Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enell

Kobieta pasożyt

Polecane posty

Gość ech.............///
Zdesperowana aleś ty głupia jak czytać nie potrafisz... Masz kompletny podział przeze mnie masz w 2 zdaniach napisane. Szukamy zastepczyni matki. Czyli upierz uprasuj pocałuj na dowidzenia i dzień dobry. Daj sie wygrzmocić i urodź mi dziecko. TYLKO TYLE A przez społeczeństwo doszło m.in nie bądź idiotką i nie rób mi wstydu wśród ludzi. A wy potrzebujecie od nas kasy i penisa ( kobiety które lubią sex). Przeciez to prawda stara jak świat

tak XD zaufanie 100%!!! można? można! wyznajemy jedną zasadę.. po ch*j być z kimś skoro chce się uprawiać sex z innymi?

jak bysmy potrzebowaly asy to bysmy wszystkie z bogaczami byly a gdybysmy potrzebowaly penisa to wszystkie po 100 wibratorow miaybysmy w szufaldzie. jestescie w 100% zastepowalni. a bogaczy jest 1%. z dupy wziete te wasze teorie.

Gość ech.............///
Do feministki.. Otóż to tez nie tak kafe ma naprawde niski poziom... Kobiety dawniej siedziały w domu a faceci robili. Produkcje krajową obecnie rozbija się na kobiety i mężczyzn. Gdyby kobiety nie pracowały jak dawniej. Dziś mężczyźni zarabiali by ok 2 razy więcej. Ale to wam się zachciało pracować. Przykro mi wasza wina. Te czasy wrócą po ogromnej robotyzacji za ok 30 lat.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . co nie zmienia faktu, że jesteście jak huba:classic_cool: . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . wybaczcie, ale musiałem was trochę rozepchnąć

Też uważam, że feminizm to chora sprawa. Gdyby kobiety nie pracowały, to wszyscy faceci mieli by dobrą prace, lepsze zarobki i nie musieli by być zakompleksieni, nie byłoby ciot, role by się nie odwracały. Feministki to durne babska, przecież równouprawnienie jest nierealne! No chyba, że faceci zaczną miesiączkować. Natura równouprawnienia nie przewiduje .

Gość ech.............///
Równie dobrze możemy nazwać was dziurą + służąca + osobą reprezentacyjną na przyjęciach

Zdesperowana Domowa Żona kur&a a umiesz czytać ze zrozumieniem? :) Przecież piszę o sobie so wtf?

ja uwazam, ze to facet powinien utrzymywac rodzine. Jezeli tego nie potrafi, to nie jest facetem, tylko ciota:)

Gość ech.............///
Przecież to samo napisałem 10 postów wyżej. I mowie ze prawda stara jak swiat.

Gość ech.............///
Czyli najgorsze w tym wszystkim to że ciągnie nas ku sobie...

zxcasd --> nie pisalas o sobie tylko misalas "my". podobno niektore baby tak miewaja, ze nie ma juz "ja" tylko "my" generalnie jak się jest w poważnym i szczęśliwym związku to nie ma ja.. on.. tylko jesteśmy MY :)

Zdesperowana Domowa Żona to już chyba zależy od samego człowieka jak do pewnych spraw podchodzi.. u nas były wcześniej niesamowite burze i długo się docieraliśmy ale się udało :) Życzę tego samego ;) I kto tu się unosi??? zwykła dyskusja.. kurka blaszka! No! :P

Gość ech.............///
Wyciąg z fiuta

Gość zdesperowana zono
masz dzieci?

I kto tu się unosi??? zwykła dyskusja.. kurka blaszka! No! nie taka zwykła. już sobie wyobrażam, jak zawzięcie napierdalasz w "klawikord" :D