Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in lub with

co robita ????

Polecane posty

Gość in lub with

!

Gość jmlkjljlkjkljkljkl
nudzim się

Gość Atak Pochwy
Nie interesuj się 🖐️

Gość Kabaret_Starszych_Panów
wyliczam skuteczną do zejścia dawkę relanium ale z racji upojenia alkoholowego mam problem z matematyką

rozmawiam z facetem z którym straciłam dziewictwo 5 lat temu.

Gość in lub with
Atak pochwy -osz ty!!!!!!!!!!!!! A tak na serio czemu sie smucicie/ Kto gada z chlopem od dziewictwa ,hmm????

Gość in lub with
klaudik co jest grane???

Gość Ramona Barona.
A myśle tak: Jak to jest że ten smuta i tamta też a koty mają fajowo!No jak to jest?

Gość in lub with
ile synek ma ?

nie wiem jak to jest z tymi kotami.. ja smutam bo ktoś bardzo mi bliski jest w szpitalu w ciężkim stanie jakieś 150 km ode mnie i nie jestem w stanie nic zrobić.. :( nie wiadomo czy przeżyje bo stan jest krytyczny :(

Gość in lub with
klaudik -przyjedzie .Takie czasy ,ludzie musza wyjezdzac. Maluszek mlaly , jeszcze nie rozumie . zxcasd - nie wiem co napisac :-(

niby tak.. tylko obiecal ze bedzie dzwonic.. a jak zadz 2 razy i pogada1 min to jest dobrze.. a mi go strasznie brakuje.. chcialabym go choc czesciej slyszec

nie trzeba nic pisać.. :( ja cały czas mam nadzieję, chociaż nie wiem jak jest u osoby starszej z udarem mózgu :( oczy mam napuchnięte.. ryczę od 16.. próbuję tutaj się oderwać od tego ale tak się nie da... klaudik1255 nie mam dziecka ale mój mężczyzna też jest zagramanicą.. :( tęsknię za nim.. w tej chwili chciałbym się przytulić do niego i wyżalić.. wypłakać w ramię.. :( Zobaczysz.. będzie dobrze u Ciebie :) każdy dzień zbliża Was do siebie i do spotkania.. ;)

chcialbym zeby zblizal.. mial byc w poniedzialek w domu.. okazalo sie ze bedzie w srode.. a pozniej zas sie okaze co innego..

Gość in lub with
klaudik dobrze by bylo zebyscie byli razem, tzn on wraca lub ty z dzieckiem dojezdzasz. zxcasd-zalezy jaki udar , sa ludzie co wychodza z udru.

udar móżczku, zawał mózgu :( nie znam się na tym.. lekarze mówili że pacjenci wychodzą z tego.. ale nadziei nie dają :(

Gość in lub with
wiem ,ze najgorzej do pnia mozgu .P Przy innych roznie .

zobaczymy co będzie.. wiem że każdy z nas kiedyś odejdzie ale nigdy nie przeżyłam śmierci kogoś bliskiego.. staram się to sobie jakoś logicznie tłumaczyć.. ale emocje są okrutne :( Wszystko co mnie otacza, ludzie mi obcy.. czy nawet jacyś znajomi.. nic z tego mnie nie rusza.. ale jeśli chodzi o rodzinę to jestem tak wrażliwa że aż mi wstyd.. Chciałam żeby moja kochana babcia dozyła zaręczyn.. ślubu.. tak niewiele brakuje.. Niech mi tego teraz nie robi, niech się nie poddaje :( Tak bardzo chciała być na naszym ślubie.. z pół roku temu powiedziała, że ona sama mi suknie wybierze bo mama jak mi kupi to jakieś badziewie :D hehe.. tak mi smutno :( tak bardzo chciałabym z nia porozmawiać o głupotach przez telefon.. brakuje mi jej cholernie.. :(