Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia275083

Boli mnie to że jestem pasztetem z winy rodziców

Polecane posty

Gość asia275083

Na aparat kasy mi nie dadzą i chodzę jak ten wampir, uśmiechać się wstydze wręcz ciągle zakrywam się reka, seplenie gdy gadam bo ustami jak najbardziej chce zeby zaslaniac:o to sa przednie, nachodza na siebie.. Zeza wyleczyc mi nie chcieli.. W efekcie widze coraz gorzej,czesto musze przecierac oczy zeby mgly nie miec na nich... Na nic nie dostaje pieniedzy. Gust maja taki ze szkoda gadać. Totalna wiocha. Dostaje tylko to co im sie podoba. Wlosy mam bardzo zniszczone to na odzywki mi dac nie chca,a wystarczyloby raz wydac i w kilka miesiecy wlosy bylyby odbudowane.. Zdrowego jedzenia NIE, oni kupuja i rzadza sie bo to niby ich.mnie maja w dupie, to pytam po chooj mnie robili!? :( ciągle jestem obiektem drwin. Psychika mi tak siadla ze na prawde szkoda gadac,Nic juz mnie nie cieszy,zamknelam sie na ludzi!!

Gość wyprowadz sie z domu
zarabiaj na siebie

Gość asia275083
taa majac 17 lat juz lece chyba zeby sie na ulicy sprzedawac;/

Gość Pyzunia 22 lata
nikt nie jest winien temu jakich ma rodziców 99% społeczeństwa nie dostało od rodziców tego co by chcieli ( jedni kasy inni troski jeszcze inni zrozumienia, miłości, obecności itd, niepotrzebne skreślić) zeza się operuje w dowolnym wieku, atk samo jak koryguje zęby - masz cel na tak zwane jutro czy pojutrze będzie dobrze ;) tylko zejdź ze starych, bo nikt nie do tobie tego czego sam nie ma

Gość asia275083
byl ktos w takiej sytuacji?co mam robic?..

Gość w polsce to chyba z 60%
współczuję , mi matka zawsze żałowała na dentystę,miałam chorą piątke górną to mi powiedziała,że mogę go wyrwać bo 5tki i tak nie widać :O szoke... Glupie to i nie popieram harowania w tak młodym wieku ale chyba nie masz wyjścia,jedź na sezon gdzieś do pracy .

Gość asia275083
najgorsze ze maja kase ale sa skapcami i to totalnymi,wszystko najtansze,jak najmniej doslownie jak menele, ja nie mam sil. chce zyc jak nastolatka a zwyczajnie nie moge!! zeby niby kiedy jak bede po 30? zeza kiedy?musze miec kase a samo z nieba nie spadnie, chyba ze faktycznie bede dawac komu popadnie to i kasa bedzie;/

Gość asia275083
mieszkam w totalnej dziurze a gdzies nawet do pobliskiej miejscowosci jak dojade? nie dadza mi na bilet w zyciu rok temu na pole chodzilam niestety tylko w lipcu, w sierpniu juz nie bylo po co.a zarobki smieszne wrecz.na godzine mi 3 z groszami wychodzilo ale lepsze to niz nic..

Gość w polsce to chyba z 60%
Znajdź pracę nad morzem czy gdziekolwiek , jest masa ogłoszeń teraz i jedź.. na pewno masz jakąs rodzinę poza nimi,te kilkadziesiąt żłotych na bilet zawsze się znajdzie.

Gość asia275083
heh wlasnie nie, dziadkowie poumierali, mam chrzestnego z ktorym kontaktow nie utrzymuje,kuzyna za granica ktory juz dawno ma zone i z nim tez kontaktu nie mam, od strony ojca wujka pijaka, siostre pijaczke, z ktorymi sa skloceni ,.kurwa czemu mi przyszlo zyc wsrod tych zjebanych ludzi najwyzej na stopa poszukam cos o tej pracy nad morzem

Gość asia275083
tak bo mi dadza,z nimi jest tyle uzerania sie ze nie masz pojecia

mozesz dbac o siebie, bez pieniedzy. mozesz zadbac o cialo, biegaj, cwicz, cokolwiek. wlosy? rob odzywki wedlug domowych przepisow, efekty gwarantowane.to samo z maseczkami i podobnymi. kosmetyki 'pozyczaj' od matki, o ile posiada... reszta - zaniedbanie ze strony rodzicow. wspolczuje. niestety bedziesz musiala usamodzielnic sie jak najwczesniej.

Gość 17 lat wytrzymałaś
to wytrzymasz i rok skończysz 18 wynieś się z chaty

Gość asia275083
kjojicek dziekuje za rady wiem robie jakies maseczki ale to sa chyba powazniejsze uszkodzenia, bo nie widze zadnych efektow a przez 8 miesiecy robie najrozniejsze na wlosy.. ciala nie mam brzydkiego to jest chyba jedno dobre we mnie ale jak wy myslicie ze nie majac skonczonej szkoly sie wyniose, niby gdzie?za co bede zyc?

Gość Taka prawda xxxx
No wlasnie jak wytrzymalas 17 lat to i ten rok, usamodzielnij sie jak najwczesniej.

Gość to chcesz do setki
siedzieć ze starymi ? Ucz się języka i wyjedź do Niemiec jako opiekunka zarobisz 1200 euro na mies spanie i jedzenie za darmo to najlepsze wyjście żadnej szkoły nie potrzeba Ci tam wystarczy język gospodarnosc i cierpliwośc

no wlasnie latwo powiedziec wyprowadz :O nie mieszkasz w poblizu jakiegos chociaz miasteczka? zeby popytac o prace? albo jakies zbiory? moze postaraj sie odnowic kontakt z kuzynem? wlosy w takim razie podcinaj, nawet sama. uzywasz suszarek, prostownic? mi pomagala odzywka ze zwyklych zoltek, cytryny i oliwy. wiec jesli nie probowalas to zachecam :P leczenie wad wzroku nie jest refundowane?

no wlasnie i inwestuj w umiejetnosci. jesli nie masz darmowych kursow jezykowych w szkole poszukaj na internecie. nawet podstaw. okazja moze kiedys nadarzyc sie calkiem przypadkowo. ;)

Gość to podchwytliwe pytanie
kjójićek która u Ciebie godzina? :)

Gość asia275083
dobry pomysl:) moze akurat kiedys sie cos trafi a teraz przegladam te oferty, do jednej sie zglosilam zobaczymy co bedzie..najblizsze miasto jest 50km ode mnie.a ja mieszkam niby w miasteczku ale taka dziura ze szkoda gadac.nic tu nie ma. na bob chodzilam rok temu pisalam wyzej.tylko ze nie wiem czy w tym roku by mi sie udalo. co do tych wlosow to robie wlasnie z jajka na rozne sposoby,do tego oliwa,cytryna czasem, plucze octem tez czasami. leczenie wad wzroku jest bodajze do 16 roku zycia refundowane,ale oni olali to :(

Gość asia275083
a podcinac sama sie boje:) mimo ze mam tak rozdwojone wlosy prawie do samej gory:( suszarki uzywam czasami,prostownicy juz nie

Gość asia275083
ide spac bo oczy mi wrecz z orbit wychodza:( wejde tutaj jutro dziekuje wam;*dobranoc

Gość lelipip2524
trafiłem tu przez przypadek ;), mam szczęście że mam spoko Mamę, tylko Mamę.... Zarabia nawet ok, i nigdy na mnie nie oszczędza, (jeśli chodzi o słuszne sprawy), ja miałem takie wampirze kły, wyglądało to okropnie, nawet podnosiło mi lekko warge, wyrwaliśmy 4 w sumie stałe zęby i założyliśmy aparat, 4000zł - opłacało się, jestem po 10 miesiącach od założenia góry i po 7 miesiącach po założeniu dołu (tam tez zęby były krzywe, poza tym nie można wyrywać zębów na górze a na dole nie, nie wiem dlaczego, po prostu nie można:)), jestem suuuuuuuuuper zadowolony, odzyskałem pewność siebie i już mam perfekcjnie proste zęby, coś wspaniałego, namów rodziców bo jak będziesz po 20 to leczenie będzie droższe i będzie trwało nawet do 5 lat!!!, współczuje rodziców, czasami lepiej miec 1/2 parentsów niż całość ;)

Gość heh,
to ją pocieszyłes...

Gość nom ja tez
wyglądam *ujowo, ale u mnie to tylko operacja plastyczna by pomogła... :(