Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnDrzeJ .

Moja dziewczyna ma mały biust :(

Polecane posty

Gość AnDrzeJ .
Mówiłem podszywie żebyś wypierdalal! Nie wiem czy jest owłosiona bo tam nie patrzałem. Nie słuchajcie tego podszywa. A co do mojego imienia... Moje imię jest wporzadku :-/ nie musi się wam podobać

Gość eryk rudy
andrzej to jak ty chcesz oceniać cycuszki jak nie patrzyłeś co panna w majteczkach nosi? a jak tam dynda siusiaczek ? ma małe cycki to uważaj..

Gość discoinferno
Nie patrzałeś co ma w galotach? To wy po 15 lat macie?

Gość Arinze
Andzej ty to masz nasrane pod kopułą. Dlatego że twoja dziewczyna ma małe piersi to ty już ją chcesz rzucić?

Gość AnDrzeJ .
Mówię przecież że te cycki do wszystkiego mnie zniechęciły .

Gość texaco
piszesz ,ze ona waż 62 kg,nie jest to mało i nie ma też tragedii,ale przy takiej wadze powinna mieć raczej obfite piersi

Gość hrum hrummm
62kg? male cycki? fajny chlopaczek...

Gość ADgdfgj
imię "ANDRZEJ" nigdy nie jest w porządku... porażka!!!!

Gość AnDrzeJ .
To co ja mam zrobić

Gość ciocia pralinka
Inaczej będzie wyglądała ważąca 62kg dziewczyna o wzroście 155cm, a inaczej 175cm. Więc wcale nie wiemy, czy taka przy kości ta panna.

Gość AnDrzeJ .
Nie chcę żeby jej było przykro. A co do wzrostu coś powyżej 165 cm ale nie więcej niż 170cm

Gość Rensolma
gdzie ta dziewucha mieszka ?

Gość AnDrzeJ .
Nie powiem gdzie mieszka. Ja jej poprostu nie chcę zranić bo ona mówiła że przez to że taka jest nikt jej nigdy nie będzie chciał i nie mogę teraz jej tak zostawić. Ale to że ma małe mi przeszkadza

Gość zostaw ja
Zostaw ja i to juz dzis, bo jesli faktycznie zastanawiasz sie czy z niz byc tylko z powodu piersi, to nie jestes jej wart. Piszesz, ze dziewczyna jest fajna i mimo wszystko odechciewa Ci sie wszystkiego, bo biust ma maly?? Glupi jestes i tyle. Trafisz na suke z duzym cycem, to sie nauczysz, co jest w zyciu wazne.

Gość Dawid26
Szczerze Ci radzę, dobrze się zastanów Autorze tematu. Ja raz w życiu poszedłem na taki kompromis i niestety musiałem zakończyć znajomość. Po prostu mając przed sobą płaską kobietę miałem problem aby się podniecić. Jeżeli duży biust jest dla Ciebie ważnym bodźcem tak jak dla mnie to odpuść sobie ta dziewczynę. Ona znajdzie sobie kogoś kto lubi małe piersi a Ty poszukaj hojniej obdarzonej. Ja poznałem wrażliwą i inteligentną cycatkę więc nie wszystkie to suki jak ktoś tu próbował sugerować.

Gość Totalny kaszalot
Co za popierdoleni ludzie. Ja miałam faceta i mu nie przeszkadzało, że mam A i też do najchudszych nie należę ... spodnie 28/32 wzrost 154 ... 55 kilo. Na prawde tacy popierdoleńcy chodzą na tym świecie ? Miałam na prawde róznych facetów i nie trafiłam nigdy n takiego fagasa ;///

witam, ANDRZEJ ile ty masz lat? chyba nie duzo a jak duzo to dorosnij. Trafilam tu przez przypadek i jestem zalamana wypowiedziami w stylu ,, i ty z nia jeszcze jestes''. jezeli nie jestes wstanie dojrzec to przynajmniej jej nie zran ona byla szczera.

Gość gość
Czy autor jeszcze tu zagląda? Jak się sprawy potoczyły ?

Gość gość
Daj jej na operację.

Gość gość
Historia podobna do mojej. Miałem wspaniałą, przepiękną dziewczynę, lecz po kilku latach trochę mnie zniechęcał jej mikroskopijny biust. Rozstaliśmy się z innych powodów (brak ambicji, lenistwo, mała wrażliwość i rozrzutność z jej strony). Od czasu rozstania byłem z dwoma kobietami - były to moje ideały fizyczne - drobinki z dużym biustem. W łóżku było super, na co dzień bardzo mnie pociągały ale tylko na początku. Kiedy bardziej poznawałem charakter atuty fizyczne bladły, ochota na bycie blisko jest mniejsza niż z moją byłą kobietą bez biustu. Zrozumiałem, że na dłuższą metę najbardziej seksowny jest w kobiecie charakter a ważniejsze niż biust czy nogi są oczy. Jeszcze dodam, że duży biust też się nudzi i wiem, że nie tyle mi go brakowało co po prostu tęskniłem za czymś nowym. Niech to będzie przestrogą dla innych - szanujcie swoje kobiety i nie przywiązujcie uwagi do biustu.

Gość gość
To jak wsadzać w kumpla z broszką