Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z4ł4many

Nie wiem co o niej myslec dobiła mnie:(

Polecane posty

Gość z4ł4many

Mam taki problem jestem z dziewczyna 3 lata planowaliśmy ślub na przyszły rok .3 tygodnie temu pojawił mi się guz za uchem bylem u lekarza dal mi leki powiedział mi ze jeśli nie zejdzie do 4 tyg (a nie schodzi) będzie trzeba zrobić markery nowotworowe w sumie jeszcze nic nie wiadomo a moja dziewczyna jedzie do mnie cały czas tekstami "Wiedziałam ze nie ma z Toba zadnej przyszlosc bo jeszcze umrzesz" lub "trzeba bylo dlugo zwlekac fajnie bedzie umierac nie masz dziecka rodziny nic nie zostanie po tobie na tym swiecie" kolejny przykład "dobrze moja mama mowila zebym z Toba nie byla bo zero przyszłość" "to 3 lata z Toba to byla zyciowa porazka" "szkoda ze to sie tak skonczyło" i takie rzeczy mi bezprzerwy mowi i pisz sms nie wiem co mam o tym myslec.

Gość fgfghgjhjkkjjk
nieciekawie, wspolczuje... fajni kolesie trafiają na dzifki

Gość hgjsda
ja pitole!!! chłopie i ty się jeszcze zastanawiasz????? to ty jesteś wariat! nie wyobrażam sobie bym ja takie teksty mówiła ukochanej osobie , Boże jaka głupia pusta lala...a już na pewno ja nie powiedziałabym nikomu takich słów...przykro mi że tak trafiłeś...

Gość domi nika
rzuć ją i to jak najszybciej jeszcze nie wiadomo co Ci jest,a ona już Cię pogrzebała - sorry za szczerośc, ale jeśli to nie prowo, to dobrze, że pokazała prawdziwą twarz przed ślubem. Przynajmniej masz szansę na stworzenie normalnego związku z normalną kobietą.

Gość ona65441646452
Że jest pojebana? Weź ją kopnij w dupsko, niech sobie nie myśli, że jest taką księżniczką i może ci sprawiać takie przykrości w trudnych momentach ;]

Gość mmLena07
to chyba prowo... nie wierzę, że istnieją takie sucze, weź ją rzuć i nie myśl o niej więcej, dobrze, że się z nią nie hajtnąłeś. Mam nadzieję, że to nie rak, tylko niezłośliwy guz - szczęście w nieszczęściu, że się dowiedziałeś z jaką osobą masz do czynienia.

Gość Petronela z pipidówy
pomyśl sobie o niej dokładnie to samo co ja o kolesiu, który w bardzo trudnym momencie mojego zycia, gdy naprawdę potrzebowałam wsparcia publicznie napluł mi w twarz do dzis nie wiem dlaczego

Gość z4ł4many
żadne prowo sytuacja prawdziwa do momentu rozmowy z nia jakoś to znosiłem bo nie powiem denerwuje sie ale ona to podciola mnie calkowicie

Gość dsvsvdxsxwa
wsparcia to ty w niej nie masz zadnego! Milosc twojego zycia to to napewno nie jest! Ja ci powiem jak bedzie...kopniesz ja w dupe za to buractwo bo ewidentnie ci pokazuje, ze cie nie kocha, po czasie okaze sie, ze z twoim zdrowkiem jest wsjo ok i znajdziesz prawdziwa milosc swojego zycia, kobiete ktora bedzie dla ciebie oparcie w kazdym momencie zycia! :)

Gość Petronela z pipidówy
ależ nie przejmuj się zawsze istnieją antydepresanty :classic_cool:

Gość rtyhtjutyuj
no to powiedz ktore konkretnie markery nowotworowe lekarz ci zlecil ?

Gość z4ł4many
nic mi nie zalecil tylko powiedzial ze jesli nie zejdzie do 4tyg to trzeba bedzie zrobic markery a minely dopiero 3 tyg a ide do lekarza w piatek wiec pewnie sie dowiem czegos wiecej

Gość co za denna prowo
taaaa, już wierzę że lakarz dał ci tabletki na guza pitolisz farmazony nie znam tabletek które likwidują guzy neiokreślonego pochodzenia w ciągu 4 tyg rozbudowane prowo ale i tak daremne

Gość aRefleks222
On nie napisał ze ma guza czyli nowotwór tylko ze sie mu cos pojawilo moze to byc wezel chlonny dlatego ma Antybiotyk i zobaczyc czy sie w chlonie przez 4 tyg a pozniej beda sie zastanawiac jesli sie nie wchlonie . Wtedy po 4-5 tyg mozna zrobic Markery

Gość morfeósz
@co za denna prowo czytaj ze zrozumieniem:) a potem sie wypowiadaj dokladnie to moze byc wezel chlonny ale trzeba pacjenta uprzedzic