Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki minajj

czy ze mna wszystko ok?

Polecane posty

Gość niki minajj

mam 21 lat a nie mysle nawet o facecie uwazam ze kazdy bedzie chcial mnie skrzywdzic i w ostatniej chwili gdy mu zaufam da mi taki cios ze sie nie pozbieram chodzi mi o to ze sie przywiaze a pozniej sie rozczaruje i bede cierpiec, nei chce mi sie zyje w samotnosci z wlasnego wyboru, nie chce popełniac tego bledu jak moja matka, a jak zajde kiedys w ciaze to wole byc samotna matka raczej dla dobra dziecka

Gość dezodorant7
istnieją dobrzy faceci twoja matka niestety miała pecha

Gość niki minajj
chodzi o to ze jak zajde to raczej sie nie przyznam a zajde jak sie zakocham ale obstawiam ze i tak sie cos wydarzy ze raczej on nie bedzie chcial byc ojcem albo cos a pozatym to watpie ze sa normalni faceci na swiecie bo tu gdzie mieszkam same patologie - mówie serio.. moze takie osiedle? a moze takie otoczenie i zbiegło sie to z moim posranym dziecinstwem? zastanawia mnie moje podejscie.. chyba nie jest normalne?

Gość najmadrzejszy na swiecie
jestes po prostu uprzedzona

Gość niki minajj
ale ci dookola nie sa odpowiedzialni i chodzi im raczej tylko o roochanie wiec mam racje ;p

miedzy innymi o ruchanie, ale nie tylko

Gość kie fie
jestes madra dziewczyna masz czas na chlopaka wybierz dobrze nie patrz na to ze kolezanki maja chlopakow i brzuchy;)

Gość kie fie
pamietaj wazne jest zebys sie wybila z patologii ucz sie duzo i dobrze to przepustka do pieniedzy pieniadze=lepsze zycie, ladne mieszkanie

pewnie będziesz ostrożniejsza. małe szanse, że trafisz na kogoś nie odpowiedniego. ale czasem chyba możesz sobie zaszaleć? by zaspokoić potrzebę bliskości.

Gość niki minajj
ale powaznie wam mówie nie zalezy mi na miłosci juz nawet ( jestem dziewicą) kiedys myslalam ze moze kogos poznam i bedzie fajnie i normalnie - dzieci mąż itp a teraz widze ze ta cala patologia dookoła to tez cząstka mnie ani mój stary nie jest normalny ani miejsce gdzie mieszkam wiec jak ja przedstawie facetowi (np normalnemu) mojego ojca? nie wyobrazam sobie tego obciachu i sceny, jak facet kiedykolwiek spotkany i wazny w moim zyciu go pozna, zobaczy mój swiat (patologie) ucieknie gdzie pieprz rosnie i tyle.. a lepszy swiat i kasa to znaczy jak to zdobyc? ucze sie studia pracuje sobie ale bogata raczej nie bede

Gość niki minajj
co do szalenia.. imprezowac mi sie zdarzylo nie raz ktos proponowal seks oczywiscie nie mowil wprost ale roznie bywalo jak gdzies wychodzilam z kolezankami a raz mialam nauczke taka ze dziekuje bardzo nawet kolega prawie mnie skrzywdził (bylismy pijani ale to nie powod do usprawiedliwienia). wszystko sie dobrze skonczylo ale nei chce go znac. ;/

sluchaj, ale nie ma obowiazku posiadania faceta, nie chcesz to nie, twoja sprawa.