Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile to by moglo byc

ile bylabym w stanie przywiesc po 3 mies. pieniedzy z pracy za granica??? pomocy

Polecane posty

Gość ile to by moglo byc

prosze tylko o powazne odpowiedzi bo dla mnei to wazne tak mniej wiecej chcialam zapytac ile bylabym w stanie przywiesc pieniedzy z pracy za granica w Holandii??? okres na 3 mies, pomidory kwiaty itp, jeszcze nie wiem , zastanawiam sie.... jestem osoba oszczedna ,spokojna, i potrzebuje zarobic i tak mniej wiecej czy ktos moze sie orientowac , i jestem w okol.30stki. dodam ze nie imprezuje, bez nalogow, zalezy mi aby pracowac i zarobic..

Gość ile to by moglo byc
pomoze ktos?

Gość najmadrzejszy na swiecie
a znasz tam kogos?

Gość nhzhn nhzhn hzhn
5-7 ojro na godzine i 10 h pracy , w soboty troszke krocej

Gość nhzhn nhzhn hzhn
czy interesuje cie tylko praca na 3 miesiace?

Gość ile to by moglo byc
ja wiem jakie stawki, mniej wiecej 800-1000 euro na miesiac, ale mi chodzi o calosc czy z pracy sezonowej bylabym w stanie powyzej 8 tys a nawet 10 przyweisc ???? ja tak licze ze 6 tys ... zastanawiam sie, bo pierwszy raz i czy warto, potrzebuje zaropbic i pytam czy oszczedzajac, nie jadam jakichs tam rarytasow , takze ile bylabym w stanie przywiesc...

Gość ile to by moglo byc
to jest tak, ze ja chcialabym dluzej popracowac...jesli dam rade to moze 2-3 lata albo i dluzej, bo musze uzbierac pewna sumke, a i miesiecznie starsznie duzo place na mieszkanie, i dlatego pytam czy bylabym w stanie tyle przywiesc wlasnie wole na krotszy okres ale tu wrocic na tzw wakacyjne czy jakis miesiac i znow jechac... mam tu mieszkanie , rodzicow juz nie mam, wiec musialabym dogladac

Gość nhzhn nhzhn hzhn
czy w twoim przypadku pytam raz jeszcze w chodzi w rachube wylacznie praca na 3 miesiace?

Gość nhzhn nhzhn hzhn
bez problemu przywieziesz taka sume a tu dam ci nr tel do pracy w de...ustalanie wyjazdu odbywa sie w pl..to numer polski wiec koszta rozmowy zadne.......wyjazd max 2 razy w roku na 3 miesiace..zbieranie np pieczarek....od pon do pt 2x po 5 h i sobota 5 h pracy...praca legarna...termin uzgadnia sie z polrocznym wyprzedzeniem...0338274100.. ale mam inna dla ciebie propozycje....ale nie wiem czy bylabys zainteresowana

Gość nhzhn nhzhn hzhn
ta firma ma 3 ogromne gospodarstwa....tak sie nazywa....gdzie zbiera sie jagody czy pieczarki....w liscie ktory zostanie ci rzyslany z de po polsku oczywiscie umowa itd otrzymasz pakiec co powinas ze soba zabrac....czyli spiwor mala poduszke cos ubram cieplejszych kalosze plaszcz przeciwdeszczowy itd...dojazd najtaniej wychodzi np w 4 os samochodem lub autobusem...dobrze jest wziac tez ze soba cos w puszeczkac do jedzenia...zaoszczedzis kasy na jedzonko przynajmniej na poczatek....piewsza zaliczka po 2 tygodniach pracy

Gość ile to by moglo byc
a na 1-2 mies. tez jest ?? z jakiej agencji??? ja podalam juz koszta po odliczeniu ubezpieczenia i mieszkania i przejazdu jesli wiecie to piszcie wszystko:) czyli 8-9 tys , czy tylko te 6 tys ?? dla mnei tylko bo na 3 mies .. oplata za mieszkanie tu w Polscie sie nazbiera i tak nic nie zostani9e

Gość nhzhn nhzhn hzhn
jedno gospodartwo jest blisko berlina drugie kolo hannoveru...a trzcie nie pamietam

Gość nhzhn nhzhn hzhn
na 1 miesiac to ci w ogole nie oplaca wyjezdzadz!....to takie zawracanie dupy ludziom....zwlaszcza tym ktorzy organizuja dla ciebie miejsce pracy. zostan juz lepiej w tej pl i mecz sie dalej kobieto:O

Gość nhzhn nhzhn hzhn
wyjezdzac .......mialo byc!

Gość ile to by moglo byc
wydaje mi sie ze za granica w pracy sie umecze, a wyjazdy z agencji sa takie wlasnie na 3 mies. wiec moze byc :) slyszalam ze w norwegii sie 2 razy wiecej zarobi, ale dalej i na dluzej chyba

Gość szaszanka
3600 euro :)

Gość szaszanka
3600 odlicz sobie życie, po trzech miesiącach przywiozłam coś koło 2400

Gość nhzhn nhzhn hzhn
sprzatanie prywatnych mieszkan 10-20 ojro na h. dobranoc

Gość ile to by moglo byc
szaszanka dzieki :-) o wlasnie o takie odpowiedzi mi chodzi , ile po 3 mies.. przywiezliscie :-) nickowi temu wyzej rowniez dziekuje :)

Gość ile to by moglo byc
szaszanka , a u Ciebie to byla praca sezonowa , typu pomidory kwiaty ?? troche sie obawiam, bo czytam te negatywne opinie i abym 6 tys przywiozla, ale chyba za bardzo pesymistycznie patrze na to :-)

Gość szaszanka
Pracowałam przy sortowaniu i pakowaniu pieczarek. To była moja pierwsza wizyta zarobkowa w Holandii , drugą wspominam mniej miło... więc też bym się zastanowiła czy to takie idealne wyjście, wyjazd za granicę... nie wszystko było idealnie kolorowe ... :o teraz zastanawiam się czy jechać, bo potrzebuje gotówkę na spłatę kredytu .

Gość nhzhn nhzhn hzhn
ze sprzatania mieszkan wyciagniesz 6 tys ojro po 3 miesiacach.....zorganizuj kolezanke z ktora bedziesz sie zmieniala co 3 miesiace lub co 2 i sprzatajcie ten sam pakiet mieszkan....praca lzejsza, w cieple, ludzie dokarmiaja cie, potrzeby jest tylko taniutki samochod na przemieszczanie sie lub rowerek najlepiej na akumulatorek by sie nie meczyc jazda

Gość ile to by moglo byc
moja bylaby to wlasnie pierwsza... ale tez potrzebuje pieniedzy, a tu pracy znalesc nie moge niestety

Gość szaszanka
sprzątanie praca lekka ? pfff... :D akurat!

Gość nhzhn nhzhn hzhn
widze ze lubiecie ciezka prace i polamany kregoslup...powodzenia zatem:) mykam spac....kolorowych

Gość ile to by moglo byc
nhz a to w Norwegii? a ile to euro Norwegia to dla mnei zcarna magia wlasnie te sprzatania mieszkan tez bym mogla ale najpierw chyba tu blizej Polski, a potem tam celowac ja np jako opiekunka osoby starszej do niemiec bym chetnie jechala, bo mam doswiadczenie, ale moj niemiecki kompetnie wylecial mi z glowy po liceum :-) angielski znam, ale do uk nie chce te sprzatnie tez myslalam nad tym, ale z tych agencji widac teraz te sezonowe

Gość nhzhn nhzhn hzhn
a do tego w brudzie:O szaszanka twoj wyraz pogardy powiedzial mi o tobie wiecej niz sie spodziewasz:O

Gość szaszanka
W Norwegii nie zarabia się w euro. Tam aby zdobyć dobrą pracę trzeba doskonale posługiwać się językiem ... niestety Po prostu Cię wyśmiałam... Jaka wypowiedź taka reakcja... myśl co piszesz

Gość nhzhn nhzhn hzhn
saszanka....jestes idiotka....ale nic nie moge na to poradzic....ryp w tej ziemi i tyle....powodzenia:O...widocznie brud za paznokciami ci najmilejszy

Gość ile to by moglo byc
ja wiem ze nie w euro ;) taka tepa nie jestem, pytalam ile to by bylo w euro lub w zl. ale sama sie zorientuje nie pisalam ze tam w euro sie zarabia, chyba zle mnie zrozumialas