Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antybrytyjczyk

dlaczego po wjeździe do anglii tak bardzo rzuca się bieda.

Polecane posty

Gość antybrytyjczyk

porównajmy miasteczka francuskie i angielskie miasta we francji są ładne i czyściutkie oraz estetyczne a po wjeździe do anglii witają nas stare syfiaste szeregowce,jakieś rudery,nierówne chodniki,stare samochody,dziurawy asfalt. i nawet jeśli chodzi o architekturę to we francji jest bardziej normalna. a w anglii brzydka i śmierdząca grzybem

Gość walijczyk udawany
architektura we francji jest chyab najlpesza w europie- powaznie, rozwiazania urbanistyczne w w wiekszych miestach również( spójrzmy ze nawet w srednich miatsach maja metero!!! znajdz mi inny taki kraj w europie. trudno francuskie miesciny porówywacz sasiadami- no moze kreje beneluksu.. ... a anglia to anglia.. chaotyczna i troche zaniedbana ale PKB na mieszkanca maja odrobinke wiekszy niz francuzi wiec ta towja bieda jest chyab towim wymysłem :(biedy poszukaj w polsce:)

Gość ja ci odpowiem...
ano dlatego abys dalej zazdoscil nam udanego zycia i dobrych zarobkow, plul sobie w brode, ze w smierdzacej PL mieszkasz i budzil sie codziennie z poczuciem kleski zyciowej :D

Gość mieszkamwuk..............
to prawda,mieszkania w uk sa inne niz we francji.I to prawda,ze mają problem z grzybem bo brak jest piwnic.