Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delicate

Mój chłopak chce miesięcznej przerwy

Polecane posty

Gość Aska kraska
Gratuluje odwagi i zaparcie. Tak naprawde teraz zobacxysz czy mu na tobie zalezy. Jesli tak i jesli zechce z toba byc dtawiaj warunki - nie pozwol na kontakty z byla skoro ci siee to nie podoba i przde wszystkim cen siebie- zawsze !! Daj znac co odpisal ;) Trzymaj sie ;)

Gość Delicate
Na razie mi nie odpisuje nawet.

Gość chrabąszcz majowy lipowy
Delicate a co ty taka spanikowana jesteś? Przecież macie szczeniaki po 21 lat a ty juz chcesz do grobowej deski z nim być?! Kolejna naiwniara i fantastka. Boże...Jak dobrze być tak głupim, żeby świat polegał tylko na miłości i romantycznych pierdołach. Ja jednak wolę być starszym i mądrzej spojrzeć na różne odcienie życia i zaspokajać ciekawość świata i ludzi

Gość Delicate
Kazdy robi to co lubi,jedni wolą skupic się na milosci i swoim szczęsciu a jedni wolą robić co innego.

Gość Delicate
Są i przypadki ,ze ludzie mając po 17 lat zaczynają byc ze sobą i pobierają się w pozniejszym czasie ;) Np moja siostra ;)

Nie każdy woli robić to co lubi a wielu robi to, co musi. Podchodzisz egoistycznie myśląc wyłącznie o własnym poletku a nie patrząc z szerszej perspektywy i stąd masz tak jak masz. Zasklepienie w swoim światku

Cieszę się bardzo, że masz wzorzec siostry, której się udało. W życiu jak w regule. Każdy liczy na wyjątki a to zgubna droga. Wyjątkowi się wydajemy ale zazwyczaj nie jesteśmy. Warto być realistycznym optymistą

Gość Delicate
Odpisal,ze chce ze mną być,ze moze skrocic przerwę .. jakby laskę mi robil.

jakby ci robił laskę? To pisz, że jesteś gejem a nie babskie gusła odprawiasz:P Znów ci źle i nie pasuje co napisał, to wal się:P Nie znoszę takich durnych bab

Gość Delicate
A ja takich durnych i ograniczonych facetow jak TY

he jaki łaskawca:) skrocic przerwe, tez cos. ja bnym mu chyba napisala zeby porzadnie sie zastanowil czego chce bo tak to nie wiadomo o co mu chodzi w ogole

Gość bambaryla147
ja bym mu powiedziala, ze juz za pozno na skracanie przerwy - niech sie buja!!!

Gość Aska kraska
Chrabaszcz daj jej spokoj, jest mloda i to jej prawo. Jeszcze jej zycie nie jedno pokarze. Autorko trzymaj sie, bedzie dobrze aon zmieknie ;) stawiaj warunki ;)

Gość sassssssssssssssssssssss
napisz mu, że ma czas do jutra, bo nie będziesz czekać w nieskończoność i ma odpowiedz jednoznacznie TAK czy NIE

Gość albi gens
oo widze że tzw damy się w solidarność jajników bawią:D Chłop określił termin. Komu nie pasuje, to się nie zgadza. Proste. Jesli pasuje to trzeba akceptować i czekać a nie zmieniać warunki w trakcie. Inaczej jest niedojrzale. Jednemu trzeba krótkiego namysłu , innemu długiego. Jeśli to decyzje potem na całe życie , to lepiej się zastanowić. Rozdrabniacie baby jak zwykle włos na czworo. Coś jeszcze niejasne? Łopatologicznie wrzucić czy poziom obniżyć do adresatów?:P

albi gens - w imieniu bab: poprosimy lopatologicznie bez obnizania poziomu, chcemy zrozumiec sposob myslenia mezczyzn :D jedziesz! :classic_cool:

Gość albi gens
faceci zazwyczaj przyznają gdy nie wiedzą albo gdy potrzebują czasu. Jeśli nie słuchają a tylko słyszą, to wiadomo, że im zwisa lub co innego chcą. Kobiety robią tak wewnątrz siebie lub dyskutują z koleżankami czy na kafe a scenariuszy mnóstwo. Faceci mielą często w sobie i to jeden wariant. Taki model wychowania. Bardziej niestabilny i niemęski jesli wychowywany przez kobietę i bez wzorca ojca. W dodatku często tchórzliwy i nieodpowiedzialny, unikowy. Prościej już się nie da

Gość albi gens
za to facet jest konkretny jeśli już się decyduje na coś

Co za idiota z tego twojego chlopaka, widac jak mu zalezy w ogole. Do niego nic nie dociera on ci ewentualnie moze skrocic przerwe .. hah smieszny typ

albi gens - ja rozumiem, ze facet jak ma problem, to ucieka do swojej kryjowki i stara sie go rozwiazac samemu. Kobieta musi problem obgadac itd. Ale jesli facet jest naprawde dojrzaly i kocha partnerke, to zapewni ja o swojej milosci, tak zeby nie skazywac jej na tygodniowe, czy miesieczne cierpienie i zachodzenie w glowe wtf?! ...no i w sumie chlopak naszej autorki to wlasnie zrobil. Powiedzial ze kocha, ze moze skrocic przerwe, byl wsciekly, kiedy ta odbierala od niego swoje rzeczy...chyba nawet nie raz zapewnial o swojej milosci, ale moze po prostu sie pogubil w tym zwiazku i potrzebuje odbudowac przez chwile swoja niezaleznosc? Mezczyzni tak maja w sumie. Hmmm albi gens, przedstawiles bardzo ciekawe spojrzenie i teraz patrzac na ten problem mysle, ze chlopak rzeczywiscie moze chce dobrze dla zwiazku, moze chce zeby autorka nieco dojrzala i przestala sie klocic i przestala byc zazdrosna o byla.

Gość albi genss
Venus...Nie karm mojej próżności...:D Fakt, że możemy w większości mówić o "może", bo wszystko to pod warunkiem, że dane i info są prawdziwe i da się to obiektywnie oceniać. Żaden psycho nie jest w stanie ocenić czy wnioskować tylko po takich wpisach no ale jeśli ludzie pytają tu a nie na kozetce, to muszą się pogodzić z partyzantką w ocenie:D

Gość Delicate
Całkowicie zrezygnował z przerwy. ;)

Gość do Delicate
opiszesz wszystko? cieszę sie z Tobą.

Gość Delicate
Przeczytał moją długą wiadomość wyjasniającą wszystko ,stweredzil,ze skroci przerwę o 2 tygodnie. Powiedziałam stanowczo nie. Widac,ze byl ciekaw co u mnie się dzieje,mowil,ze tęsknił,ze nie chciał mnie zostawić,ze nie chce innej dziewczyny. Zaczęlismy o nas rozmawiac,tlumaczyć i doszedl do wniosku,ze nie będzie przerwy. Zalezy mu aby nam się udało. Mam nadzieję,ze uda nam się wszystko naprawic,ale będzie trudno.

Gość sasssssssssssssssssss
oooooooooo opowiadaj nam wszystko! :)

Gość sasssssssssssssssssss
ale spotkaliście się już? nie opowiadaj mu za dużo, co wtedy robiłaś, zostaw troche go w niepewności :P

Gość Delicate
Mowilam tylko,ze na imprezie bylam 2 razy ;P W niedzielę się spotkamy ;P

Gość Aska kraska
Super bardzo sie ciesze ;) badz twarda i osiagniesz duzo. Pogadaj z nim o bylej skoro to taki ciezki temat dla ciebie powiedz ze nie chcesz jej w waszym zyciu. teraz mozesz stawiac warunki i je egzekwowac ;)

Cieszę się, że udało Ci się powiedzieć stanowcze nie i że wszystko idzie już w dobrym kierunku:)