Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula675474252

Można zrobić spagetti bez sera??

Polecane posty

Gość paula675474252

Kupiłam fix do spagetti knorra i pisze, ze trzeba dodać makaron, mięso i ser, a ja sera nie mam. Wyjdzie dobre jak nie dodam sera, czy muszę iść jeszcze raz do sklepu (mam daleko). Pomocy!!

Gość pewnie że można
nie musisz

Gość paula675474252
Uff to dobrze. Przyjeżdża do mnie dzisiaj chłopak i chciałam mu zaimponować samodzielnie zrobionym obiadem, a niespecjalnie umiem gotować:)

Gość Patrycja;)
:D obiadem ? chyba oralem

Gość sun rise
nie ,ale można zrobic loda bez połyku

Gość paula675474252
Pierwszy raz będę gotować i boję się, ze nie wyjdzie:)

Gość tego nie można spierdolić....
....:o ile masz lat ,10 ??

Gość paula675474252
24 a co to ma do rzeczy? ja nawet jajecznicy nie umiem przyżądzic, zawsze dam za dużo albo za mało oleju i zawsze jest albo niedosmażona albo za długo smażę. Parówki z mikrofalówki zawsze wychodzą popękane, a w wodzie nie umiem gotować. jestem kulinarnym antytalentem:o

Gość pytajka pytająca
Serem posypujesz spagetti na talerzu.Moje dzieci np nie lubia sera i jedza spagetti bez niego :)

Gość pytajka pytająca
paula675474252 parówki z mikrofali sa okropne bleee :OA jak mozna nie umieć zagotować parówek w wodzie?Wytłumacz mi :P

Gość czopek456
dobra jajecznice umiec zrobic to jest sztuka!!!

Gość paula675474252
Czyli jak nie posypie serem to i tak będzie dobre? Mieszkam na nowo zbudowanym osiedlu i jedyny sklep spożywczy jest zamknięty na cały tydzien z powodu majówki. Do innego mam 1,5km, niby niedaleko, ale nie chce mi się tyle iśc po ser:o

Gość paula675474252
Nie umiem w wodzie nic ugotować, nigdy nie gotowałam. Nie wiem jak długo trzeba parówki gotowac, czy wrzucić do zimnej czy do gorącej i czy trzeba mieszać. Przed gotowaniem makaronu też się stresuję, ale przynajmniej jest instrukcja na opakowaniu i mam gdzieś stoper. A na parówkach instrukcji nie ma, więc nie umiem.

Gość Samodzielnie zrobione danie z
fixa?:D Możesz się przestać stresować- to nie ma nic wspólnego z dobrym sosem, więc z serem czy bez i tak będzie obrzydliwe:O A jajecznicy nie samży sie na oleju:O Jesteś życiową kaleką-podziękuj rodzicom

Gość paula675474252
Nie dam rady ugotowac sosu bez fixa. A mama faktycznie olała sprawę. Zawsze ona gotowała, nawet głupie kanapki robi mi i bratu do dziś. Gotowania parówek w mikrofalówce i jajecznicy nauczył mnie ojciec. Ja nawet pralki nie umiem sama nastawić, jak prosiłam mamę, zeby mi pokazała, to powiedziała, ze woli sama zrobic pranie, bo ja coś namieszam...:o

Gość paula675474252
No ale co poradze, ze nie umiem gotować? Nie musicie mnie wyzywac od razu.

Gość nie dawaj mu
tego do jedzenia to shit , twarz wykrzywia w druga strone, makaron z proszkową paszą ,smakuje jak dla swiń

Gość paula675474252
To niby co mam zrobić? Poza tym jakby te fixy były takie niedobre to by nikt ich nie kupował.

Gość i co z tego ze mama
nie nauczyła ? a ty nie masz rozumu swojego ? sama nie mozesz sie nauczyc musi zrobic to tylko mama ? rozkapryszony bachor z ciebie

Gość paula675474252
Niby dlaczego zaraz bachor, nie umiem bo nikt mnie nie nauczył, niby jak mam sama? Sama uczyłam się jajecznicy z przepisu w internecie i nadal nie wychodzi, bo tam połowa rzeczy nie jest powiedziana.

Gość paula675474252
Dobrze chociaż, że na fixie pisze, ze danie dla 4 osób, to jutro nie będę musiała nic gotować, bo powiem, że na 2 dni nagotowałam:)

Gość Berbec
autorko szybko ci wytłumaczę jak gotuje się parówki gotujesz wodę w czajniku wlewasz ją do rondelka stawiasz rondelek na palnik wrzucasz parówki bez foli do tej wody w rondelku i jak zaczynają się pojawiać babelki w wodzie to je wyłączasz wyciągasz widelcem na talerz i jesz

Gość paula675474252
Dziękuję bardzo, następnym razem jak będę gotowac parówki to spróbuje w wodzie:)

Gość ..........4344423234
Ty tępaku!!!!! wszystko trzeba Ci krok po kroku tłumaczyc?? każdy szczegół niedouku ??? jezu skad sie biorą takie tępe dzidy :o

Gość paula675474252
Odwal sie jak nie masz nic do powiedzenia mądrego. Jak przesmażyć mięso? Trzeba dawac olej na patelnię i czy dac mięso na zimną, czy dopiero jak się nagrzeje? Trzeba mieszać? Będę wdzięczna za odpowiedź, bo w instrukcji nie pisze.

Gość Berbec
a jajecznicy nie smaży się na oleju tylko na maśle lub na boczku. Stawiasz patelnie na ogień wrzucasz łyżeczke masła jak zaczyna się topic wbijasz jajka przyprawiasz solą i pieprzem jak lubisz dodajesz szczypior i mieszasz powoli np. Zwykłym widelcem ale możesz porysować patelnie lepiej drewnianą łyżka jak jajko jest ze ściętym białkiem to jest gotowa możesz też smażyć krócej zależy od upodobań i nie znaczy to że jest źle zrobione

Gość ?wtf!
Ale nie gotuj makaronu żeby był bardzo miękki bo ci gowno wyjdzie najlepszy jest tak średnio miękki i do tego fixa to jaka to firma? Dodaj troche czosnku i bazylii jak masz. Dobrze by było gdybys miała ten ser bo napewno lepszy smak byłby...

Gość Berbec
nie jedzcie tak po niej nauczy się dziewczyna zaraz ci napisze jak zrobić szybko dobre spagetti

Gość ?wtf!
Dajcie kurwa dziewczynie spokój nie musiała nigdy gotować to tego nie robiła. Chce zacząć i od razu bluzgi? Kretyni. Jak chcesz autorko napisz na gg do mnie to ci pomogę 26318731

Gość paula675474252
Dzięki za jajecznicę:) Fix jest firmy Knorr, bazylii nie mam, a czosnku nie umiem pokroić drobno, więc sobie podaruję:o