Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamacoreczki.

poradzcie czy odwołać wizytę EEG??

Polecane posty

jak nie chcesz zeby zasnęla w samochodzie to tez usiąc przy niej i pusc bajke, pioseneczki cokolwiek. Masz mozliwosc wgrania w telefon jakis bajki? Wszystko da sie jakos zorganizowac.

Gość mamacoreczki.
mamy jakies 17km samochodem, myślę że pojedziemy wczesniej i jeszcze wyszaleje sie na powietrzu czy w sklepie np o 5,6 rano by miec bliżej i podjechać tylko pare mminut

Gość mamacoreczki.
bo od nas do przychodni niema mowy zaraz przed samym badanie napewno nic nie pomoże i zaśnie:)

Gość mamacoreczki.
nie wiem czy ktos to jeszcze czyta.. dzis w nocy wstajemy o 2 i działamy :(

Gość mamacoreczki.
mam nadzieje ze bedzie dobrze

Gość mmmmmamammamama2dzieci
wiem co przezywasz bo ja to te przezywalam tylko u 2miesiecznego dziecka, wiec wybudzanie odpadalo. Mysle, ze dobrze zrobilas ze sie zdecydowalas. Te badanie nie ejst inwazyjne, nameczycie sie tylko kilka godzin (te wybudzenie) ale juz niedlugo bedziesz miala pewnosc...POWODZENIA

Gość uhuh83
my tez orbilismy badanie córeczce jak miala 19 miesiecy. wstałysmy o 1 w nocy,badanie mielismy o 8 rano. bawilysmy sie jakby byl dzien..przed przychodnia juz zaczela usypiac w samochodzie. w przychodni wypiła jeszcze mleko przed badaniem i w ciagu minutki usneła u taty na rekach. badanie trwało ok 45 minut. potem kapiel obowiazkowa i mycie głowy bo ten zel sie strasznie lepil:/

Gość mamacoreczki.
udało się, wstaliśmy o 2 w nocy. mała dwa razy już była bliska snu w aucie, ale jak jechaliśmy to od razu wysiadka i pobiegała i juz lepiej było... padła w gabinecie po 2 minutach przy piciu. najgorszy ten czepek, tyle zakładania, mąż ją trzymał na rekach przez 20minut badania, raz zapłakała cos poruszyła się, nie było zadnego wybudzania, po prostu po 20 minutach pani wylaczyła ściagla czepek i tyle.

Gość mamacoreczki.
uhuh83 - a co wykazalo wasze badanie?

no to fajnie, ze się udało, kibicowałam wam bez wpisów i jak badania, wsio ok?

Gość mamacoreczki.
od dziś znów przewraca oczami, po takiej przerwie!! a zwracam jej uwagę to się śmieje

Gość mamacoreczki.
wyniki 15go maja, wtedy jedziemy do pani dr, już bez małej.za tydzien się dowiem

Gość uhuh83
u nas wyniki wyszly ok. nasz opis byl taki: badanieywkonano w sennosci i snie spontanicznym. cechy bioelektryczne senności i snu są wyrażone. zapis z licznymi artefaktami technicznymi i artefaktem EKG. zapis bez uchwytnych cech nieprawidlowych. robilismy badania bo coreczka przy goraczce 40 stopni straciła przytomnosc.

Gość mamacoreczki.
no i prosze badanie nic nie wykazało, eeg prawidlowe krew takze. wiec czemu tak przewraca oczami? nudy, tik? specjalnie?

Gość mamacoreczki.
ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo:)

Ciesze się, że wszystko dobrze się skończyło i okazało się, ze Twoja córeczka jest zdrowa :) Dzieci mają różne takie zachowania, to normalne i nie ma się czym przejmować :)

Gość mamacoreczki.
ale mamy jezdzic na kontrole jak narazie za 1,5 miesiaca, po co ?:o

Gość mama ma..22
uppp ciekawy temat prosze piszcie dalej

Gość mama ma..22
mojej kolezanki corka tez tak przewraca oczami ale kolezanka nic z tym sobie nie robi.. niewiem czy powinna badać czy nie,

Gość kasia jolitta.