Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

ale sie dziś zestresowałem:/ aż się spociłem z nerwów

Polecane posty

Gość za to ja,
wypiłem dziś już prawie 3 litry red bulla po co ja tyle tego wypiłem w taki gorąc, mój organizm zaraz spłonie :o

Gość gfdhfjrfjh
A ja miałem dziś awarię neta i siedziałem do 12tej smutny i osowiały hehe :classic_cool:

Gość za to ja,
niektórzy piszą red bull na wszelkie energetyki i mnie się to udzieliło :o a wypiłem innego

Gość za to ja,
ale nie polecam pić tyle tego w takie temperatury, organizm może spłonąć :o

Gość Alexyscolbicarrington
Tym razem to znowu ja + ban x2 Ale kupy w majtki nie zrobiłeś?:D:DTAK trzymaj!3maj!Czymaj!

Gość dkdkdkd
Jak się opije to se klameczkę wypoleruje w kibelku i lulu bo gorąco:classic_cool:

Gość nie zwracaj sie do nas per
moge i ja sie tu wyzalic? wkurwila mnie kolezanka z ktora umowilem sie dzisiaj pogawedke przy browarku:o no, ale skoro woli wychujac przyjaciela, ktorego zna od 16 lat na korzysc leszcza poznanego moze rok temu to wypada mi sie symbolicznie uchlac:o🖐️

Gość gfdhfjrfjh
Dodam tylko iż od dwunastej pilnie nadrabiam zaległość powstałą wskutek awarii internetu i jak dotąd zjechałem pod 11 stronek na hamulcu ręcznym,w tym i kafeteria inkluziw:classic_cool: Łącze łączy jak należy.Nie ma spowolnień więc zapowiada się wspaniały długi weekend 14/24 w sieci:classic_cool: Ręce aż spuchną:classic_cool:

Gość Stepbro
nie zwracaj sie do nas per A czy umawialiście się wcześniej niż Ona go poznała?

Gość Long łikend x
nie zwracaj sie do nas per Niestety chuć-nawet bardzo prymitywna tryumfuje nad przyjaźnią. Jak znam życie to ją kopnie w tyłek i wtedy przyleci do Ciebie się wyżalić. :classic_cool:

akurat chodzi o to, ze to nie jej facet tylko zwykly kumpel tak jak ja.Tyle, ze jego zna rok a mnie 16 lat:o

Gość Stepbro
No faktycznie chooywizna ale właśnie dlatego nie można być do końca nigdy pewnym o co kamann z tym jej "drugim przyjacielem":classic_cool:

chłepa to ona ma, ja nawet nigdy z nia nie probowalem ten tego, bo mialem inne kobitki na oku.No, ale widocznie to jemu sie chce przypodobac, moze ma jakis interes:classic_cool: Tak czy inaczej czuje sie dzis jak ostatni chuj a wieczorem bede ostatnim naebanym chujem:classic_cool:🖐️

Gość Long łikend x
heh.Dziwne.Skoro jesteście przyjaciółmi obaj to czemu was obu nie zaprosi? Być może z Tobą jest w przyjaźni a z nim w relacji koleżeńskiej ale z jakichś powodów wypieła się na Ciebie a w nim szuka namiastki dawnej relacji z Tobą.Tylko czemu?

Gość Long łikend x
Powinna was traktować tak samo i dać wam szanse na trójkąt:classic_cool:

bo dzieli nas kilka km:o ale od czego sa samochody, taxi, samoloty,pociagi, autobusy?:o

Gość Stepbro
Ma faceta???? A co jej facet na to że idzie z innym na piwo?Poznanym w dodatku rok temu.Ma do niej zaufanie??

14:23 [zgłoś do usunięcia] Tym razem to znowu ja + ban x2 jestescie rodzenstwem bezdomnejibezrobotnej? jestem swoim wlasnym ojcem a zarazem synem i bratem😴 satysfakcjonuje cie taka odp?🖐️

Gość piq.n.f.fu
Tym razem to znowu ja + ban x2 a czy bezdomnabezrobotna to nie twoja stary? :classic_cool:

14:24 [zgłoś do usunięcia] Stepbro Ma faceta???? A co jej facet na to że idzie z innym na piwo?Poznanym w dodatku rok temu.Ma do niej zaufanie?? Tak i tak. A co on na to, nie wiem.

Gość We go to Ibiza
Mam hipotezę na temat twojej koleżanki. Otóż ten drugi facet to nie jej "kolega"tylko facet jakiego chce wypróbować za plecami swojego gacha a ty jako jej przyjaciel zostałeś przez nią specjalnie wkręcony że woli się z tamtym umówić na"piwko". Sraty taty piszę ci puszcza się jak nic! Tylko dobrze ustawia sobie zabezpieczenia tej sytuacji.

Gość George P [like best pop]
Któż to wie.Jak to jest. Bo z dziewczynami nigdy nie wie oj nie wie sie, czy dobrze jest czy moze jest moze jest juz zle, jaka bedzie przez najblizsze dni przygarnie cie czy zatrzasnie drzwi. Bo z dziewczynami nigdy nie wie oj nie wie sie, czy dobrze jest czy moze jest moze jest juz zle, nie bedziesz wiedzial czy jest tak czy tak i to jedyny pewny fakt. Jeszcze rok, jeszcze dzien, przekonacie sie o tym sami, jak to jest, jak to jest z dziewczynami. A wszystko to pewne tak prawie... Bo z dziewczynami nigdy nie wie oj nie wie sie, czy dobrze jest czy moze jest moze jest juz zle, nie bedziesz wiedzial czy jest tak czy tak i to jedyny pewny fakt, jedyny pewny fakt, jedyny pewny fakt!!!:classic_cool::classic_cool: