Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy.....

do bezrobotnych czy rodzina pomaga wam szukać pracy?

Polecane posty

Gość 7897987987
tiaaa to znowu jaaaa- to poardz mi mądralo, co mam zrobic...

Gość ruda Ida
tiaaa to znowu jaaaa toż to hipokryzja najczystszej wody po prostu :D

Gość czy.....
no wiecie co innego czytać książkę online np. jakąs z literatury swiatowej, a co innego siedziec na babskim forum na ktorym glowne tematy to seks, cipa, penis, kupa...

Gość ruda Ida
ach wiem... to postawa typu: jak cię złapią za rękę na kradzieży to mów, że to nie twoja ręka :D

Gość ruda Ida
czy..... no wiecie co innego czytać książkę online np. jakąs z literatury swiatowej, a co innego siedziec na babskim forum na ktorym glowne tematy to seks, c*pa, penis, kupa... :D, :D jaaasne a ile płacą za czytanie światowej literatury? tak z ciekawości? wiecej niż za czytanie kafeterii?

Gość tiaaa to znowu jaaaa
złodziejowi można dać się okraść raz ale przy własnym stole posadzić go po takiej akcji to juz przegięcie bardzo mądre słowa Ida. 789 ...mysl, to nie boli!! ale nie wieszaj sie na ludziach w rodzinie którzy maja kasę , bo sobie na nia zapracowali. no chyba ze wygrali w totka - wtedy zal faktycznie , ze to im sie poszczesciło a nie tobie;) nie wiem co masz robic - jaka szkołe skonczyłas, gdzie pracowałąs do tej pory ( nigdiuze? oj... ) szukaj pracy gdzie mozesz - masz dostep do internetu to nie tylko czytaj cudze ogłoszenia ale i sama zamieszczaj, nawet codziennie na darmowych stronach . pomysl co umiesz / lubisz robic ? połaziłas po okolicznych zakładach pracy i zostawiłas swoje cv? nawet tam gdzie nie szukaja w tej chwili nikogo? moze za tydzien będą. masz małe dziecko? moze znajoma nie ma miejsca w przedszkolu i ty mogłabys sie opiekowac i jej dzieckiem i twoim siedzac w domu? jestes długo bezrobotna? dlaczego? zapisz sie w pupie na jakis kurs - osoby takie maja preferencje w tym temacie. MYŚL!!! zapisz sobie najbardziej głupie pomysły - cos ci sie pewnie urodzi...;)

Gość tiaaa to znowu jaaaa
sorki autorko - chyba o tych cpach to tylko ty w tej chwili tu piszesz:D

Gość Karrinaaaa
Wiekszosc problemow ludzi bezrobotnych wynika z tego ze maja zbyt wygorowane oczekiwania finansowe

Gość 7897987987
"ale nie wieszaj sie na ludziach w rodzinie którzy maja kasę , bo sobie na nia zapracowali. no chyba ze wygrali w totka - wtedy zal faktycznie , ze to im sie poszczesciło a nie tobie nie wiem co masz robic - jaka szkołe skonczyłas, gdzie pracowałąs do tej pory ( nigdiuze? oj... ) szukaj pracy gdzie mozesz - masz dostep do internetu to nie tylko czytaj cudze ogłoszenia ale i sama zamieszczaj, nawet codziennie na darmowych stronach . pomysl co umiesz / lubisz robic ? połaziłas po okolicznych zakładach pracy i zostawiłas swoje cv? nawet tam gdzie nie szukaja w tej chwili nikogo? moze za tydzien będą. masz małe dziecko? moze znajoma nie ma miejsca w przedszkolu i ty mogłabys sie opiekowac i jej dzieckiem i twoim siedzac w domu?" OMG... nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Pisałam że mam b. ciezka sytuację, dziecko jest niepesłnosprawne w znacznym stopniu - ma cos w rodzaju autyzmu... Nie jest małe , ma 10 lat, chodzi do szkoły. Tylko że wychowuję je sama, przyjezdzają po nie ok. 7,30, czasem po 8, a moge je odbierac najpózniej o 16 ze swietlicy. Przedtem było jeszcze gorzej, bo zajecia w przedszkolu dla niepelnosprawnych kończyły się o 13... :( Nie mam nikogo do pomocy, oprócz schorowanej matki, które b. niechętnie z nim zostaje i sobie nie radzi. Oficjalnie, nie pracuje od kilkunastu lat więc nie mam po co zanosic CV. Wymysliłam, zeby szukac do opieki nad starsza osobą bo tam nie potrzeba cv często wcale, ale zamieszczam ogłoszenia, odpowiadam i g.... Wiec poradz mi coś sensownego...

Gość ruda Ida
Karrinaaaa Wiekszosc problemow ludzi bezrobotnych wynika z tego ze maja zbyt wygorowane oczekiwania finansowe szukasz pracy? zapłacę 3,60 za godzine sprzątania dojazd własny (czestochowa) środki czystości przynosisz swoje Bierzesz? :P

Gość czy.....
Karrinaaaa Wiekszosc problemow ludzi bezrobotnych wynika z tego ze maja zbyt wygorowane oczekiwania finansowe szukasz pracy? zapłacę 3,60 za godzine sprzątania dojazd własny (czestochowa) środki czystości przynosisz swoje Bierzesz? spierdalaj szmato, swoje goowna to sprzataj sobie sama

Gość Karrinaaaa
Nie szukam pracy:) Mowie tylko o sytuacji jaka jest w firmie mojej mamy ze czesto rezygnuje sie z zatrudnienia pracownika bo ten ma zbyt wygorowane oczekiwania finansowe. Nie bedzie przeciez z wlasnej kieszeni doplacac do jego pensji

Gość 7897987987
jestes długo bezrobotna? dlaczego? zapisz sie w pupie na jakis kurs - osoby takie maja preferencje w tym temacie. co do kursu, nie moge sie zapisac, po pobieram świadzenie pielęgnacyjne na dziecko, i nie moge byc zarejestrowana w PUP nawet jako poszukująca pracy, nie mowiac o statusie bezrobotnego. Zreszta kursy w PUP to śmiech na sali, a ja jestem po studiach, znam bdb angielski, tylko takich osób sa miliony

Gość 7897987987
tiaaa to znowu jaaaa- to jak tam, specko od myslenia, nie potrafisz nic powiedziec???

moja mama jak szukałam pracy miała to w doopie jak znalazłam to jedyny temat jest taki - ile zarobisz? no ile zarobisz? ja potrzebowałabym sobie dorobić... mnie by przydały się pieniądze... itd :o

Gość 7897987987
Pewnie od myslenia dostala zatoru mózgu... :p