Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spacerowka

co sadzcie o tym wozku? dosc popularny...

Polecane posty

ja mam dokladnie taki kupilismy go jak synek skonczyl rok, wczesniej byl w spacerowce tej z zestawu 3 w 1, wozek jest godny polecenia, ewentualnie dasz mógłby byc trochę dłuższy, ale jest OK. Dobrze się prowadzi, jest skrętny, w torbie na zakupy kilka rzeczy zmieścisz spkojnie, także ogólnie spoko. ja tez kupowalam na allegro :-)

składa się bardzo prosto i szybko i ma fajnie regulowany podnóżek, jak maluch idzie spać to od razu wyciągam i "nogi w górę", za daszkiem jest kieszonka ja tam trzymam folię przeciwdeszczową i klucze np. :-)

Gość KnorrrFix
Jak dla mnie maluteńkie kółeczka, więc raczej wątpię że da radę na naszych chodnikach. DO tego maluteńki koszyk, w którym chyba tylko pieluszki czy soczek się zmieszczą. Ja właśnie czekam na mojego nowego x-s http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-155-Wozek-X-S-Energy.html więc o wrażeniach napisze jak tylko dotrze. Ale jest o prawie 200 zł tańszy.

Gość spacerowka
niestety ale mi sie takie nie podobaja. nie cierpie tych "podwojnych" plastikowych kolek co terkocza na kazdym chodniku ;/

Gość mi sie podoba ladnie wyglada
;)

Gość AlicjaW.
Mnie sie nie podobają jakos te wózki, kształt dziwny. Jestem zwolenniczką typowych kształtów wózka. Ja mam spaceróweczke Nomad firmy Jane.Lekka, bezpieczna dla malucha, zakupy śmiało mieszczę i naprawdę przydatna torba z przewijakiem. Sprawdza się w terenie.

Gość rozaliaaaaaa
my mamy espiro magic 4 jest prawie identyczny, wozek jest maly 3 latek sie prawie w nim nie miesci, koleczka malutkie sa wygodne poki dziecko jest male, gdy jest cięższe cięzko sie pcha :-(

Gość Jestem sfrustrowana:/
NIE KUPUJ GO,BO MA ZA MAŁE PLASTKOWE KÓŁKA. GUMOWE,POMPOWANE SĄ O NIEBO LEPSZE. DRAMAT TAKIE KÓŁKA JAK TEN NA ZDJĘCIU. dzieciak będzie podkakiwał na każdej nierówności,a tobie będzie cięzko go pchać.

Gość ha.lin.ka
bzdura jakaś że piankowe takie niby do niczego to wszystko zależy od jakości kółek i amortyzacji wózka. Ja miałam jeden wózek na piankowych kółkach i sprawdzał sie bardzo dobrze i to i latem Jane Nomad to był i jeździ łidealnie po prostu jakbym miała kupić drugi raz wybrałabym piankowe lekkośc wózka sie tu liczy i wielkośc po złozeniu, przy pompowanych moze być kłopot z włożeniem wózka do bagaznika no i cięższy zdecydowanie

swietny wozek ale typowo miejski,na rowne chodniki na nierownosciach nie radzi sobie wcale ale polecam, jest lekki,ładny, wygodny dla dziecka