Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Zszokowałem się widokiem młodych dziewczyn...

Polecane posty

Wchodzą do sklepu, cycki na wierzchu, obcisłe krótkie spodenki. Ale to jest nic.. Do tego ogromny brzuch, nogi z celiitym , do tego masakrycznie umalowane. wiek około 14-17 lat. Świat się kończy, teraz pełno takich dziewczyn, jak one będą wyglądać w wieku 30 lat?

Gość wsiowa babka
Tragicznie:(

Gość tereferak
co tam jeszcze solarki dopisz

Gość Agent Provident
Nie twój problem, leszczu bo i tak ich nie ruchniesz. Najważniejsze żeby miały na ratę tygodniową :)

Rozumiem że jest ciepło, ale czemu zgrabne 30 latki umieja się normalnie ubrać a te młode to ubierają się jak prostytutki przy autostradzie?

No właśnie jak według Ciebie młoda dziewczyna powinna sie ubrac latem. Może w sweter z golfem ?

To już grubsza dziewczyna nie może założyć krótkich spodenek ? A po za tym wiadomo ze 30 latki nie powinny ubierać się jak nastolatki wiec nie te roczniki porównałeś ...

Gość ja tam nieeeeeee
no bo teraz era chipsów i mcdonaldów, młode będą coraz grubsze, w koncu doganiamy zachód..nie?

Decoy-Czyli według ciebie młoda laska z wielkim brzuchem i cycami to powinna ubrac bluzkę, która jest prześwitująca i podkreśla jej brzych i tłuszcz? Z tymi spodenkami to ok, bo w sumie nogi miała w miarę, mimo celuitisu. No ale ten brzuch to masakra....Do tego fioletowy makijaż...

Gość mireczkowataa
wyjątkowo się zgodzę. Też ostatnio byliśmy z córką na spacerze i widziałam młode dziewczyny ubrane jak prostytutki, autentycznie. Piersi na wierzchu, spodenki, za przeproszeniem, wrzęte w tyłek- grube to jakieś, takie otłuszczone... Z 15lat jestem od nich starsza a naprawdę lepiej wyglądam w krótkich spodenkach...

Bielyje rozy-No i przyszła moja piekność. Ceulit to takie coś, że nigi nie są gładkie tylko pomarszczone, coś podobnego do roztepów.

Gość cytat eufemistyczny
No właśnie jak według Ciebie młoda dziewczyna powinna sie ubrac latem. Może w sweter z golfem ? w golfa ze Stefanem lepiej leży i no i zaraz sam rozbierze

mireczkowataa-Czemu piszesz wyjątkowo? Z mną trudno się nie zgodzić

Gość -kiczowata
Społeczeństwo nam tyje, co tu dużo gadać!

zwiad "Bielyje rozy-No i przyszła moja piekność." Priwiet. :) "Ceulit to takie coś, że nigi nie są gładkie tylko pomarszczone, coś podobnego do roztepów." 'Ceulit' powiadasz, a to ciekawe...

Gość i dobrze
knebel do ryja, worek na głowę i do bagażnika, a potem w ustronnym miejscu bierzesz sobie taką gówniarę na kolana, zrywasz z niej ciuchy i liżesz sutki, macasz cipkę - super sprawa

Gość mireczkowataa
zwiad- taaa :) Ja to się czasem zastanawiam gdzie są rodzice tych dziewczyn, naprawdę! Młode dziewczyny a wyglądaja po prostu strasznie...

i dobrze-Fakt faktem że cycuchy mają ogromne i ideealne do tarmoszenia...

Gość twertyit
narzekanie na młodzież, że taka i owaka, to niechybna oznaka stetryczenia i zakończonej już przemiany w starego pierdziela.

Przepraszam bardzo ale mam 18 lat i jak by mi mama powiedziała jak mam się ubrać to bym zrobiła wielkie oczy i zaczęła się chyba śmiać...

mireczkowataa-Zapytam cie o to samo, jak twoja córka zacznie dawać się obmacywać, ubierać jak szmata, ożbżerać i puszczać na potegę. Ciekawe czy wtedy będziesz mieć to samo zdanie. wiesz jak dziewczyny teraz jadą na dyskotekę? Ubierają spodnie i sweter a w autobusie w drodze na dyskotekę to zdejmują spodnie, pod którymi maja krótkie mini i zdejmują sweter, gdzie mają cyce prawie na wierzchu.

Nie nie mam nadwagi mam ładną figurę :) i ubieram się dobrze lubię eleganckie ubrania. A co do tego ma moja waga bo nie rozumiem ?

Gość mireczkowataa
ale o co Ty mnie pytasz?? Czy mam zamiar wychować swoje dziecko? Bo nie rozumiem pytania. A moja mama jakoś miała u mnie autorytet i jak mi mówiła, że coś jest nie tak z moim ubraniem to raczej się nad tym zastanawiałam :) A nie śmiałam sie z niej i robiłam wieelkie oczy.

Zwiad, skoro tacy jak Ty jarają się "cycuchami idealnymi do tarmoszenia" to dziewczyny pokazują co mają najlepsze. Proste. Jest popyt jest i podaż;)

facet mało fajny-Jest ładna, wysoka, blond włosy, niebieskie oczka, dość duży biust(duże B). Ale ma takie poglądy polityczne, że ją żaden chłopak nie chce...