Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Zszokowałem się widokiem młodych dziewczyn...

Polecane posty

Gość IMO133856
Drabina jak zwykle w formie w te gorące dni :classic_cool:

Decoy "Jeśli matka doradzająca córce w sprawie ubrań jest wspaniałą matką to gratuluje Ci myślenia ...." Nigdzie tak nie napisałam. "ale ja jestem bardzo atrakcyjną dziewczyną" Pokaż fotkę, zwiad (aka BSA) sam stwierdzi czy jesteś taka atrakcyjna. :) Krwawa Wilczyca "Decoy, nie, to wszyscy wokół są poj**ani a zwiad jedyny jest normalny" On po prostu czeka na wojnę, aby w końcu móc się wykazać. :)

Krwawa Wilczyca- hahaha no w sumie racja. Zwiad od dziś będzie moją wyrocznią..

Sama napisała że to z ciąży lub z przekwiatania a w młodym wieku z tabeletek antykoncepcyjnych...Więc się ją spytałem czy bierze tabletki a ona mnie od męskich szowinistów. Kobiety są naprawdę pojebane.

Bielyje Rozy- Nie muszę wrzucać moich zdjęć do internetu aby się dowartościować, od razu napiszę też że nie potrzebuje miliona przyjaciół i zdjęć na naszej klasie czy facebooku.

Nie, napisałeś to w takim kontekście jakby przyjmowanie tabletek było czymś złym :)

Gość mireczkowataa
Decoy- a ile masz lat? Ja tam brałam całe życie tabletki, dopiero po 30-tce odstawiłam, przed ciążą a celulitu dopiero w ciaży "doświadczyłam" więc chyba nie ma reguły...

Rózia, on uparcie twierdzi, że nie zna BSA. Może to jego jakiś zaginiony brat? O tak, wojna...ona dopiero w pełni pokaże kto jest prawdziwym facetem a nie skundloną ciotą. Decoy, poczytaj o peelingu z kawy z cynamonem i imbirem:)

ochcho, widać że moorland nie wytrzymała i musiała wejść....

Moorland- no dokładnie też tak to odebrałam. I jeszcze ten tekst młode siksy jak sie ruchają tylko świnia to tak ujmuje ...Zwiad jest taki elokwentny, że będę się od niego uczyć...

mireczkowataa-To kiedy straciłaś dziewictwo, skoro całe życie brała? Tata z tobą seks uprawiał czy wujek?

Mireczkowata, oczywiście, że nie ma reguły. Ale tak naprawdę ma go jakieś 90% kobiet, ale no to trzeba by było całe dupsko i uda wyściskać by dojrzeć. Po prostu przy wahaniach hormonalnych, zmianie diety może stawać się bardziej widoczny. No i jak pisałam, za dużo szajsu chcąc nie chcąc się je.

zwiad - tabletki daje się też np. żeby wyregulować cykl miesiączowy. Ja dostałam jak miałam 15-16 lat bo przez zmiany hormonalne cierpiałam na niesamowite bóle głowy. Poza tym leki hormonalne ogólnie mogą pododować skórkę pomarańczową.

mireczkowataa- mam 18 lat tabletki biorę od 8 miesięcy. W sumie to wcześniej nie zauważyłam u siebie cellulitu .. więc może to od hormonów rzeczywiście..

Ogólnie uważam, że autor/ autorka i pozostali krytykanci nie powinni interesować się innymi ludźmi. Podnieście dupę i pobiegajcie trochę, a nie wtykacie nos w nie swoje sprawy. Co za polska.. nie ma co myśleć o przysłowiowych moherowych beretach jak ''internauci'' są jeszcze gorsi. Podnieście tyłek i won na dwór. Nikt nie będzie się prażył, bo Wam się to podoba. A już to, że nie którzy są np. ''więksi'' to musicie zaakceptować. Nikt nie jest idealny. No chyba, że chcecie świat zmieniać to proszę bardzo, wyskakiwać ino szybko z akcjami typu; maratony przez miasto itp. Pozdrawiam

Zwiad- skoro twierdzisz, że tabletki to takie zło bo od razu każda która bierze tabletki się rucha to chyba lepiej jak uprawiają seks z zabezpieczeniem niż potem w wieku 14 czy 15 lat zachodzą w ciąże !!!

Gość mireczkowataa
decoy- to może być od hormonów, niestety. Krwawa wilczyca- ja tam nic nie wyciskałam :) Wiec może i on był, ale go nie widziałam wiec :)

Skorzystam z rad. ; ) Będę miec nowe postanowienie trochę się go pozbyć do założenia bikini ;d

Zwiad - a i po co pytanie o moje dziewictwo dyskusja chyba była o czymś innym ? !

Gość Więziciel
Dobrze, niech pokazują cycki, łatwiej będzie wybrać cel do uprowadzenia i trzymania w piwnicy

Decoy-Lepiej jak seks uprawiają dorośli, którzy maja pracę, są po ślubie, kochają się i chca mieć dużo dzieci. Tacy powinni uprawiać seks, bo seks to nie sikanie do klopa. Seks to odpwiedzialność, ale co taka puszczalska jak ty, może o tym wiedzieć, ty wiesz jak loda zrobić i jak dobrze dupy nastawić.... Zero zasad, honoru i szacunku do samego siebie. Jesteś zwykłą dupodajką i tyle. tatuś i mamusia pewnie zadowoleni z córeczki że zaspokaja facetów.... tabletki antykoncepcyjne to zostały wymyslone jako lekarstwo hormonalne, niestety jak każde lekarstwo to ma środki uboczne, choćby takie że powodują nowotwory. Więc pewnie za parę lat zdechniesz na raka...Te co się puszczałyu z Samuelem Moll też brały tabletki antykoncepcyjne.

Decoy-Skoro bierzesz tabletki, to wiadomo że regularnie dajesz dupy i obciągasz facetom. Pochwal się tym mamusi i tatusiowi, będą pewnie zadowoleni z córeczki.

Decoy-Do tego założę się i dam rękę sobie obciać, że dajesz mu dupy na tylnim siedzeniu samochodu w jakimś lasku....

O moje zdrowie się nie martw tabletki biore ponieważ miałam nieregularne i bardzo obfite i bolesne miesiączki. Lepiej żebym umarła na raka niż tak jak ty pewnie zdechniesz na AIDS bo żadna normalna kobieta nie zechce takiego palanta jak ty więc pewnie udajesz się regularnie na dziwki !!!!!! Z tym małym fajfusem to nawet dziwka się z ciebie śmieje !

Zwiad- idź dowartościowuj się gdzie indziej bo tu robisz z siebie pośmiewisko!