martta 0 Napisano Kwiecień 30, 2012 Hej wszystkim, mam do Was pytanie. Czy woziłybyście synka w różowo-szarej spacerówce? Kupiłam spacerówkę dla córci, ale być może w przyszłości będę mieć drugie dziecko i być może będzie to synio:) Czy bardzo razi w oczy takie zestawienie: chłopiec i szaro-różowy wózek? Proszę o opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pioootrek Napisano Maj 2, 2012 Ja osobiście bym nie przykuwał uwagi do tego jaki kolor ma wózek dla mojego dziecka, ważne że mam czym go wozić tak a to jaki kolor ma wózek to dla mnie nie ma znaczenia przecież to dziecko a po co kupywać drugi wózek jak masz ten ?? kupywać tylko dla tego że może być syncio i wózek jest szaro-różowy dla mnie to bezsens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emma Stone Napisano Czerwiec 4, 2012 A ja kupiłam z-landera z kolorpakiem więc teraz córka ma rózowy, a potem można będzie w razie czego zmienić na inny kolorek. Polecam http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-969-Color-Pack-X-A-X-T-X-1-2012.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolor nie ma znaczenia.. Napisano Czerwiec 4, 2012 Ubierzesz syna jak chłopca i nie będzie problemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uroczymichaś Napisano Czerwiec 4, 2012 Jestem jak najbardziej za :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gaypowerkafe 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 zapewne twój synek za 20 lat wyzna Ci, że jest gejem i ze zgryzotą wspomnisz ten różowy wózeczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uroczymichaś Napisano Czerwiec 4, 2012 oj tam :) ja też miałem różowy wózeczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach