Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość al...8

Moja miała partnerów przede mną,ona jest moją pierwszą.

Polecane posty

Gość al...8

Jestem z cudowną kobietą już kilka lat,przyznała mi się iż spała z kilkoma przede mną.Ja byłem i jestem tylko z nią,nie umiem sobie poradzić z tą świadomością i czuję jak niszczy to moje uczucie do niej oraz zwiazek pomocy.Proszę o nie pisanie głujpot,tylko wypowiedzi osób,które mają coś mądrego do powiedzenia.Dodam iż jesteśmy w wieku 30lat i zaręczeni,bardzo poważnie podchodzącymi do związku.Jest nam cudowie,tylko ta świadomość mnie niszczy i psuje wszystko.Myślałem że zapomne,że to minie ale przychodzą dni kiedy cierpie strasznie z tą świadomością,mimo że była w związkach i mnie nie znała wtedy..

szczerze powiedziawszy nie bardzo wiem jakiej rady oczekujesz ,bo przeszłości zmienić się nie da , a jak będizesz dlaej budował takie myślenie w swojej głowie i to i ten cudowny związek stanie sie przeszłośćią.

Gość agabisto
ilu miala i po jakim czasie zwiazku z Toba/z innymi zaczela wspolzyc bo to istotne

Gość mireczkowataa
a jakie to ma znaczenie? Tak szczerze to nie bardzo rozumiem gdzie masz problem...Skoro sam piszesz, ze masz cudowną kobietę, razem parę lat, oświadczyny. Po co stwarzasz sztuczne problemy? Szukasz jakiegoś pretekstu, zeby się z nią rozstać? Bo naprawdę nie rozumiem... Chyba przez tyle lat zwiazku mialeś czas sie upewnić, ze to z nią chcesz spędzić resztę życia?

Gość Nie bądz głupi
albo cie to zniszczy i pozostaniesz z nia albo odejdziesz i tyle nie pozwól sie zniszczyc !!!

Chłop ma kompleksy bo cały czas mu się wydaje że ona go z nimi porównuje. Ewentualnie obrzydza go myśl że ktoś się w nią kiedyś spuścił a on tam musi teraz wkładać ;P Jednym słowem jak by nie patrzeć czeka go wizyta u psychologa :D

Gość I ty niby facetem jesteś
30 lat i taki problem :D:D a może zazdrość że tylu facetów miała :) a ciebie nikt nie chciał:):D

Gość to musi byc dla niego bolesne
strasznie :(

Gość Buha ha ha!
Kreujesz sobie sam problem. A gdybyś ty miał wcześniej partnerki, to czy też miałbyś z tym problem? Po co myśleć o przeszłości? Przecież ci, z którymi sypiała wcześniej, to przeszłość. Powinieneś się cieszyć, że z jest z tobą od kilku lat. To znaczy, że okazałeś się lepszy od tych pozostałych. Dla mnie to byłby komplement, a nie kompleks. Poza tym przez tyle lat to pewnie Ty spuściłeś się do jej ciiipki więcej razy niż wszyscy ci wcześniejsi razem wzięci. Myśl pozytywnie. Przecież w tym wieku nie znajdziesz dziewicy.

Gość przeszlosc nigdy nie
zniknie. on wcale nie musi byc lepszy, inne mogli jego kobiete zostawic. a jak byli bardziej podniecajacy to z nimi do lozka szybciej szla

Gość przeszlosc nigdy nie
ciekawe co twoj maz kiedys powie jak sie dowie