Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange_blossssom

czy naprawdę mężczyznom podoba się

Polecane posty

Gość worldofall
No nie wiem, ja bym nie wolała ryzykować. Poza tym ja też bym nie chciała, żeby ktoś mi odbijał faceta. Kto pierwszy, ten lepszy, i tyle. To nie fair w stosunku do innych kobiet. Już i tak jest wiele nienawiści miedzy nami, po co ją niepotrzebnie podsycać?

Czasami dla osiagniecia celu godnosc trzeba schowac do szuflady. A odchodzilam od nich z zupelnie innych powodow, wiec twoja teoria w moim przypadku nie ma potwierdzenia:)

Gość ajkju
Inaczej byłoby mówione gdyby was porwały islamskie ekstremistki...

Gość worldofall
I po co ich odbijałaś, skoro i tak się rozstaliście? Może z tamtą dziewczyną ułożyłby sobie życie? Pomyśl czasami, jak tamte dziewczyny się czują...

Gość gfffffey
Moj maz nie oglada sie za innymi, czy jestem w poblizu, czy nie. Nie musze wywalac cycow i dupy na wierzch, zeby zainteresowac soba faceta. Chociaz moj maz nie jest zazdrosny, gdy wyjde w spodniczce i bluzce z dekoltem (w taki upal). cieszy sie, ze ma zadbana, atrakcyjna zone i ze jestem tylko jego :)

A skad mialam wiedziec, ze sie rozstaniemy? A po co odbijalam, to napisalas wyzej cos o mniejszosci zajetej i wiekszosci. Jak sie nie chce brac ochlapow to czasami trzeba troche pokombinowac

Gość ;) ale ubaw.
gfffffey i tak trzymać:) mam to samo. co do szortów nikt nie zabrania, ja zaraz tak lecę nad zalew;)

Gość worldofall
Mhmm... Gratulacje za postawę. Żebyś się nie zdziwiła, jak Tobie też ktoś odbije faceta, czy będziesz taka zadowolona z kombinowania. To już lepiej poszukać, czy ktoś się nie ostał. :)

Wiadomo, ze lepiej poszukac wolnego, ale nie zawsze jest czas na to.

Gość mireczkowataa
a co Wy z tymi szortami na Boga?? Ja w niedziele byłam w krótkich szortach i jakoś kurewsko sie nie czułam :):) A jak idzie łądna, zgrabna babka to sama popatrzę- moze nie obejrze sie bo generalnie sie za ludźmi nie oglądam :) Wiec co dopiero facet:) Przesadzacie.

Gość worldofall
Nie zawsze jest czas na to? A gdzie Ci się śpieszy? :) Nie ogarniam takich kobiet, które koniecznie muszą kogoś mieć... Ludzie, spokojnie, od tego się nie umiera.

Nigdzie mi sie nie spieszy, ale zawsze warto kogos miec. I kazda z nas postepuje jak chce, czy to jesli chodzi o facetow czy to jesli chodzi o ubieranie sie. Nie wiem po co sie czepiasz.

Gość worldofall
Nie czepiam się. Pytam, bo nie rozumiem.

Gość ajkju
..ale nyndza...

Gość worldofall
Tego, że odbijałaś mężczyzn, bo nie miałaś czasu czekać. Według mnie lepiej jest właśnie poczekać, no ale ok. Bycie samemu przez parę miesięcy nikomu nie zaszkodziły. Nie trzeba od razu rozbijać czyjegoś związku, rodziny, itp.

Jezeli dla ciebie kilka miesiecy to malo to zycze powodzenia w zyciu. Sama napisalas, ze ta "mniejszosc" jest zajeta, wiec nie rozumiem dlaczego sie dziwisz, ze chca kobiety ktore chca tych lepszych wlasnie.

goska287-Rozumiem że twoja strategia odboju to było dobrze nastawić mu tyłka? Czyli dasz mu dobrze dupy i już masz faceta..... No bo jak inaczej mogła byś odbić faceta? Przecież nie na intelekt.

W duzym skrocie tak jak napisales odbywa sie odbijanie faceta. Chociaz na intelekt tez mozna w niektorych przypadkach:) Ale pierwsza metoda jest szybsza i zazwyczaj skuteczniejsza:)

Gość worldofall
Rozumiem, że nie ma sensu ciągnąć tej dyskusji, bo odbijanie faceta przez łóżko jest już szczytem (a tak właściwie dnem) braku godności u kobiety.

Gość dobre dobre dobre dobre
14:03 [zgłoś do usunięcia] worldofall Rozumiem, że nie ma sensu ciągnąć tej dyskusji, bo odbijanie faceta przez łóżko jest już szczytem (a tak właściwie dnem) braku godności u kobiety. jak ktoras z pan ma zamiar odbijac faceta na intelekt to zycze powodzenia.

goska287-Skoro nie masz problemu z dawaniem dupy, to może mnie też byś dała dupy, co ci zależy?

Gość dobre dobre dobre dobre
14:17 [zgłoś do usunięcia] goska287 moj wiek jest zawarty w moim nicku 87 ?

Ja mam konkretny typ faceta, wiec nie jest to bez znaczenia komu:D

Ja nie mam zamiaru w ogóle odbijać komuś faceta, z przyczyn podanych wcześniej. Ale odbijanie przez łóżko to już totalna porażka. Jak ktoś się jeszcze zakocha w zajętej osobie, no to cóż, nic na to nie poradzi, ale ludzie, trochę szacunku do innych.