Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resrse

kto załuje ze trafil na to forum?

Polecane posty

Gość resrse

i czyta rzeczy o ktorych nigdy by sie w inny sposob nie dowiedzial? czy w ogole historie tutaj pisane sa prawdziwe czy to raczej zebigowisko patologi i wnaturzeń ? ludzi ktorzy nie znaja zycia ?

Gość Dziabaducha
Jest tu mnóstwo gimnazjalistów i nie domorosłych ludzi. Tematy tu są proste,często kretyńskie a wypowiedzi są bezsensu. Wchodzę tu tylko dlatego ze mi się nudzi i ćwiczę pisanie na klawiaturce.

Gość dfdgkfj
ja nie zaluje bo sie dowiedzialam duzo rzeczy ;) ale z drugiej strony juz chcialabym nie wchodzic ale jakos automatycznie mnie tutaj ciagnie mimo ze debilizm siegnal wysokich rozmiarow

Gość fefefe
ja trochę żałuje nie wiedziałam, że na świecie jest tyle nieuków, debili, homofobów, antysemitów, dewiantów, miłośników teorii spiskowych, rasistów

Gość jest wyjaśnienie takiego
Ja żałuję "czy w ogole historie tutaj pisane sa prawdziwe czyczy w ogole historie tutaj pisane sa prawdziwe czy to raczej zebigowisko patologi i wnaturzeń ? sporo historii jest prawdziwych, w pewnym sensie to forum jest bardzo ciekawe bo właśnie " to raczej zebigowisko patologi i wnaturzeń"

ja też nie załuję. dostałam kiedyś bardzo duże wsparcie kiedy miałam poważny problem na tym forum

Gość Juan Pablo
ja się np. dowiedziałem,że walenie konia rozprawicza i to mnie bardzo podbudowało w życiu.To miłe jeśli dowiadujesz się takich rzeczy od obcych ludzi,mówią -"hej skoro walisz konia to nie jesteś prawiczkiem" albo "zacznij walić konia,to też rozprawicz".Dziękuję za te miłe słowa otuchy i uświadomienia mi,że jestem już normalny.

Gość zazenowanyzyciem
bez tego forum byscie sie zesrali, nie mielibyscie gdzie wracac i z kim pisac :D taka prawda looserzy.