Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Torebeczkaaaa

Hej wolne ale musze sprzątać, zrobić obiad KTO ZE MNĄ??

Polecane posty

Gość Torebeczkaaaa

Tak mi się nie chce tego wszystkiego robic.... A musze sie zebrac.. moze ktos kto tu ma to samo do zrobienia a mu sie tez nie chce...to sie zmoblizujemy..

Gość ghhghf
no ja musze łazienke ogarnać i zupe pomidorową zrobić. a też mi sie nie chce

ja juz sprzatnelam i nawet wlosy pofarbowalam wstalam o 7mej i mam teraz wolne

Gość Torebeczkaaaa
ojj jak ci zazdorszcze "brzydula30" ehhh a ja musze posprzatac pokoj laznienke tez kuchnie na szczescie mam posprzatana ale jeszcze zupe. OOO pomidorowa moja ulubiona ja dzis robie barszczyk bialy :))

tez lubie pomidorowa ale jesc bo gotowac niecierpie:O na szczescie dzis grill wiec wolne od garow

Gość Torebeczkaaaa
ja jutro mam wolne od garow:P bo jutro mam grilla i dzilka RELAX:) ale dzis niestety musze ugotowac corcia musi cos zjesc cieplego przeciez:P chociaz w taki skwar az sie nie chce.. To od czego kochana zaczynamy ?:D Od lazienki kibelek mycie umywalke prysznic i podloge?:D

Gość a mi tam smutno
ja tez mam wolne, ale sama siedze w sumie mam czysto ale odkurzyc musze umyc sie i zrobic obiad a wpadlam w zly nastroj mimo ze pogoda fajna.

Gość Torebeczkaaaa
Dobra to ja uciekam do lazienki.. Kibelek, umywalka, prysznic , podloga :) Zaraz wracam:))

Gość Torebeczkaaaa
ok łazienka juz... ufff zmachana jestem.....ale lazienka lsni;p:P brzydula przyjmuje pomoc sprzatania chetnie bo ja lubie sprzatac ale w zime.. jak jest chlodno...a w taki skwar to po prostu nienawidze Teraz odpoczynek i zaraz sie biore za pokoj... a wy jak tam?? wzielyscie sie?;p