Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starapanna2727

Mam 27 lat i 0 szansy na poznanie faceta

Polecane posty

Gość starapanna2727

Jak w temacie. Studiowałam, pracuję, chodziłam na kursy językowe i każdy i zawsze trafiam z facetami jak kula w płot. W tym wieku to już zerowe szanse na poznanie kogos wolnego i fajnego...

Gość fac3t
przykro mi .. ja szukam dziewczyn do lat 24

Gość starapanna2727
Spoko, takich to jest duzo wolnych, na pewno znajdziesz.

Gość notopodsumujmy
Skoro się przegapiło czas doboru w pary, zostają już same niedobitki. Ci bardziej wartościowi zostali juz zajęci, a jeśli nie są zajęci, mogą mieć wielkbicielki młodsze od okolic trzydziestki (i więcej). Albo trzeba spuścić z tonu, albo odbić już coś zajętego (o ile jesteś na tyle atrakcyjna że ktoś gotów jest rozwalić swój obecny stabliny status).

Gość Berbec
Jak czytam takie głupie tematy to żołądek zaczyna mnie boleć! 27 lat? Młoda dupa z ciebie 40 znajdują fajnych facetów a ty nie możesz? Zmniejsz wymagania zadbaj o siebie i kogoś znajdziesz z takim podejściem to zostaniesz stara panną! Ogarnij się dziewczyno

Gość starapanna2727
Watpie, zeby tkos rozwalil swoj zwiazek dla mnie, ludzie w wieku 25-29 lat sa ze soba 5-10 lat przed slubem... Najlepsze jest to, ze jak sie ludzie dobierali w pary to nie spalam, tylko nieszczesliwa milosc tu, tam albo mnie sie adorator nie podobal. No takiego pecha to tylko ja mam. A zalozylam temat, zeby sobie ponarzekac po prostu ;] Bo co mi ktos moze poradzic (uprzedzajac pytania).

Gość starapanna2727
Ja to bym chciala, zeby ktos madry tutaj napisal definicje 'wysokich wymagan'. Bo moze rzeczywiscie mam wymagania ponad miare.

Gość Hej, fac3t
a Ty ile masz? 24? bo w innym przypadku nie rozumiem ustawiania sobie granicy wiekowej

Gość starapanna2727
Mezczyzni po prostu wola mlodsze i jedrniejsze :D

Gość ja tez tak mam..........
jestem 2 lata starsza a wymagań nie zmniejszaj facet musi ci sie podobać i miec te cechy których szukasz jak zmniejszysz te wymagania to sie będziesz zmuszała do bycia z kims kto ci sienie podoba...nie warto

Gość paluszek solonnnny
autorko, a jak z seksem?

Gość Hej, fac3t
ja jestem ta młodsza i jędrnieszja:P qle jak facet np. w Twoim wieku mając lat 27 ustala sobie sztywny wiek do 24 lat to dla mnie coś z nim nie tak. albo celuje w młodsze, mniej doświadczone i dojrzałe bo sam ma niewiele do zaoferowania, niepewny siebie jest albo strasznie zwraca uwagę na ciało.

Gość też mam 27l
i też już nie poznam żadnej fajnej babki... ehhhh

Gość Hej, fac3t
to się zapoznajcie:P

Gość przeciętny statystyczny
każdy normalny facet woli młodszą od siebie mając do wyboru starszą i młodszą, przy pozostałych warunkach podobnych - wybierze młodszą faceci to esteci

Gość justyna765
faceci to esteci o k...a dawno sie tak nie usmialam. esteci?? to widac, slychac i czuc :/

Gość hahaha wybierze ladniejsza
kilka lat w ta czy w druga strone jest bez roznicy, chyba, ze szuka glupiutkiej naiwnej, ktora mozna latwo sterowac:D

Gość hahaha wybierze ladniejsza
odezwala sie ciota-esteta haha

Gość DlaczegoMuszęMieć Pod Górę?
E tam. Znajdziesz, albo facet Cię znajdzie. Prędzej czy później.. :)

Gość starapanna2727
Z calym szacunkiem do wszystkich zajetych, ale nie widze, zeby same modelki byly zajete, czasami to sie az dziwie. Ale wedlug powyzszych komentarzy mozna uznac, ze obie strony nie mialy zbyt duzego wyboru i wziely po prostu kogos do pary (chyba ze sie myle i to byly wielkie milosci to przepraszam).

Gość TakSobieMysle,,,
tak szczerze powiedz nigdy nie mialas faceta we wszystkim tym nie znalazlas czasu na faceta !??

Gość starapanna2727
Ostatnio w galerii handlowej widzialam pare: babeczka na oko 100 kg, facet wysoki szczuply jak patyczek z garbem - i byli sobie razem. Oj moglby mnie znalezc... bo ja to znajduje samych zajetych od 3 lat i oczywiscie sie wycofuje (zeby nie bylo). Ide na spacer, ale bede niedlugo zeby przeczytac fajne i niefajne komentarze do sprawy :D

Gość TakSobieMysle ...
skad jestes moze pójdziemy razem ??

Gość też mam 27l
Hej, fac3t to się zapoznajcie to się zapoznać możemy :P a ja nikogo na siłę nie szukam, chociaż fajnie by już było kogoś znaleźć :classic_cool: tyle że ja nieurodziwy :D

Gość el viento
Autorko. Ale marudzisz. Normalnie koncertowo spełniasz założenia topiku :P Chyba, że to literówka, masz 72 lata. Wtedy to nie wiem, ale chyba i tak lepiej niż 0 szansy.

przeciętny statystyczny każdy normalny facet woli młodszą od siebie mając do wyboru starszą i młodszą, przy pozostałych warunkach podobnych - wybierze młodszą faceci to esteci Czyli reasumując jak ktoś woli starszą partnerkę od siebie mieć i nie mierzy w przediał wiekowy 18-24 to z nim coś nie tak jest?? :D Osobiście wolę starsze bo one nie mają jak większość młodszych siana w głowie ani wachań emocjonalnych :D

Gość Na poznanie swojej drugiej
połówki jest określony czas, ja również niestety ten czas przespałam i już na zawsze będę sama.

Gość el viento
Jejku, to może był już też i mój określony czas?. Pomiędzy wtorkiem 6 lipca 2010 - godz. 22.13 a środą 7 lipca godz. 5.18 ?? A ja ten moment przespałem :D

Gość starapanna2727
No marudze, usmiechnieta i radosna to musze byc w pracy i na codzien ;p