Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabulwersowany Franek

Moja panna uważa, że to ja powinienem placić za prezerwatywy

Polecane posty

Jeszcze rozwazalem opcję z woreczkiem foliowym, zawsze to mozna nalozyc i koszty nizsze. Ewentualnie jedna prezerwatywe bede uzywal kilka razy, umyje i po sprawie. Moja panna sie nie pozna. A jak zajdzie to juz jej problem.

Gość karolciaoko
wiadomo że Ty. Jak panna kupuje tabletki to ona płaci. Wiadomo później jak kto woli przy dłuższym stażu.

Dlaczego ja? Niech sie doklada. U nas durexy kosztuja 7,99zł. Ja jej proponowałem inne możliwości, skoro nie chce to niech się doklada. Ja zapłacę koncowke.

Gość kiedyś czytałem bloga
jakiejś feministki (zapewne) i ta pani również miała taki pomysł, argumentowała podobnie, że przecież oboje uprawiają sex. Inna znów miała pomysł, żeby to facet płacił i to nie chodziło o prezerwatywy tylko o zabezpieczenie dla kobiety, nie pamiętam o jakie chodziło, ale jakieś za 300 albo nawet więcej. Nie pytajcie czemu czytam takie rzeczy:P

Gość blablablab
Skoro używacie gumek 2 razy dziennie, a u was w miescie kosztuja 8 zł, to na miesiąc używania gumek (przy załozeniu ze w paczce są 3 gumki) wychodzi, że miesięcznie powinieneś wydać na gumki 160 zł... Majątek to to nie jest sknero, ale z drugiej strony jak nie chcesz tracic kasy, to wmus w nią tabsy (max 20 zł miesiecznie) albo po prostu jej nie ruchaj :) Można też analnie...

Gość ja uwazam ze powinna ona
te gumki kupowac,i jeszcze zagwarantowac posiłek regeneracyjny i napoje,i to do wyboru a nawet raz na jakiś czas weeknd w spa,zebyś mógł sie zregenerowac zupełnie tylko nie wiadmo,czy jestes wart tego wszystkiego

To chyba jakieś prowo, nie wierze, żeby facet który jest takim debilem miał dziewczynę.

Gość kobieta ktora nie chce
wydac 5zl na gumy bedzie musiala wydac duzo wiecej na utrzymanie i wychowanie bekarta :classic_cool:

Z babami to zawsze tak jest. Z ktora by nie bylo to zawsze trzeba z gumka, a to kosztuje. Z facetem byloby o wiele latwiej, dlatego rozwazam czy sie nie przezuce. Mam juz jednego kumpla na oku.

Gość nbbfvbvjbv
tabletki max 20zl? haha dobre. Te lepsze np yaz, yasminell itp kosztuja 55zl.

Gość blablablab
Wszystkie są tak samo syfne, po co więc przepłacać...

Dziwię się w ogóle tej dziewczynie, że Cię nie zostawiła z takim podejściem. Nie mówię tego złośliwie, albo żeby Ci dogryźć, tylko naprawdę tak uważam. Co za podejście...

Gość herbatka poobiednia
ja za tabsy płace 42 zł. Raz płace ja raz mój facet. Uważam ze to dobry deal, bo czemu tylko ja mam ponosic koszty? A ty autorze pamietaj ze dziewczyny nie lubia skner..

kobieta ktora nie chce wydac 5zl na gumy bedzie musiala wydac duzo wiecej na utrzymanie i wychowanie bekarta Zawsze można przestać uprawiać seks, a z takim facetem to już w ogóle, to chyba jedyne wyjście z sytuacji, ten facet naprawde myśli tylko o sobie, dziwię się tej dziewczynie, że dalej z nim seks uprawia, no ale Polak mądry dopiero po szkodzie.

Wypierdalaj podszywie :o🖐️ Od postu o analu to nie ja pisałem!

Czy uwazacie, ze skoro mieszkam u niej to powinienem dokladac sie do czynszu? Moja panna mowi, ze tak, a ja uwazam, ze skoro ona wynajmuje to ja jestem jej gosciem. Chciala miec faceta to niech mnie teraz utzrymuje!

Herbatka poobiednia - ja nie jestem sknerą , tylko chcę żyć ekonomicznie. Nie pasuje wam laski płacenie za gumy, to zajmę się moim pieskiem puszkiem, on mną nie pogardzi !

Gość podsztw widac cieee
:o

Gość sylvia 007
NA DLUZSZA METE LEPSZY WIBRATOR NIZ TAKI AMATOR! sproboj z odkurzaczem ciagnie za darmo,a za prad zaplaci tatus,ty odpadzie. Kto cie urodzil ? CZLOWIEKIEM CIE NIE MOZNA NAZWAC!

Gość Mirtta
Nawet gimnazjaliści składają się po polowie na prezerwatywy.

Gość niee wieeem
Moim zdaniem za gumki Ty powinienes płacic. Jesli brałaby tabletki nie sadze ze kazałaby dokładac Ci sie do nich. Ja biore tabletki wiec moj partner jest zwolniony z kosztów. Nie prosze o dołożenie chociaż kosztują 53zł ;/

Gość sylvia 007
PROPONUJE WYSTAWIENIE RACHUNKU ZA 9 MIESIECY CIAZY I URODZENIE DZIECKA KAZDEMU MEZCZYZNIE! SZYBKO ZAPLACI ZA GUMKI