Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona cukinia

WYSOKIE I ZDESPEROWANE !!! 10 KG MINIMUM!!!!

Polecane posty

Gość Viki29
halo!!! co z Wami laski???gdzie sie wszystkie podzialyscie?? u mnie juz prawie po weekendzie, robota odwalona, i znowu 5 dni wolnego;) kocham te moje pol etatu;) wlasnie sie obudzilam z 3 godzinnej drzemki;) zaczelam dzis prace o 3 rano..;/ w pracy udalo mi sie kupic kanapke ( 260 kcal) salatka miala ponad 400...szox! wzielam ze soba 4 cienkie wafle ryzowe, i jakos dzien zlecial:) w domu zjadlam 3 wasy z odtluszonym twarozkiem, kapka dzemu, w tym jedna z serkiem topionym extra light, i to chyba na tyle, na kolacje bedzie herbatka z cytryna i fruktoza;) kurde ogladam teraz program kulinarny, ale pycha krewety..ciekawe ile maja kalorii..jutro sobie kupie;] chodza za mna juz ponad tydzien czasu..

Hej ! ja jestem! W weekendy raczej nie siedze przy kompie :-) weekend nawet ok, chcociaz mogloby byc jeszcze lepiej ... dzisiaj na sniadanie troche jogurtu naturalnego z msli i malinami, ale niewiele, bo cos mi zoladek strajkuje... :-( Od wczoraj mma rower, i planuje codziennie po pracy robic male wypady :-)

Gość Viki29
hej:) wyglada na to ze zostalysmy tylko Ty i ja juz myslalam ze mnie tez opuscilas;) u mnie z czasem jest na odwrot, w ciagu tygodnia bardzo malo siedze przy kompie, a jak juz to 5 min , za to w weekend po pracy kiedy maz zabiera coreczke na spacer, ja mam czas odpoczynku, tylko dla siebie;) waga z rana pokazala 84,5 wieczorem 85,5 ;) oj ja musli nie jem, za duzo kalorii, owocow tez statam sie nie, chociaz od dzis postanowilam ze kazdego ranka bede jesc pol grajfruta, jutro chyba sobie zrobie jajecznice, mm na obiad dzis mialam 2 male gotowane udka z kurczaka i gotowane warzywa, brokuly , marchew, a ze po poludniu bylam w biegu, zakupy itp. to po drodze zjadlam batonika zborzowego alpen light 70 kal, w domu jogurt 96 kal, i galaretke owocowa 10 kal, w sumie wyszlo cos kolo 800, zastanawiam sie czy czegos sobie nie przegryzc, ale kurcze nie chce znowu na noc sie obrzerac..

Hejka! Mogę się dołączyć? Topik na którym pisałam zamarł ostatnio:( Jestem młodą mama , już 9 msc po porodzie a dalej wyglądam jak hipopotam:( w ciąży bardzo dużo przytyłam i mierze się teraz z tym balastem.Dodatkowo mam chora tarczyce, i ciężko mi gubić kg.Od zawsze miałam problem z waga, zawsze byłam duża dziewczyna.Niestety teraz jestem grubasem....

Wkreciara witaj 🖐️ tutaj tez malo sie dzieje, ale im nas wiecej to lepiej :-) Viki ja msli z rana czasem jem, sa bez cukru, wlasciwie same platki owsiane, pestki slonecznika, suszone jablko itp. JEst zdrowe, i dostarcza waznych skladnikow. i z naturlanym jogurtem jest naprawde ok. Wczoraj po pracy od razu skoczylam na rower, na kolacje wypilam tylko maslanke, wiec dzien zaliczym do udanych :-)

Dziewczyny dołączam:) Mam 176 - fajnie i 64,30:)waga dzisiaj z rana:)za miesiąc mam spotkanie klasowe:)musi być minimum 60:) wiem wiem, że teoretycznie nie jest źle..ale jakbyście moje biodra zobaczyły...albo uda:) Jaka dieta???dieta mż... moim problemem jest nie umiejętność jedzenia śniadań...nie jem ich od liceum...póxniej przegryzam jaksieś jabłko..jaką kanapkę...no i obiad - główne założenie - nie jeśc po 18...zawsze to najbardziej na mnie działało:) To co bierzecie mnie do siebie?:)

kurcze własnie obawiam się, że tak szybciutko nie będzie...bo męcze sie juz z tym od jakiegoś roku...troszkę w dół - troszkę w górę:) Ale spoko dam rade!!Mam motywację:)Nowa sukienka na spotkanie klasowe:) Od rańca popijam kawę:)Oczywiście bez śniadania:) A no i moja zmora:)słodycze:)całkowicie nie ma szans żeby z nich zrezygnować:)ale maksymalnie ogranicze:)Postaram się przynajmniej:)

to ja mussa witaj 🖐️ ale z czego Ty chcesz chudnac? ? ? z kosci na osci? :-P :-P Aneta, jak sie wezmiesz za siebie, to 4 kg mozesz spokojnie zrzucic w 2-3 tygodnie ... Ruszasz sie ? Dla mnie slodycznie nie istnieja :-)

nie nie z kości na ości heh juz kiedys tak wygladałam jak szkielecik przy moim wzroście wazyłam 55kg ale to było na długo przed ciążą przed samą ciążą ważyłam 63kg w ciąży przytyłam 25 kilo więc to mega dużo po porodzie zostało mi 73kg ale pozbyłam sie tego i ważyłam już 60 kg ale znowu mi troszke przybylo w tej chwili waze 64 wiec moja stoipka troszke klamie heh ale wiecie co najgorzej jest stracic te kilka kilo bo to jest najtrudniejsze

ja 10 kilo stracilam bardzo szybko bo w dwa miesiace po prostu w koncu powiedzialam dosc i udalo sie odrzucilam ziemniaki makarony chleb slodycze istnialy tylko w weekend mialam motywacje bo rowniez pisalam na innym topiku ale niestety topik umarl smiercia naturalna dosc dawno i ja znow przybralam na wadze i teraz te 4 kilo przeszkadza tez rzadko jadam sniadania ale za to nadrabiam w ciagu dnia i to jest wlasnie nie najlepsze

no to ja sie nie powinnam odzywac, bo waze 82 kg .... no ale nic, zesraj sie, a nie daj sie :-) do polowy czerwca MUSZE schudnac do min 75 kg....

ja dwa lata temu tez ladnie schudlam, a potem sie spaslam... Uwielbiam dobre jedzenie, czesto wychodzimy do restauracji irp, uwielbiam sobie dogadzac, wypic dobre wino ... Ale teraz wzeilam sie za siebie. Kilka razy podchodzilam do diety, i za kazdym razem po kilku dniach dawalam soebie spokoj... teraz od prawie tygodnia sie trzymam, i wiem ze dam rade, bo jestem mega zmotywowana... Nie moge na siebie patrze w lustrze i waga niszczy mi caly dobry humor, wie cmusze cos z tym zrobiic. W drugiej polowei czerwca jade do pl, i do tego czasu musze schudnac jak najwiecej...

na pewno dasz radę trzeba się tylko zawziąć a sobie i na pewno się uda ja wiele razy próbowałam i się nie udawało ale w końcu powiedziałam sobie dość i udało się a jak cieszył każdy zrzucony kilogram to masakra heh cukinia będzie dobrze

Pewnie, ze bedzie, damy rade :-) ja wiem, ze jak nie schudne, to spieprze soebie sama cale lato, i nie bede potrafila sie z niczego cieszyc itp....

własnie zalozylam nawet tutaj taki topik ale nikt nic nie odpisal heh moze poszukam gdzie indziej

znalazlam cos takiego : "Plamy z rdzy Z białych tkanin można wywabić gorącym sokiem cytrynowym. Ostrożnie z delikatnymi tkaninami! Plamy z rdzy można też zwilżyć i natrzeć proszkiem do pieczenia, a potem uprać tak jak zwykle."

Gość wysoka i szczuplaaa
Ja jeszcze pol roku temu wazylam 80 kg przy 179, mam 30 lat. Obecnie waze 64 kg i wygladam nieskromnie mowiac rewelacyjnie.Faceci sie ogladaja non stop , kobiety tez heh , moj maz wniebowziety!!!! Przy czym zero przekasek, chipsow, slonych ziarek, cukierkow, 5 posilkow dziennie, jak na obiad mieso to do tego warzywa z pary, jak na obiad ziemniaki to do nich chuda ryba pieczona lub z pary kolacja 3-4 godziny przed snem,po 15 nie jadlam chleba, niektorych owocow basen 3 razy w tygodniu po 45 minut, stepper co 2 dni raz na tydzien pozwalalam sobie na duze piwo z sokiem i np 2 kwalki pizyy zasada: nie glodzic sie ale jesc malo, smacznie i czesto- nawet 6 posilkow to zellazna zasada teraz nosze rozmiar zazwyczaj 38, czasami spodnie 40 i czuje sie piekna pozdrawiam i wierze ze tez wam sie uda

Gość wysoka i szczuplaaa
aha i nastawialm sie na zdrowe odchudzanie, chudlam srednio po 2-3 kg na miesiac,

Wysoka szcupla 🖐️ Dzieki za Twoj wpis ! nam tez sie uda :-) :-) basen... hmmmm.... to bylby super pomysl :-) a najlpeiej na rowerze pojechac na basen :-) tylko ja nie bardzo sie rozbiore przy ludziach, tak jak wygladam teraz,...

Gość wysoka i szczuplaaa
ja przez pierwsze tygodnie bylam w stanie tylko jedna dlugosc robic zabka, z przerwami po 5-6, obecnie robie 40 dlugosci bez przerwy, steppuje po 50 min a kiedys po 5 minutach zdychalam

ja ziemniakow i pieczywa staram sie w ogole nie jesc... i przy 5-6 posilkach nie chudne... wiem, bo juz wyprobowalam... chyba ze za posilek uwazasz np jabko, czy gruszke... to tak :-)

Gość wysoka i szczuplaaa
zalezy jakie posilki jesz:P u mnie np sniadanie- 2 kromki czarnego chleba z tunczykiem z puszki, pomidor II sniadanie- jogurt bialy maly ,troszke dosypywalam ziarna ale malo obiad ryba pieczona, ziemniaki, mizeria podwieczorek- salatka z salaty lodowej z kielkami kolacja np pieczona ryba z obiadu z pomidorami itd itd czasami w ciagu dnia robilam sobie kisiel -to okolo 110 kalorii probowalam sie trzymac 1500 kalorii plus duzo duzo ruchu dlatego chudlam malo ale zdrowo