Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona cukinia

WYSOKIE I ZDESPEROWANE !!! 10 KG MINIMUM!!!!

Polecane posty

Gość Pani Dż...
na Zatoce Meksykanskiej :)

Gość Pani Dż...
to jest bardziej sejsmik niz platforma. znosze normalnie, bo juz jestesmy ze soba 8 lat, wiec widzialy galy co braly. teraz jest 5 na 5 tygodni, wiec nie jest tak zle, wczesniej byl 2 na 2 tyg, a przed tym w ogole na dlugich...

Gość wysokaigruba
Pani Dż- podziwiam, ale i trochę rozumiem, mój mąż niby jest, ale go nie ma.. ciągłe wyjazdy, szkolenia, warsztaty, itp. zwariować idzie, a ja z nudów i tęsknoty albo jem albo piję:( na szczęście przyszły ciepłe miesiące więc staram się nie siedzieć w domu, tylko aktywnie spędzam czas, głównie rower i spacery, tak przed snem 2 h ostrego pedałowania i śpię jak suseł:) miłego dnia dziewczyny

Gość Pani Dż...
witam, dziewczyny!!! moj M juz we Frankfurcie !!!! :) super!!! czyli za jakies 4h bedzie w domku:) wysokaigruba, nie oszukujmy sie nie jest tam dla przyjemnosci, same wiecie jak jest z praca i zarobkami w Polsce... na 99% 11.06 jedziemy na wakacje, obym sie tylko nie spasla do tego czasu :( marzy mi sie minus 3kg do wyjazdu, ale pewnie bedzie ciezko. postaram sie tu zagladac, ale na pewno teraz bede miala mniej czasu. trzymajcie sie i do uslyszenia!!

Hej , u mnie ok, w weekend troche sobie pofolgowalam, ale mimos wzsytko jest ok, na wadze 79 kg... chciclabym do 05.07 jeszcze 5 kg... to byloby marzenie ....

Gość Pani Dż...
dziewczyny, a co tu tak cicho??? u mnie ostatnio z dietka nie za dobrze... trudno, pojade na wakacje z tluszczykiem, moze na sloncu sie wytopi hheehehe :)

Gość wysokaigruba
jestem, jestem, znów kilo mniej, już się nie mogę doczekać 7 z przodu:) był mały zastój ale to przez okres, teraz znów 3 tyg. rygoru:D jak u Was? postępy są? planuję dziś małe zakupki, spacer tak ze 2 godz i rower, miłego! zielona cukinia- na pewno Ci się uda, ale to wymaga czasu, a do wakacji będziesz super laska, cały czerwiec przed nami!

Gość Pani Dż...
ja dzis dostalam okres i czuje sie jak wieloryb... boje sie zwazyc, wiec nawet nie wiem jak to wyglada. 11.06 lece na wakacje, wiec juz raczej duzo nie zadzialam, no coz trudno... moze nie jest idealnie, ale nie jest zle :)

Gość baby2233
Witam Mam 161 cm wzrostu ważyłam przed dietą 64,2 kg poszłam do dietetyka i ułożył mi specjalną dietę jest super jem więcej niż jadłam w małych ilościach 5 razy dziennie i wogóle nie czuję głodu w 2 tygodnie schudłam 2,5 kg zaznaczam iż bez ruchu gdyż w chwili obecnej nie mogę uprawiać sportu. Dietę mam ułożoną dzień po dniu (jem wszystko) przez dietetyka z dokładnymi porcjami i przepisami na obiad jeżeli ktoś jest zainteresowany odsprzedam dietę wraz z cennymi miksturami jak pozbyć się cellulitu i co robić żeby w czasie snu nie odkładał się tłuszcz. Mój adres e-mail bweg@onet.eu. Pozdrawiam i uwierzcie mi to działa w 3 miesiące mam zrzucić 10 kg już się nie umiem doczekać !!!!

Gość wysokaigruba
hey dziewczyny, widzę, że topik nam padł, szkoda:( u mnie już 7 z przodu, wciąż chudnę co bardzo mnie cieszy, życzę wszystkich powodzenia w walce z utratą wagi, trzymajcie się

Pani Dz---------------------------------mam nadzieję że na te wakacje jedziesz gdzieś w gorące strony bo to co jest u nas w kraju to można śmiało porównać do paskudnej polskiej jesieni masakra jakaś zimno i leje porażka i od razu człowiek zagląda częściej do lodówki niż na dwór ehhhhhhhhhhssssssssssssssssssss

cukinia----------------------------------------------- założyłaś temat i cooooooooooooooooooooooooooooo?????????????????????? spierdzieliłaś topik zdechł ciekawe chociaż czy trzymasz dietę pozdrówki dla wszystkich:):):)

hej dziewczyny, jestem tu tylko zeby sie pochwalic ze spadlo mi 10 kg:) postanowilam ze na razie bede starala sie utrzymac wage , przynajmniej do konca wakacji, a od wrzesnia znowu powrot do diety, tym razem nigdzie mi sie nie spieszy takze i dieta bedzie juz o wiele rozsadniejsza:) pozdrawiam:)

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Chciałabym zaproponować Wam zapoznanie się programem Elavia 4321 Slim, na który składają się dwa preparaty; Elavia Intensive oraz Elavia Anti Yo-Yo. Elavia Intensive to płynny koncentrat, natomiast Elavia Anti Yo-Yo to kapsułki na dzień i na noc stabilizujące i utrwalające pożądaną wagę. Pamiętajcie, że Elavia to bezpieczny preparat z naturalnych wyciągów roślinnych tradycyjnie zalecanych na odchudzanie, dostępny tylko w aptekach, również online. Chętnie opowiem Wam więcej na temat Elavii 4321 Slim, czekam więc na Wasze pytania. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim