Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowie mi ktos czy walczyc

Pytanie dla kobiet: Macie do wyboru tylko tych dwóch Panów, kogo wybieracie?

Polecane posty

Ja kumam twoje posty lepiej niz ci sie wydaje. Pytalem tylko czy mieszkasz z rodzicami, czym jezdzisz, ile zarabiasz i jakie masz wyksztalcenie. Bo zaufaj starszemu od ciebie koledze, to jest wazniejsze dla dojrzalej kobiety, niz wzrost (oczywiscie za wyjatkiem auta:))

Gość Odpowie mi ktos czy walczyc
Hahaha i dalej pisaliście z tym świrem który usilnie próbuje zwrócić na siebie uwagę szukają litości i współczucia? :D Gość pisze, że przystojny, jest mojego wzrostu i ma porządny sprzęt w spodniach. Jeśli taki facet nie może znaleźć sobie kobiety, to obowiązkowo musi być albo upośledzony w poważnym stopniu, albo być jakimś flejowatym idiotą. Ja to bym wszystko oddał żeby nim być, a on zamiast docenić to, że ma szansę na normalne uczuciowe życie, pierrdoli w kółko jedno i to samo. I jeszcze pisze, że słyszał komplementy skierowany w jego stronę. To mnie tylko obrażano i mój wygląd. Jak ja nie lubię tych niewdzięcznych ciot, którzy zwalają winę na czynniki które nie mają znaczenia. Tylko brzydale (i większość przciętniaków) poniżej 180 nie mają szans na założenie szczęśliwej rodziny i satysfakcjonujących obie strony związków. Przystojniacy natomiast, ktorych wzrost waha się w przedziale 170-180 jak najbardziej. I taki przystojniak 10/10 wygrywa z średniakiem powyżej 180 o ocenie 5/10.