Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowie mi ktos czy walczyc

Pytanie dla kobiet: Macie do wyboru tylko tych dwóch Panów, kogo wybieracie?

Polecane posty

Z tym że mi pisały to dziewczyny, które były z niskimi ATRAKCYJNYMI facetami. To różnica.

greyskiessss Przecież wyraźnie to napisałem - moim problemem jest ch-er. Tylko - czy sądzisz, że wszyscy kolesie mojego wzrostu, maja problemy z ch-erem? A jeśli nie - jak wytłumaczysz, że niskich sparowanych nie widać na ulicach? Mowa o pokoleniu 20+

Żadna nie napisała że była z niskim brzydalem :D Już nie wymyślaj. Ja mam doświadczenie w byciu odrzucanym, i to na wstępnie, dlatego ja o sobie mogę mowić jako o przegrańcu.

"To właśnie takich nie chcą kobiety, takich co robią z siebie ofiary losu i nic nie robią by walczyć z przeciwnościami. " O to może panie mądralińskie cos podpowiedzą - jak walczyć z tym, ze jest się niskim?

Wilku Kto mi pisze, i co? Gdyby Ci tu wszyscy pisali, że w Polsce to praktycznie żyją sami murzyni, a ty byś widziała, że to nie prawda to bys im wierzyła?

Ja ci daje, kolego, przyklad wziety z mojej najblizszej rodziny: moj jedyny kuzyn jest maly, jego zona jest od niego jakies 2-3 cm wyzsza, na wlasny slub poszla na plaskim bucie. Co na to powiesz? Oboje sa w miare atrakcyjni z wygladu i maja mase innych rzeczy na plus.

najmądrzejszy Ja Ci dam przykład z mojej dalszej co prawda, ale też rodziny. On dwie głowy i anielskie skrzydła, ona piękna, choć węże zamiast włosów i z jakiegoś powodu chodzi ciągle w przyciemnianych okularach. Ale poderwał ją parę lat temu i są szczęsliwą rodziną mają dwójkę dzieci - trzygłowego psa i stugłowego węża.

Nie no w odwracaniu kota ogonem i wyparciu jesteś świetny, Frodo :D Mam swój rozum, ale widzę także, ze dużo osób zaobserwowało jakim jesteś człowiekiem. I, ze to w tym leży problem a nie w wygladzie.

Gość greyskiessss
Frodo wybacz nie doczytałam najwyraźniej Nie napisałam że powinieneś walczyć z tym, że jesteś niski.. Taki już jesteś i powinieneś to zaakceptować. Poprzez walkę miałam na myśli zaprzestanie narzekania, a rozpoczęcie zmian w Twoim myśleniu, postrzeganiu samego siebie i innych. Wyjdź naprzeciw wszystkiemu, bo jeżeli nie wyjdziesz i schowasz się gdzieś tam pod stołkiem z myśleniem, że u żadnej nie masz szans to faktycznie zostaniesz sam, bo nikt Cię na siłę spod tego stołka nie będzie wyrywał. Wzrost naprawdę nie jest problemem. Jeżeli czujesz że nie jesteś wart uwagi z powodu Twojego wzrostu, to inni to wyczują. Nie wiem jak to działa ale tak jest, myślisz sobie "jestem beznadziejny" a ludzie uciekają.. Jeżeli nie podejmiesz próby, cud Ci z nieba nie spadnie ;p Możesz podejść do setki dziewczyn i każda może Ci odmówić z takich czy innych przyczyn, ale zawsze znajdzie się taka, która coś w Tobie dostrzeże i da Ci szansę. Wszystko jest w Twojej głowie, od Ciebie zależy co z tym zrobisz, masz wielkie możliwości, jak prawie każdy człowiek.

Najmądrzejszy, co powiesz na argument Frodo? Tak jak mówiłam, ona ma racje i basta, kto mówi inaczej ten jest mitoman:D

Gość greyskiessss
"Z niskim brzydalem nie, ale z wysokim już tak. Rozejrzyj się na ulicy. Co, wszyscy sparowani to adonisy?" a ja wolę brzydkiego o niższym wzroście, niż brzydkiego tyczkę 🖐️ chociaż zapewne mógłby się zdarzyć i wyjątek, nigdy niczego w życiu nie można przewidzieć na pewno :)

greyskiessss Może zmienię postrzeganie siebie i innych. Sęk w tym, ze musiałbym też zmienić postrzeganie niziołków przez kobiety, a tego żadnym "pracowaniem nad ch-erem" się zrobić nie da.

Krwawa Wilczyca on doskonale wie, ze jego problem lezy w czyms zupelnie innym, prawdopodobnie powazniejszym, a wzrostem jedynie usprawiedliwia swoje zyciowe (nie tylko z kobietami) niepowodzenia

greyskiessss Każda z Was woli niskiego. Pewnie dlatego tyle jest tematów jak to przejebane być wysokim i tyle kobiet mówi, ze facet kończy się na 180... A nie sorry, znowu mi się pojebało. Leki, leki, leki...

Gość greyskiessss
Frodo Ale zrozum że nie siedzisz w głowie każdej kobiety! Nie wiesz jak ja postrzegam niskich, ani jak reszta kobiet to widzi. Każdej pytałeś że wiesz co myślą? Nie sądzę, więc otwórz swój umysł bo widzę że masz problemy ze zrozumieniem niektórych spraw. To jest tak jak ja bym sobie założyła że każdy facet śpi w czerwonych slipach.. A to nieprawda. Tak samo jest z tym że każda uważa tak samo.

najmądrzejszy Zmień nik na "Debil" TAK DOBRZE WIEM, ŻE MÓJ PROBLEM TO NIE TYLKO WZROST, ALE PRZEDE WSZYSTKIM PSYCHIKA!!! Muszę to sobie w stopkę wpisać, żebyście się ciągle nie czepiali? Tylko jak wytłumaczysz, że w takim razie każdy niski ma taki problem z psychiką?

Gość greyskiessss
Boże, i z kim tu dyskutować.. ;D

Gość greyskiessss
widocznie chodzisz ciągle po tych samych ulicach, albo po prostu w Twoim otoczeniu jest wyższy odsetek par właśnie takich.. Co nie znaczy że cała reszta świata musi wyglądać tak samo.

No wiec tlumacze ci , ze znam niskich facetow, ale majacych inne atuty, w tym mojego kuzyna, ktorzy znalezli sobie w miare fajne kobiety. Po prostu mowie co mnie otacza i to co ty mowisz niekoniecznie sie z tym pokrywa.

Gość greyskiessss
Frodo no właśnie, Ty ciągle o tym samym, a argumenty gdzie? To że coś Ci się wydaje że jest, nie znaczy że jest. Ja przynajmniej się nie ograniczam do jednej myśli i nie tkwię w niej jak paranoiczka

Najmądrzejszy, i toteż pisałam to nie raczył mi odpowiedzieć. Ale dziś jestem właściwie tylko obserwatorką i mam ubaw:D

najmądrzejszy A ja Ci podaję przykład mojego, kurczę nie wiem jak to się mówi poprawnie, mój ojciec i jego dziadek są braćmi, który ma anielskie skrzydła.Tylko czego to jest dowód?