Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowie mi ktos czy walczyc

Pytanie dla kobiet: Macie do wyboru tylko tych dwóch Panów, kogo wybieracie?

Polecane posty

Gość abcdefgkobieta
odpowie mi ktoś - owszem, pod warunkiem, że Ty kochasz za wygląd. większośc populacji kocha za co innego, ale widocznie jeszcze do tego nie dorosłeś - może kiedys Ci się uda, powodzenia :)

Nie z innego powodu, ale z tego którego napisałem. Ja i mi podobni przegraliśmy właśnie z powodów przeze mnie wymienionych. :)

Odpowie mi ktos czy walczyc Ale na co byś się zamienił? Myślisz, że te 0,5 cm robi różnicę? Nawet w gaciach nie, a co dopiero we wzroście.

Gość abcdefgkobieta
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." heheheh ;) tym pozytywnym i jakże prawdziwym akcentem kończę dzisiejszą dyskusję z Wami ;)

Dam sobie łapy poucinać że jest 2 razy przystojniejszy ode mnie. Na to bym się zamienił. Ja gdybym był mega atrakcyjny to ze swoim wzrostem 174 dzisiaj bym tu nie siedział a sobie przebywał ze swoją dziewczyną. A tak? Siedzę na forum i o dziewczynie to mogę pomarzyć. Na nocke z dziwkę mnie jeszcze nie stać .

Średniego nie wzięła, a co tu dopiero o brzydkich mówić. To są hipokrytki, których bawi takie drwienie z nas (głównie ze mnie, bo ty sobie uroiłeś to ze wzrostem, ja przecież jestem od ciebie o 0,5 cm niższy).

Odpowie mi ktos czy walczyc Wiesz, słyszałem parę komplementów co do mojego wyglądu od różnych dziewczyn, ale z takim wzrostem to nigdy na nic się nie przełożyło. Nocka z taką średnią panienką to ok. tysiaka, nie możesz tyle odłożyć? Zresztą nocki to strata czasu, więcej leżenia niż ...

najmądrzejszy - na północy - wśród wrzosowisk i owiec :P

Gość a gdzie tu dyskusja??
Masz już wyrobione zdanie w tym temacie i żadne słowa, argumenty innych go nie zmienią.. Poza tym wyglądem na starcie- lizy się też zachowanie, stosunek do drugiej osoby, postawa.

Gość jacob47
Mężczyzna od A do Z www.skracaj.com/dd8d.html

najmadrzejszy na swiecie Aha - i ty też pieprzysz głupoty - zobacz mój wpis z 22:22 i uwzględnij to co napisałem caps lockiem. Będzie fajnie - spróbuj!

Ja ci podalem przyklad mojej najblizszej rodziny i moich kilku kolegow. Traktuj to doslownie. A ty nadal nie odpowiedziales mi na kilka prostych pytan: kim jestes, ile zarabiasz, czym jezdzisz, czy mieszkasz z rodzicami?

najmądrzejszy - widzisz z kim rozmawiasz, on po prostu nie chce uwierzyć, że to wzrost to jego najmniejszy problem. Co do szkocki - zakochasz się o ile najpierw nie spłyniesz z deszczem :P

Moor i najmądrzejszy Proszę was przeczytajcie ten post z 22:22. On wiele wyjaśni i nie będziecie pisać pierdół. Ok przytoczę Wam : TAK DOBRZE WIEM, ŻE MÓJ PROBLEM TO NIE TYLKO WZROST, ALE PRZEDE WSZYSTKIM PSYCHIKA!!! Dajcie jakiś znak, że przeczytaliście i przyjmujecie do wiadomości, bo inaczej rozmowa nie ma sensu.

no dobra, czyli wiesz, że masz jakieś zaburzenia...mimo to produkujesz się jakbyś był na prochach pisząc o swoim wzroście. Uspokój się trochę, ta rozmowa i tak nie miała sensu - jak każda z kimś kto ma obsesje na jakimś punkcie. najmądrzejszy - mnie zeszłoroczne lato trochę zawiodło, z zasady tu gdzie mieszkam jest bardzo ładne, w zeszłym roku rozważałam zakup kajaka...

Ale ja doskonale wiem, ze to psychika. To ty upierasz sie z tym wzrostem. Ja kiedys sie jakalem, a dziadek mi wytlumaczyl, ze to wszystko lezy w moej glowie i po 2 tygodniach przestalem sie jakac i dzis srednio raz w miesiacu "wystepuje" przed wiekszym gronem osob bez zajakniecia:) wiecej wiary w siebie i pracy nad soba:)

Chałabała - jedyny niski facet którego ja znam i który miał zaburzenia znęcał się nad żoną, więc jakoś nie bardzo....

najmądrzejszy "Ale ja doskonale wiem, ze to psychika. To ty upierasz sie z tym wzrostem." No właśnie nie wiesz, skoro twierdzisz, że się upieram ze wzrostem. Upieram się, że to psychika. Przykład z jąkaniem to z dupy wyjąłeś chyba. Jak pracując nad sobą mogę być wyższy? Najmądrzejszy jesteś i tu sie mądrujesz to pewnie wiesz...