Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowie mi ktos czy walczyc

Pytanie dla kobiet: Macie do wyboru tylko tych dwóch Panów, kogo wybieracie?

Polecane posty

Moorland nikomu się kurrwa nie spodobam. Już przestań te bzdury pisać. Podobnie jak Frodo macie urojenia bo jedno i drugie pisze coś co w rzeczywistości nie ma miejsca. Atrakcyjny facet poniżej 180 może być atrakcyjny. Brzydki facet poniżej 180 PRZEGRAŁ BEZPOWROTNIE ŻYCIE. Ja widuje na ulicach pary gdzie atrakcyjny facet poniżej 180 idzie z kobietą, zwykle bardzo ładną. Ale nie widziałem jeszcze brzydala, poniżej 180, który byłby z kobietą. Ja tu już nie piszę nawet o tym, czy ta kobieta by mu odpowiadała (z wzajemnością) po prostu takie sytuacje nie mają miejsca! Rozsądni brzydale kombinują jak zarabiać kasę, nierozsądni, zrezygnowani czekają do 30tki żeby w akcie desperacji, związać się na chybił trafił z byle kim.

no cóż, nawet ja jestem wstanie spojrzeć na to obiektywnie i powiedzieć, że widziałam paru przystojniejszych/lepiej zbudowanych.

Gość abcdefgkobieta
autorze nie zostawiłam byłego dla obecnego, zostawiłam go z zupełnie innych powodów. i nigdy w życiu nie zostawiłabym męża choćby dla najprzystojniejszego, bo istnieje coś takiego jak miłość - żaden facet mnie nie interesuje, kocham męża i dobrze mi z nim, i nie ma to nic wspólnego z jego wyglądem, wzrostem czy grubością portfela... Ale faktycznie rozmowa z Wami kompletnie nie ma sensu, bo do Was nic nie dociera, wymyśliliście sobie jakieś chore teorie (jeden ze wzrostem, drugi z urodą) i nie ważne, że cały świat twierdzi, ze jest inaczej - Wy na pewno macie rację i koniec...

no to spadaj robić plany na przyszłość i nie pluj na ten monitor, co się tak wściekasz?

abcdefgkobieta oczywiście że brzydcy to ludzie gorszej kategorii, później są przeciętni, a ci ze wszystkimi przywilejami są atrakcyjni. Ci z ostatniej kategorii nigdy miłości nie zaznają. Rodziny szczęśliwej też nigdy nie założą. Zgadzam się z tobą tym jednym razem.

Gość abcdefgkobieta
Ale nie widziałem jeszcze brzydala, poniżej 180, który byłby z kobietą. hahahahah, przesłać Ci foty mojego ex?

Moorland no ja sobie nie wyobrażam zostawić mojego partnera dla kogoś atrakcyjniejszego fizycznie... No ciężko żeby spotkać atrakcyjniejszego faceta niż twojego 2metrowego przystojniaka. Idź już spać bo od tych twoich bezsensownych tekstów aż mdli

brzydal to pojęcie względne, a akurat facet nie powinien oceniać atrakcyjności innych facetów (no...chyba, że szuka chłopaka)

Wiesz, mnie się podoba, co nie znaczy, że każdemu podoba się misiowaty facet w okularkach ;)

Moorland - misiowaty w okularach nie każdemu się podoba. Ale Twój to nie jest misiowaty w okularach. To jest misiowaty w okularach wielkolud. A taki podoba się każdej.

Gość abcdefgkobieta
Moorland nie masz wrażenia, że piszemy do ściany? jest na kafe jeden prawiczek, co to myśli, że atrakcyjni to są nażelowani wysolarowani gogusie z dyskotek w obcisłych bluzeczkach, więc faktycznie - faceci nie powinni wypowiadać się w kwestii tego kto jest atrakcyjny dla kobiet (pomijam już fakt, że to kwestia gustu...)

wiem, że piszemy do ściany...w sumie można zmienić temat :)

Chyba w internecie cały świat postępuje inaczej :D Wiesz, pisać tutaj każdy może co chce. Problem tkwi w tym, że wy wymyślacie coś nie z RZECZYWISTOŚCI a jakieś urojone historyjki z telewizji albo literatury, do których same się nie stosujecie. Rzeczywistość najrzetelniej przedstawiam ja, bo Frodo zdecydowanie przesadza jakoby wzrost przekreślał szansę na związek (choć fakt jest że facet poniżej 170 nie może być atrakcyjny).

Gość ;.l,oppiuyhg
cóz za dzicinny temat , bożżżżżż !!

Gość abcdefgkobieta
frodo nikt nie postępuje zgodnie z tym co piszesz... to co piszesz to bzdury... a ja na przykład lubię właśnie misowatych facetów :) mój mąż z kolei to raczej chudzielec ;) ale - dla niektórych wygląd nie ma znaczenia.

Gość abcdefgkobieta
frodo nikt tu nie napisał, że wysocy się nam nie podobają, tyle tylko, że niscy też mogą się podobać, to jest kwestia gustu najzwyczajniej! autorze, ja zaczynam myśleć, ze z Twoją głową jest jednak gorzej niż u Froda... Ty to masz dopiero paranoję, oczywiście, wszyscy tu kłamiemy i wymyślamy, a tak na prawdę to wszystkich brzydkich należy uśpić bo i tak nie mają szansy na szczęśćie... A prawda jest taka, ze skoro pochodzisz z niekochającej się rodziny to masz spaczone pojęcie "miłości" i "związku" i powinieneś udać się na jakąś terapię...

Gość abcdefgkobieta
frodo kobiety są różne, są oczywiście takie które musza mieć wysokich. tak jak są faceci którzy musza mieć cycate blondynki. ale to nie znaczy, że dotyczy to całej populacji

A faceci lecą tylko na długonogie cycate blondynki:classic_cool: Może mieć IQ na poziomie chomika byle by miała wyżej wymienione cechy. Zapewne jakiś odsetek mężczyzn tak postępuje. Ale ja mam w dupie ten odsetek, mam inny target. Ej, Moor i jak sie fryzura sprawuje?

oraz musi się dobrze ruchać. a może to nawet ważniejsze.

abcdefgkobieta Jasne, że nie dotyczy to całej populacji. Tylko jakichś 99%. Zostaje 1% z którym możesz próbować, a przecież są jeszcze inne kwestie poza wzrostem, które mogą odrzucać - patrz mój zwichrowany ch-er:P Daj spokój, prawdopodobieństwo związku dla kogoś z moim wzrostem jest praktycznie zerowe. Nawet pomijając resztę czynników. A one istnieją...