Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaS.

Są tu Świadkowie Jehowy ??

Polecane posty

Gość wyzwolony lord
Ja nie jestem ale właśnie oglądam film "dzieci z kukurydzianego pola" (horror). I mówię oznajmiam wam: "Ja jestem ten, który kroczy między rzędami" I całujcie mnie w tyłek, bo nie znacie dnia ani godziny. :-D

Gość gość
bongita 2012.05.02 oni maja swoje wlasne pismo swiete to "prawdziwe" a sfalszowane i pelne bzdur jak i wersja "chrzescijanska" Katolików nazywasz chrześcijanami ? Religia którą założył morderca, dzieciobójca, religia którą wymordowała więcej ludzi niż wszystkie fronty obu wojen światowych, wasi przywódcy wzajemnie się mordowali i mordują, obchodzicie pogańskie obrzędy, czcicie martwych ludzi, przedmioty i zwierzęta, wasz bożek jest hydrą trzygłowa z czego twierdzi nawet nie mają imienia, chrzcicie nieświadome niemowlęta, w oczy nazywają was parafianami. Katolicyzm ma więcej wspólnego z poganami niż chrześcijanami. Co do biblii tłuku to Świadkowie używają wszystkich przekładów ale najchętniej tych w który kościół katolicki nie usunął imienia Bożego (np. Tysiąclecia 1,2 wydanie) porównaj je z warszawską i zapytaj swojego wodzą z ambony czemu usunięto imię Boga.

Gość gość
Mam w klasie kilkoro dzieci właśnie świadków Jehowy i bardziej zakompleksionych dzieci niż one w klasie nie ma. Czasem zastanawiam się dlaczego tak jest, mam pewne przemyślenia ale szkoda mi tych dzieciaków

Gość gość
U mnie w robocie było kilkunastu, po 4 latach pracy z nimi przekonałem się jakimi są fanatykami i fałszywcami. Praktycznie każdego chcieli przerobić na swojego, wtedy byli mili że az mdło, a jak nie wychodziło, to potrafili zatruć życie i robote że niejeden wolał odejść.