Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grtrt

czy jak kupie dom na wsi wsrod tych co mieszkaja tam od pokolen

Polecane posty

Gość grtrt

to oni beda mnie szanowac?

Gość grtrt
ale ja nie potrafie doic krow ani jezdzic traktorem a w sobote bede jezdzila do teatru czasem i wracala poznym wieczorem

Gość frytka9491
myślę że mentalność ludzi zależy od regionu i nigdy nie wiesz jak się ludzie zachowają w tej wsi co chcesz tam mieszkać. Ja się przeprowadziłam na wieś w wieku szkolnym - a co za tym idzie oczywiście były szykany w szkole:/ bo to ta z "miasta" . Ale ogólnie dobrze się tam przyjęłam i oprócz mnie jest dużo osób po przeprowadzce czy pochodzący z miasta więc nie jestem sama. a teraz, jak dorosłam oczywiście nie ma szykan i jest całkiem sympatycznie. Co ci mogę powiedzieć to że chyba nie ma albo do rzadkości należą miejscowości tak jak z serialu Blondynka - tam tylko jedna osoba była po przeprowadzce i wszyscy mieli 1 temat do rozmowy, właśnie tą dziewczynę. Teraz ludność się miesza; na wsi mieszkają ludzie z miasta i odwrotnie. I jeszcze jedna rada: pojedź tam zanim kupisz dom, zapoznaj się z sąsiadami, zrób rekonesans, jak najpierw Cię poznają i okaże się że jesteś "w porzo" to później nie będziesz "dziwna" i "obca"

Gość fdghhfgh
Riczard Alpert - czy istnieje jakieś podobieństwo pomiędzy Tobą a Richardem Alpertem? :classic_cool:

Gość angeika h
Na wsi ludzie są bardzo różni - większość będzie cię mierzyła wzrokiem. Kiedy naszemu sąsiadowi pokazaliśmy wnętrze naszego piętrowego domku, schody Prudlik to obwołał nas wielkimi bogaczami w mieście ;-)