Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca.

Dieta MŻ od zaraz!

Polecane posty

Gość fdasdfghkjhgf
Nie masz czego czepic tylko litererek..prosze bardzo ;) Nadal twierdze ze nie schudniesz od spacerowania :D, samo ograniczenie zarcia nic nie da. Oczywiscie jak sie wazy 110kg i sie nie robi nic poza jedzeniem to nawet spacer jest dobry. Mam nadzieje ze ten spacer wyjdzie ci na zdrowie ,bo wago to z tym nie zgubisz wiecej..przypomnisz sobie kiedys to. A reszta z was..jak jestedscie na tyle silne zeby odmowic sobie zarcia..czas na sport!! Polecam ogladnac tez taki program wtv. o grubaskach jak ciezko zapiedzielaja zeby wygladac jak czlowiek. Moze wtedy germanistka zrouzmiesz o czym mowie;) a co nie ktorym z was moze doda jakiej kolwiek wiekszej motywacjii. :) poizdrawiam i pedze na silownie z rana, tak najelepiej sie pali kalorie ;)

Gość germanistka86
Czepiam się, bo ten wątek nie został stworzony do tego, żeby kogoś krytykować, tylko, żeby sobie pomagać (to miała być nutka ironii) . Widać, że chcesz na siłę kogoś przekonać do swoich racji. Oprócz siebie mam jeszcze wiele koleżanek, które w ten sposób chudły. Zresztą praktycznie każdy Ci to powie, że każdy rodzaj ruchu i dieta mogą zdziałać bardzo wiele. A Ty twierdzić sobie możesz, co chcesz, bo ja trzymam wagę, którą kiedyś zgubiłam (ważę 57,5/168), a to, że chce jeszcze kilka kg zrzucić to swoją drogą. I właśnie to osiągnęłam dietą i spacerowaniem, który według Ciebie nic nie daje.

Gość fdasdfghkjhgf
Gratuluje schudniecia. Nie chce nikogo krytykowac. Mam wiele kolezanek tore chca schudnac,ale niestety nie robia nic oprocz wlasnie tej diety. Oczywscie zadna z nich nie schudla wiecej jak 2 kg.Tez spaceruja ,maja dzieci ,biegaja na zakupy,niektore tez pracuja i dalej waza tyle ile wazyly. Ciagle narzekaja ze tylek rosnie. a niby nie jedza i sie ruszaja. Dlatego ciezko mi uwierzyc, ze tylko spacerujac da sie schudnac. Kiedy zaczelam sie odchudzac wazylam 68kg przy wzroscie 162. Zaczelam od diety MZ. Tryb mojego zycia jest raczej fizyczny,pracuje i duzo sie ruszam. Mam tez corke wiec jest troche ruchu. Wtedy schudlam 2.5kg. i waga stanela. Kolezanka namowila mnie na silownie i basen. Wciagu 6 tyg.schudlam 6kg. Chce dojs do mojej wagi przed ciaza czyli 56kg. Mam jeszcze 4 kg do rozpracowania. Wiem ze spacerami bym do tego nie doszla!! Widze moja kolezanka,ktora nadal narzeka ze jest gruba..ale nie robi nic , w kierunku zeby to zmienic. Sport to zdrowie do tego chce przekonac was. I napewno szybki sposob na schudniecie . Germanistka gratuluje ci szczerze i powodzenia zycze w dalszym chudnieciu.

Gość germanistka86
Widzisz, tyle, że jak chce się schudnąć to trzeba właśnie zwiększyć wysiłek fizyczny tzn. ruszać się więcej niż do tej pory, co nie znaczy, że musimy koniecznie uprawiać jakiś konkretny sport. Ja oprócz tego, że ruszałam się w pracy i w domu dodałam spacery, co właśnie spowodowało chudnięcie. Oczywiście do tego zajęłam się również dietą. Czasem jest tak, że ktoś podjada, mówiąc, że ma jakąś dietę i być może tak jest u Twoich koleżanek. Sport to zdrowie, oczywiście z tym się jak najbardziej zgadzam, ale każdy preferuje taką formę, jaka mu odpowiada i moim zdaniem żadna nie jest zła. Również życzę powodzenia w dalszym chudnięciu.

Germanistka czytałam sobie tą dyskusje i masz jak najbardziej rację. Każdy wysiłek fizyczny- obojętnie czy siłownia, czy spacer spalają kalorie, zwiększają metabolizm i pozwalają schudnąć jeśli są z dietą połączone. Ja osobiście ćwiczę godzinę dziennie, do tego spacerki i 3 serie a6w, no i na diecie 1000 kalorii jestem. Efekty widać we stopce...Zgadzam się też, że większość dziewczyn nie chudnie, bo zwyczajnie podjadają między posiłkami i potem biadolą jak to niby mało jedzą i się ruszają a tu nic. Albo też mają źle dopracowaną dietę...

Gość Początkująca.
Kochane ja dopiero zjadłam śniadanie.. Tyle od rana miałam bieganiny przy dziecku , że to nie do pomyślenia.. i weś tu jedz regularne posiłki :o

Czesc dziewczyny,dolacze do was z mila checia. Tez jestem na ZM. Udzielam sie tez fizycznie ;) Zaczelam ponad miesiac temu,schudlam 4kg.Dzis waze 61kg ale chce schudnac tak do 55 i bede bardzo szczesliwa. Ile dziewczyny jecie posilkow? Ja mam problem wieczorami,jak maz siedzi obok i sie objada a mi slinka tylko cieknie :D

Gość germanistka86
Cześć dziewczyny:). Melduję, co dzisiaj zjadłam: rano - kromka razowca z szynką i serkiem + papryka, następnie kubek owsianki z błonnikiem, na obiadek: 2 jajka, kawałek rybki, pomidor, ogórek + kromkę chleba razowego. Po południu 2 jabłka, a kolacji nie zjadłam, bo męczyłam się nad tłumaczeniami;). A no i tylko godzinkę na spacerku byłam. Zabiegany ten dzień:P Osa staram się jeść 5. Lunatyczka a próbowałaś kiedyś ćwiczeń na talię osy???

U mnie jest a6w i przynosi świetne efekty :). Do tego skłony skośne, brzuszki i tak dalej...Jakie ćwiczenia na talię osy masz na myśli??

Przydatne, dzięki :). Jednak ja na swoich ćwiczeniach poprzestanę, bo efekty są świetne i już się do nich przyzwyczaiłam :)

Germanistka,ja jem 3 duze posilki ,czyli sniadanie,obiad i kolacja. Miedzy posialkami mam smkao rozne,wiec zawsze sobie cos zajadam to jakies chrupki owoce. Lunatyczka od jak dawna robisz a6w? Ja probowalam ,ale naciagnalem cos w plecach i dwa dni nie moglam wstac z lozka.

tydzień...ale od razu większą liczbę powtórzeń...bo od 3 miesięcy na diecie jestem i regularnie po 200- 250 brzuszków robię i nożyce. Efekty są świetne i powoli na moim brzuchu pojawiają się mięśnie...a mi na ślicznym brzuchu zależy :)

Ja dzis tylko 2 kromale zjadlam plus 4 kawy :D i red bull. mam dola chyba i nie jestewm glodna:( Lunatyczka a ty skad masz tyle pary na 200 brzuszkow? Trenowalas cos wczesniej? Ja plywalam dawno temu, i cwiczylam gimnastke..ze wzgledow zdrowotnych;) dzis ,po tylu latach przerwy idzie m to jak krew z nosa :D

Gość alalalalalalalalala
Kolezanki mogą mowić że są na diecie, a w domu pewnie podjadają. Już nie raz się z takim czymś spotkałam, mam znajomą która cały czas jest na diecie, tylko niestety zamiast chudnąć to tyje. Dlaczego? A to kebab, a to lody, a to inne slodkości itd. Jak ktoś na prawdę pilnuje tego co je i dołączy do tego ruch to spadek wagi gwarantowany (chyba że na coś choruje). Najlepiej jest chudnąć 1kg tygodniowo.

Gość alalalalalalalalala
to było do fdasdfghkjhgf, a biegać na zakupy to można codziennie czy spacerować a efekty będą jak nie będziemy jeść na tych zakupach lodów, hamburerów, frytek czy słodkich buleczek :) Sama nie raz jestem na diecie, kiedy nie widać efektów chudnięcia to jestem świadoma tego że zjadam za dużo niedozwolonych rzeczy albo mam za mało ruchu, zmieniam to i co jakiś czas udaje mi się schudnąć troszeczkę :)

alalalalalala masz rację...mnie cholernie drażnią osoby, które właśnie tak oszukują i non stop są na pseudo diecie, przy tobie nic nie zjedzą, a potem w domu nadrabiają... innych można oszukać, ale nie siebie- no i nie ma wymówek typu geny czy grube kości!! co do energii na brzuszki to ja zawsze miałam silne mięśnie brzucha, ale je sobie zakryłam zwałami tłuszczyku :) zresztą ja robię tak 7-8 serii po 30 brzuszków i to przeplatam np. z jakimiś ćwiczeniami na nogi...bo mięśnie bardzo szybko ruch zapamiętują i potem są cały czas skurczone i nie ma efektu, bo nie pracują jak należy po tych 30- 40 razach. I te 200 brzuszków na dzień to jest nic, przynajmniej dla mnie :)

hej dziewczynki i jak tam detki ja dzis zjadlam 120g jogurtu naturalnego z platkami ryzowymi ok 100kcal, kawalek tunczyka z puszki z ogorkiem i cebula -90kcal 4 vasy z serem meksykanskim ok (nie wiem ile ten ser mial alecieniutenko kroilam 4 vasy 80kcal no i moze daje 90 na ser zjem jeszcze zupke warzywna zabielana jogurtem i serek wiejski z ananasem (w sklepie taki wyczaiłam :D dzs sie wazylam nie jest zle a zaraz ide zrobic a6w :) pozdrawiam :)

Gość witajpoczątlkująca
Witaj początkująca, ja takim sposobem jak piszesz schudłam w 3 mce 15 kg, piłam takze ocet jablkowy 3x dziennie prze posilkiem - powodzenia!!!

bieganie, dużo wody aby oczyszczać organizm i się nie odwodnić regularne posiłki można się wspomóc suplementem diety - ja używałam Betalip.