Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweeeeeeeełło

Kobiety w przedziale 19 -25 ile musi zarabiać facet żebyście go chciały?

Polecane posty

Gość Ania - girl drania
10.000 na ronię a samochód Opel Astra to może być dla mnie na dojazdy na uczelnię :) Samochód faceta to mesio, bmw, audi, volvo :)

Gość WrocLovka
Ty to byś musiał z 50 tysiaków na miesiąc zarabiać, z tym twoim nosem :p

Gość anonimówka
szczerze ? mnie i sejak by satysfakcjonował. Tylko żeby mnie chociaż raz na miesiąc gdzieś zabrał ;/

Gość niee wieeem
A czy to ważne ile zarabia i czym jezdzi :) no błagam... To naprawde mało istotne. Gdy poznasz dziewczyne wartą Ciebie nie powie Ci "ej sory masz opla koniec znajomosci" :)

Gość sanszajn
Minimum 5.

Gość sanszajn
Tysiecy naturalnie

dla mnie to nieistotne liczy sie to co ma w glowie, jakie wartosci i co soba reprezentuje. W zwiazku z tym moge Ci jednak napisac, ze w Twoim przypadku nawet Maserati nie pomoze ;)

Gość anonimówka
ja powiem tak, Ci co mówią , że kasa się nie liczy widocznie nie wiedzą co to prawdziwa praca i realne wydatki. nie takie na ciuszki czy zachcianki typy obiadek w restauracji za ktorego cene u mnie w domu mam jedzenie na 3 dni. Wiec kasa sie liczy, ale swoja. kobieta moze pracowac i facet nie musi ja utrzymywać, wieć te swoje 1400 netto schowaj do kieszeni i zrob niespodzianke swojej dziewczynie. nie musisz mowic na glos ile zarabiasz. moj chłopak jest bezrobotny a jakos go nie zostawiam.