Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sytuacja mnie przerosla...

co robic-PROBLEMY FINANSOWE

Polecane posty

Gość 2131231231
ech, ja jestem dyspozycyjna do max. 16, bo musze odbierac dziecko ze szkoły. Ale z tego co poczytalam na tej stronie wiele osób narzeka że im nikt nie odpowiada, bo podobno pracodwca musi wykupic konto premium i się nikomu nie chce

Gość górolka
ile twoja mama ma lat? moze udaloby wam sie zalatwic jakis wyjazd dla mamy za granice np do opieki nad starszymi ludzmi? wydaje mi sie ze to nieglupi pomysl bo naprawde ladna kase mozna na tym zarobic

juz go nie mamy, w sensie auta, ale nie dostalismy za niego wiele bo to byl juz zlom wlasciwie, ojciec ostatnie miesiace w niego nie inwestowal zbytnio, nie bylo kasy i w ogole. a te wysokie to byly rachunki za gaz, no mozna bylo je rozbic, ale to i tak by wychodzilo po kilkaset zl miesiecznie, wiec przy rodzicow dodchodach (mieli mniej niz ja teraz z mama do kupy), przy tej racie ktora juz placili.. to ogolnie by wyszlo na to samo. ciezko mi to ogarnac wszystko. mama tez nie wszystko jakos chce mi ujawniac;/ do tych papierow kredytowych doszlam buszujac w jej papierach

Gość Potrzebująca wróżby
kIEDY UMARŁ ? DO POŁ ROKU OD SMIERCI MOZESZ ODRZUCIC SPADEK I NIE BEDZIESZ MUSIAŁA SPŁACAC JEGO KREDYTÓW CHYBA ZE MAMA TEZ SIE PODPISYWAŁA POD KREDYTEM ...

Gość 2131231231
a ile wam zostaje na jedzenie po wszystkich opłatach?

wlasnie gadalam z mama o takim wyjezdzie ale ona nie chce, nigdy nie byla za granica, nie zna zadnych jez obcych, w sumie nawet sluchac nie chce:/ chyba ja bym musiala gdzies wyjechac

mama jest zyrantem;] odpada. ermmm..no 3000 minus 1000 zl rata 350 moje studia 150 zl nasze telefony (mamy, moj, net) czynsz jakies 200 zl gaz teraz malo bo tylko kuchenka to jakies 60 zl prad to nie wiem ile przyjmijmy 100 = jakies okolo 1000 zl. no ale jak mowie na razie mamy na biezaco jeszcze inne sprawy zalegle (chocby zalegle rauchunki z tamtego mieszkania, splacanie mojego faceta, mojej ciotki) wiec w tym miesiacu jestesmy jeszcze szczuplejsze o jakies 560 zl. zostaje 400 zl. ja pracuje poza miejscem zamieszkania.. czasem calymi dniami wiec musze zjesc cos cieplego bo nie da sie na samych kanapkach.. tragedia

Gość rtzui098765
HA HA HA :D:D:D ladnie sie usmialam ale prowo :D:D:D TO CO PISZESZ ANI DUPY ANI KUPY SIE NIE TRZYMIE:P

Gość 2131231231
za duzo wydajecie na telefon, z małymi dochodami to max. 25 zł na karte. Poza tym, nie jest tragicznie chyba, tylko ten miesiąc?

Gość znajdz cos dorywczego
moja mama tez pojechala niedawno pierwszy raz a jest na rencie opieka w niemczech 1100 euro za miesiac i bilet zwracaja

te telefony to na abonament, zreszta nie ma sensu brac za 25 zl, skoro mama ma abonament za 20 zl i praktycznie go nie przekracza, a ja mam za 49 i tez to samo, a i tak bym musiala doladowywac (bo korki itp, czesto uzywam telefonu i bynajmniej nie do pisania smskow o pierdoly), neta tez musze miec a taniej sie u mnie nie da (mieszkam w czynszowce, nie ma neta osiedlowego)... podalam grna granice 150 zl, ale to tak roznie czasem jest, ale za neta place jakies 60 zl tak czy inaczej.

tragicznie nie jest, ale ogolnie boje sie co bedzie, ojciec zmarl nagle, nic nie wiedzielismy ze chorowal, zaczelam miec sama leki o swoje zdrowie, o mamy itp. ogolnie ta sytuacja jest dla mnie chora. co doo wyjazdu to jak mowie gadalam z mama ale na razie jest na nie, moze z czasem zmieni zdanie.. nie wiem to nie jest prowokacja, prowokacja to jest chyba twoja wypowiedz.. ale nieudana ta prowokacja

Gość gość
potrzebujesz szybkiej pożyczki????? zapraszam: katowice 3 maja 38 tel:32-450-26-32

Gość gość
Jeśli ktoś z was ma problemy finansowe niech poszuka najpierw jakiejś pracy dorywczej skoro normalnie nie idzie, np. w dussmannie

Gość gość
Jeżeli masz problemy ze swoimi kredytami, spróbuj skontaktować się z dobrym doradcą. Najlepszym rozwiązaniem będziekredyty gotówkowe i konsolidacyjne albo proces oddłużania. Ja tak zrobiłam z doradcą z Help-finanse i wszystko dobrze poszło. Fachowiec przeprowadził mnie przez długi, dzięki niemu mam teraz spokój.

ja tez mam podobny problem... poza tym wielu Polakow, poniewaz na rynku zle sie dzieje z powodu konfliktu z Rosja... a moze trzeba wystapic do banku z prosba o rozlozenie kredytu na dluzszy okres czasu

Gość gość
Chociaż starałem się, to nigdy pieniądze się mnie nie trzymały. Nigdy nie miałem poważniejszych problemów z finansami typu jakieś długi ale też nigdy nie miałem przy sobie większej gotówki. Musiałem coś z tym zrobić , bo chociaż wiem że pieniadze nie są w życiu najważniejsze, to życie bez nich zaczęło mnie już denerwować. Zacząłem od zamówienia rytuału przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . Powoli, krok po kroku moje finanse się polepszały, niedługo po odprawieniu otrzymałem ciekawą propozycję wejścia w biznes który mógł przynieść dobre pieniądze. Postanowiłem zaryzykować, a efekty przerosły moje oczekiwania. Zarabiam teraz całkiem niezłe pieniądze, sporo powyżej średniej krajowej. I mam dużo pomysłów na to żeby było jeszcze lepiej.