Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlauchaa_24

do kobiet doświadczonych

Polecane posty

Gość dlauchaa_24

Witam, mam problem, po braniu przez ponad 2 lata yasminelle odstawilam je w grudniu, po odstawieniu tabletek cykle idealne, niestety w marcu zaczely sie moje problemy - miesiaczka spoznila sie 11 dni, w miedzy czasie zrobilam dwa testy, oba mialy wynik negatywny, krwawienie bylo skape i trwalo tylko 4 dni (zawsze trwalo ok.6-7) w kwietniu miesiaczka nie pojawila sie w ogole. Objawow ciazy brak, czynnikow wplywajacych na zatrzymanie miesiaczki rowniez, teoretycznie jednak istnieje mozliwosc, ze zaszlam w ciaze, poniewaz wspolzyje, ale zawsze z zabezpieczeniem.. co oprocz ciazy/utraty/przybrania wagi/zmiany klimatu/stresu/choroby moglo wywolac brak miesiaczki? Dodam, ze miesiaczkuje od ok12 lat i zawsze mialam regularne cykle, prosze o pomoc, zaczynam sie martwic :(

Gość dlauchaa_24
bardzo prosze o pomoc :-( rozmawialam z moim lekarzem przez telefon i wizyte mam dopiero za tydzien :-(

rozchwianie hormonalne jak przez ponad 2 lata się trułaś sztucznymi hormonami to teraz cierp :/ tak to działa niestety :P

Gość dlauchaa_24
ale pierwsze 3 miesiaczki po odstawieniu tabletek pojawily sie idealnie jak w zegarku, nawet zgadzaly sie co do godziny.. lekarz powiedzial ze ciezko mu cokolwiek stwierdzic, ale jezeli miesiaczka nie pojawi sie do wizyty (przyszly czwartek) to wypisze mi leki na wywolanie jej ale co dalej? bylam mloda i glupia, a tabletki wydawaly sie byc najskuteczniejsza antykoncepcja, aj..