Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzi mi o polski morze

hej ..gdzie jedziecie z 3-4 -5 letnimi dziecmi na wakacje ?

Polecane posty

Gość _kmetiaa
Z tego ci się orientuję teraz animacje są też w niektórych miejscach poza głównym sezonem, czyli poza okresem czerwiec - wrzesień. Np. w ZEA.

Gość gość
Do Wisełki nad morze. Spokojnie i miło.

Gość Iwkaa88
W tym roku jadę z moim 5 letnim Kubą do Grecji z Netholiday (Korfu). Jedziemy sami, bo mąż chwilę temu zmienił pracę i urlop teraz nie jest najlepszym pomysłem. Wybrałam więc miejsce w którym na pewno będę się czuć komfortowo, hotel blisko plaży itp.

Gość gość
Mam trójkę dzieci i drugi raz z rzędu jedziemy do Nadmorskiej Chaty do Unieścia. Okolica bardzo ładna, do morza jest bliziutko. Do Mielna jest coś ponad 2 kilometry. Mnie to bardziej własnie zalezy na spokojnej okolicy, bez krzyczących w nocy turystów i tu tak jest.

Gość Misztooo
A słyszałyście może o figloklubach - animacjach, prowadzonych w ramach normalnego wypoczynku w niektórych resortach u rainbow? Był ktoś i wie na czym to polega? Kiedy co i jak?

Gość gość
Wakacje tylko z dziecmi! Nie wiem jaki w tym problem. Mamy dwojke, leca z nami wszedzie co rok! Byla Grecja, Hiszpania, Portugalia, Karaiby itd... odpoczelismy zawsze W tej chwili maja 10 i 3 i w tym roku Europa. Rodzice w pl wiec czesto zabieraja dzieci na wakacje

Gość Kasprowa z Mazur
gość - zgadzam się, dzieci można wziąć ze sobą wszędzie, ale różnie to bywa z odpoczynkiem. Z moich doświadczeń wynika, że u dziadków na Pomorzu zawsze znajdą towarzystwo i faktycznie można odpocząć, ale jadąc na typowy wypoczynek do hotelu to już średnio, bo dzieciaki się po prostu nudzą. A nie są to już maleństwa: 6 i 8 lat. Są markotne, bo nie mają gdzie spożytkować energii. Dlatego gdyby była jakaś opcja jakichś zajęć dla dzieci w tych hotelach i to jeszcze polskojęzyczne, to dla mnie by było super. O figloklubach nie słyszałam, ale uważam, że takie inicjatywy są super, bo myślę, że to naprawdę wiele zmienia.

Gość gość
Bylismy z dwojka 4 i 5 we Wloszech, ale nie w srodku lata (bo za gorąco!) i indywidualnie. Mnostwo parkow rozrywki (przypomnielismy sobie dzieciństwo!) i plaza gdy nie jest upalnie tez jest ok do zabawy. Dało sie tez połazic po zabytkach (z odpowiednim ciekawym"bajkowym" komentarzem). Wybieralismy mniej zatloczone miejsca, niewysokie góry, bo chłodniej.

Gość michalinasop
Moje dzieciaki jak raz pojechały do Natura Resort SPA w Pogorzelicy, tak nie chcą jeździć nigdzie indziej. Miały tam naprawdę sporo atrakcji i frajdy, a baliśmy się z mężem, że będą marudzić ;) Naprawdę polecam ten ośrodek, jak chcecie przyjemnie spędzić trochę czasu w nadmorskim klimacie.

Gość OliJan88
W tym roku jedziemy na pierwsze zagraniczne wakacje całą rodziną - z 3 latkiem i 2 latkiem. Nie mogę się doczekać! Zdecydowałam się na zorganizowany wyjazd z netholiday. Kierunek - Włochy! Rozważałam też Hiszpanię i Grecję ale ostatecznie mąż się uparł:)

Gość gość
Bardzo dużo terenu i atrakcji wszelakich jest w Ujeździe w parku edukacyjnym. Głównym punktem programu u nich są wielkie rzeźby małych organizmów – owadów bakterii wirusów. Ale poza tym to mają tyrolkę do zjazdów, ślizgawki, huśtawki, górę wspinaczkową, także dla szkrabów – miejsce i przyjemne i pożyteczne. Pełna lista bajerów jakie są na miejscu jest na mikrokosmos.edu.pl.