Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenaaaaaaaaadaaaaaa

Dziewczyna z internetu podała mnie do sądu, bo ukradłam jej zdjecia z portalu !!

Polecane posty

Gość zenaaaaaaaaadaaaaaa

ja pierdole ,jaka ja glupia jestem :( ukradlam jej fotki z forum dla modelek, dalam te fotki jako swoje na sympatii, pisala wczesniej ze mam skasowac... skasowalam tzn przerobilam po swojemu ,dodalam wlasną twarz, cialo zostawilam nie wiem skad ma moj adres, pewnie administrator podal policji skladalam juz zeznania na komisariacie :O

Gość stać mnie tylko na gumową
bywa i tak

Gość zenaaaaaaaaadaaaaaa
co mi za to grozi ? grzywna ?

oja... masz nauczkę... Na pewno jakas kara pieniezna ci grozi ale nie znam się.

grzywna o ile się z nią dogadasz

ja pier.... ciekawe co by się działo jakby ktoś zainteresował się tym co się ba tym forum wyrabia:D

Gość zenaaaaaaaaadaaaaaa
ona sie nie chce dogadac...wysylala mi kiedys listy polecone z propozycją ugody , napisala w nich ze sesja zdjeciowa kosztowala ją iles tam zl , i ode mnie chce 350zl wtedy zapominamy o calej sprawie. Olałam ten list, pol roku pozniej porzychodzi do mnie policja i daje karteczke z wezwaniem na komisariat ,nie wiedzialam o co chodzi... dowiedzialam sie na miejscu :O teraz tylk oczekac na rozprawe :O chyba ze to umorzą ?

Gość kafełe łeee
na kafeterii posypalyby sie pozwy :D Nie rozumiem dlaczego ludzie dają tu swoje fotki pozwalają na domalowanie penisów, glupich ludzików ,podawanie danych osobowych :O

Gość MussssssssPst
nic nie umorzą! ona ci załozyła sprawę cywilną! bo tylko tak jest to scigane :D pozew kosztuje 500 zł wiec pewnie liczy wiciaganąc od ciebie duuuzo wiecej i bedziesz miała niezły przypał, zwazywszy na fakt, ze ona ci mówił,a zebyś usunęła jej foty,a ty miałas to dalej w dupie 🖐️

Gość 000011111111
Doczytaj list od niej, pewnie obciązy cie kosztami sądowymi/ i /lub prawnikiem. Jestem pewna ,ze to mądra dzewczyna i zapisywala korespondecje z tobą ,ma kopie dokumentów i oryginaly zdjec. Szczerze ? Wcale mi cie nie żal. Bedziesz miala nauczke, trzeba bylo sie dogadac teraz bedziesz buliła :D Są specjalne serwisy z fotkami, mozna sobie znalezc fotke jakiejs laski ,zaplacic za prawa autorskie i robic z fotką co chcesz, ale lepiej ukraść co?

Gość zenaaaaaaaaadaaaaaa
mam grubą dupe

Gość 000011111111
Administrator portalu na wniosek policji musi udostepnic adres ip z tego co mi sie wydaje :P