Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Mycha

Prostactwo wsrod Polakow

Polecane posty

autobusy sa dla pospulstwa. taka prawda. jakbym mial dojezdzac tak do roboty.... zalosne. czekac na przystanku hehe

Gość mali boo
buhahhaa no Wertyp , ty to jestes elitabo masz samochod :D

No tak bogaci rozbijają się 20 letnimi Golfami jest czym się chwalić

Gość Hehehehehhheee
To jest cecha ludzka a nie narodowa. Zwrocilas uwage matce tej dziewczynki, ze ma sie tak nie odzywac do dziecka? Czy tak chamstwo cie razi?

Gość kjdbhkjsvc
Prezesiku a byles ty kiedys w Londynie czy innym wiekszym miescie?

Gość szympasnica
autobusy sa dla pospulstwa. taka prawda. jakbym mial dojezdzac tak do roboty.... zalosne. czekac na przystanku hehe no tak robole fizyczni dojezdzaja do ROBOTY swoimi gratami, a normalni ludzie do PRACY wola szybko wskoczyc w tramwaj czy metro wiesz?

Gość dziecko zety
uhaha Prezes a od kiedy ty sie zrobiles taka elita? w Polsce to normalne jezdzic swoim samochodem, to kraj w ktorym jedynym miastem z metrem jest Warszawa :D tez w Polsce jak widze te autobusy to wole isc pieszo bo szybciej. wygladaja jakby mialy sie zaraz rozpasc a my tu mowimy o normalnych europejskich miastach. W Londynie np autobusy sa nowe, wygodne i super sie jezdzi, to samo w innych stolicach

Gość co jeeesz?
Nikt kto zna realia nie bedzie porownywal jezdzenia autobusem w dowolnym miescie w Polsce do transportu publicznego np w Londynie. Prosze was :D to sa zupelnie inne bajki. Tak jestem pospolita szara masa ktora uzywa transportu publicznego zamiast spedzac 5 godz! na dojazd i powrot z pracy. tak 5 godz dziennie to by mi zajelo spojojnie w dwie strony. To nie jest jakas zapadla dziura gdzie mozna dojechac samochodem w 10 min :D dlatego prosze nie generalizowac, moze w Polsce lub waszej malej miejscowosci tak jest ale sa tez wieksze miasta.

Gość co jeeesz?
a co ma jedno do drugiego? :D

Gość jhdbskcbh
no odpowiedz prezes na pytanie czy byles kiedys w wiekszym miescie gdzie transport publiczny to podstawa czy moze masz doswiadczenia tylko z wiocha i rozwalonymi autobusami w Polsce?

Gość co jeeesz?
sugerujesz ze mamy takie ladne autobusy w Londynie ze az przyciagaja terrorystow a w polskim autobusie nikt nie chcialby sie wysadzic? Oj ty jednak masz pustke w glowie.

jechalem raz w ladku. patologia. byly murzyny nawet haha ogolnie patologia nimi jezdzi. zawsze wiedzialem ze w koncu ciapki sie wypierdola w autobusach. po madrycie bylem tego pewien. kwestia czasu kiedy zrobia to ponownie. u nas jest bezpieczniej, jedz wieczorem z takim brudactwem.

A prostactwa to poszukaj sobie w rodzinie. Bo takim prostakiem jakim ty jesteś zakuty cymbale to mało się spotyka. Ty zwykłemu arabowi to do pięt nie dorastasz. Twój poziom kultury jest tak duży jak to, że poza swoją wsiom nie widziałeś nic.

Arab czy nie arab ma męskość w spodniach w przeciwieństwie do cipki jaką ty masz. Wąż zbożowy wielkości 2 cm musi wywoływać u ciebie gniew, że inni zawsze będą lepsi.

E tam przesadzasz. No i co z tego że pospolstwo? Jesteś arystokrata czy co? Różni ludzie jeżdżą. Nie raz widziałam znane osoby ( a to nie pospolstwo prawda? ) od jakiegoś czasu można spotkać w autobusach zagubionych olimpijczyków :p fajnie jest jak się nie trafi na debili, wie w jakie dzielnice nie należy jeździć i tyle.

Arystokrata dobre heheheheh. Wiesz jak ktoś całe życie siedzi na wsi gdzie ma wpajane, że najlepsza rasa to słowiańska to czego się spodziewasz. Jedynie gdzie pojedzie to pod remizę gdzie podpiera ścianę.

charmsy - arystokrata to nie za bardzo. czasem z bolem place za bene ale nie upadlem tak nisko zeby smigac w UK do roboty autobusem z ciapolami. ps. OLGA__YYY obciaga lachy ciapatym pewnie.

Ciekawa jestem jakby się arystokracja poruszala w wielkim mieście. Helikopterem byleby nie wsiąść do autobusu? Trochę luzu ludzie bo zazwyczaj największe prostactwo nadyma się jak balon który zaraz pęknie....

Wertyp czasami nie ma wyboru. Nie wiem czemu się tak napuszasz :) Też nie lubię być zgnieciona w metrze w godzinę szczytu ale czasami trzeba. Wiesz ile kosztuje utrzymanie samochodu, ubezpieczenie, paliwo i opłata za wjazd do centrum? Chyba ktoś by musiałby być szalencem żeby na coś takiego tracić pieniądze :D

Wiedzialam że sie tobie skojarzy. Glodnemu chleb na myśli. :P nie lubię być zgniatana. A że jadę z jednego końca linii na drugi to zawsze siedzenie mam :)

Prezes nigdy nie będzie jedyny stosunek jaki ma to masturbacja ręką. Tak wolę obciągnąć swojemu facetowi arabowi niż tobie, bo czułabym się jak bym lizała cipke.

Jerzu Olga! Weź przestan drazyc temat węża zbożowego bo faceci mają wtedy kompleksy na całe życie co może zaskutkowac braku sukcesu w rozmnazaniu.... Nie chcialabys kiedyś zobaczyć na kafe małych Prezesków? :)

haha OLGA__YYY kolejna szmata. obciaga arabska fujare charmsy - to przyjedz do mnie i zrobimy malego prezesa albo prezesowa.

Tylko wiesz ja jeżdżę autobusami...nie wiem czy godnam twego węża zbożowego. :D