Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Narmarka

Nie wiem co zrobić z chłopakiem, który mi się podoba

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam 14 lat i w mojej szkole spodobał mi sie pewien chłopak. Problem jest jednak w tym, ze on ma 18! Ogólnie bardzo mi się podoba, słuchamy podobnej muzyki (metalu) i tak samo się ubieramy. Mamy dzięki temu wiele tematów do rozmów, ale boję się, że on mnie po prostu wyśmieje. Prawie zawsze jest ze swoimi przyjaciółmi, a to jeszcze bardziej mnie onieśmiela. Nie mogę przestać o nim myśleć. Może ktoś z was mógłby mi udzielić jakiś rad? Zagadanie jak kuż mówiłam raczej nie wchodzi w grę :p

Mam dla Ciebie dwie rady: 1) chodź wcześniej spać, to będziesz ładniejsza 2) jakichś, a nie jakiś

Z tym spaniem to może nawet i prawda, ale jednak nie o to mi chodziło. Przepraszam też za błędy ale jestem po prostu podekscytowana i trudno mi się skupić :p. Dziękuję jednak za fatygę i czekam na inne rady.

Gość a to niby dlaczego zagadanie
nie wchodzi w grę? Przecież nikt Ci nie kaze podchodzić do niego, i powiedzieć, że od miesięcy się w nim skrycie kochasz... Po prostu coś neutralnego powiedz, jak podchwyci temat, to rozmowa się sama potoczy, a jak nie to widać nie jest zainteresowany. Życie to nie bajka, czasem trzeba wziąć sprawy w swoje ręce, bo faceci z nieba nie spadają ;)

Bardzo dziękuję za radę. Wiem, ze życie nie jest takie jak w filmach, ale mówię, że on jest cały czas z kolegami i naprawdę trudno mi tak podejść i po prostu walnąć coś w stylu ,,siema. mam na imię foirhferi, a ty? Jestem naprawdę nieśmiała i nie przychodzi mi to z łatwością. Pomyślałam, ze może po prostu wyślę mu emaila, że chciałabym z nim pogadać itp. Co o tym myślicie?

Nie. To po prostu zespół szkół czyli gimnazjum i liceum w jednym budynku :)