Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana mama.

dziewczyny doradźcie, mam mętlik w głowie, imię dla chłopca, mam 4 propozycje:/

Polecane posty

Gość aajajajajaj
może od razu cycek :D

Gość 123wojna
marcel fajne z tych twoich

Gość fabiankoleh
marcel

Gość mama - to ja
Sergiusz albo Arek.

Gość bccccccccc
Eryk :) Z podanych przez autorke-Sergiusz. Podoba mi sie tez Seweryn.

Gość imię dla chłopca
Tobiasz ,Tadeusz ,Tymoteusz ,Erwin :) a tych co napisałaś wybrałabym Jędrzej

Gość z wymienionych to
Sergiusz. Znalam Sergiusza, fajny, madry i przystojny facet :)

Gość do irminy
a umiesz ty czytac ze zrozumieniem? marcel,dominik lub sergiusz... a ty wyskoczylas z filipem - dla chlopca fajnie, a dla mezczyzny juz niekoniecznie. igor jak ruska papuga, dawid okropne zydowskie, kajetan jak z jakiejs brazyliskiej telenoweli, a ksawery jak dla dzioda starego

Gość mleczkoooooo
mnie się bardzo podoba Sergiusz i tak bym dała dziecku. jest jeszcze w miarę oryginalne a te wszystkie Marcele to jak psów ich teraz,swoją drogą paskudne imię, dominik i jędrzej też nie bardzo,ale twoja sprawa :D

Gość ccds
moj synek ma na imie Dawid a na drugie Dominik po tatusiu:) i mam to gdzies czy ktos mowi ze zydowskie czy jakies bo jestesmy nie wierzacy!

Gość jak dla mnie to z tych 3 chyba
Sergiusz. Znam jednego, fajny facet:P Dominik mimo, iz nie jestem homofobem kojarzy mi sie z gejem, ale moze dlatego, ze znalam 3 Dominikow, dwoch to geje, a 3 ukryty gej:D Marcel kojarzy mi sie moim eks totalna ciota, ktory nie widzial do czego sluzy srubokret:D i byl maminysnkiem. Kolejny Marcel jakiego znam to znajomy z pracy, tez nie nie umie zrobic. Zaloze sie, ze jest maminsynkiem:P Takze Sergiusz przewaza:) a zdrobnic mozna na wiele sposobow.

Gość anuniaaaanniii
mój narzeczony ma na imię Marcel i naprawdę fajny, przystooojny facet :), wie jak się używa śrubokrętu, chociaż w pracy używa raczej skalpela 🖐️

Gość jak dla mnie to z tych 3 chyba
sorry jesli kogos urazilam:D ja pisalam tylko o moich odczuciach, ktore opieraja sie na poznaniu takich wlasnie osob i z takimi imonami. Tak juz mam, ze mi sie kojarzy:D Tak samo jest z kobietami jak slysze Paulina albo Barbara to sie wsciekam:D

Gość obstawiamobstawiam
jak dla mnie Jędrek :-) Dominiki to takie ciepłę kluchy Sergiusza zadnego nie zman, Marcela tez nie zajrzyj do znaczenia imion może Ci sie w głowie rozjaśni wg mnie imie ma znaczny wpływ na naszą osobowość dla przykladu każda Marta (którą znam)to silna zdeterminowana kobieta każdy Radek to dusza towarzystwa, otwarty na świat i na nowe, trcoche fircykowaty itd :-D

Gość wolna wola
Ja dałam swojemu na imię Oliwier

Gość wolna wola
jak go wołam to mowię OLi i tyle nie chciałam kolejnego Krzyska, Macka, PIotrusia, itp.

Gość a ja bym wybrała marcel
;)

ale dziewczyny dałyście czadu:p 5 stron komentarzy i mam mętlik nadal:p Sergiusz czy Marcel;] bo już widzę, że Jędrek odpadł i Dominik pozostał w tyle...przeczytam też znaczenia imion, muszę się poważnie zastanowić...

Gość wodapotulipanach
bierz marcela :) 🖐️

Gość PiękniePachnącyBezNaMoimStole
Jak ja chciałam Krzysia, to mój mąż stwierdził, że to F na końcu imienia brzydko brzmi -Krzysztof :)))) Marcel jest super. Strasznie mi się podoba, naprawdę.

Gość ooooooooooooooo
marcel ;)) naprawdę super

cześć wszystkim:) przejrzałam jeszcze raz ten topik i bardzo spodobał mi się ten Marcel (Jędrzeja i Sergiusza odrzucił mąż z córką)...teraz mam dylemat czy Marcel czy Dominik, bo moja 3letnia córa uparła się na Dominika i po minie męża widzę, że też mu się podoba i jak go pytam jak da synowi na imię, bo ja dla córki wybierałam, to on, że mała już wybrała, więc sama teraz nie wiem...obydwa mi się podobają, to wybór na całe życie:) Obydwa pasują do nazwiska...sama już nie wiem....