Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana mama.

dziewczyny doradźcie, mam mętlik w głowie, imię dla chłopca, mam 4 propozycje:/

Polecane posty

- Dominik - Jędrzej - Marcel - Sergiusz nie wiem na które się zdecydować...mąż tak samo...rodziny nawet nie pytam, bo każdy ma inne zdanie...nie chcę, żebyście za mnie wybierały...chcę, żebyście trochę podpowiedziały:p

Gość ellena_
dominik jak i kamil kojarzy mi sie z ciapowatym dzieckiem:o takie niemeskie marcel ladne, jedrzej brzydkie maksymilian?:)

Gość ellena_
ja nazwałabym synka maksymilian:) już chyba najlepszy to ten marcel

żadne z tych imiom nie jest moim faworytem, ale jak sobie wyobrażam Twojego w wieku 18 lat i więcej, to myślę, że najbardziej "powabnym" a jednocześnie poważnym imieniem, budzącym respekt i zainteresowanie będzie SERGIUSZ - to takie nonszalanckie, ładne imię, zapadające w pamięć. Ale nie mam pojęcia jak się je zdrabnia ;)

Gość Kasienka_Kasienka
żadne :|

Gość i ja coś powiem
mi się najbardziej podoba Sergiusz później Dominik, Marcel i Jędrzej

Serdżi, Sergio? :p hehe nie wiem:D Maksymilian też niezłe, ale za długie, a już do naszego nazwiska tym bardziej...

Gość Marcel i Sergiusz
sa bardzo oryginalne, ale Dominik tez bardzo ładnie nie podoba mi się tylko Jędrzej

Gość Jędruś to jak
do wieśniaka.

Gość możeeeeeeeeee333
Mirek, mirosław , wszystkie brzydkie

Gość nie ma takiego
imienia jak Marcel, jest Marceli i jest to brzydkie imię

a może dodacie jakieś inne? od razu napiszę: że franki,stasie,jasie i antosie, a także rafały,roberty,michały i piotrki, bo jest ich w rodzinie i wśród znajomych dużo...oczywiście brajany,kewiny,xaviery i kajetany także... kurczę, to takie trudne, jedno imię na całe życie:)

zjadłam wyraz, powyższe imiona odpadają:) a Marcel jest imieniem osobnym, figuruje w kalendarzu, w księdze imion i też pod tym linkiem na miejscu 26 w 2011roku: http://gorny.edu.pl/imiona/index.php?rok=2011

Gość możeeeeeeeeee333
a miruś????????

Gość jakie wy pojebane jesteście
wrócić się do podstawówki radzę, jeśli nie umiecie czytać ze zrozumieniem. autorka nie pisze, żebyście krytykowały czy ładne czy brzydkie, ale które z tych imion byście wybrały, a jeśli wam się żadne nie podoba, to po chooj się wypowiadacie? jak jakieś debilki:/ a ty z tym mirkiem wyskoczyłaś jak filip z konopii, miruś, jak dla jakiegoś menelka spod sklepu:/

Gość Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dominik - dobrze mi sie kojarzy, mialam Dominika w grupie, wybitnie madry chlopczyk Marcel - mialam 5 Marceli w przedskzolu, kazdy to diabel wcielony ;) Sergiusz - nigdy nie mialam u siebie i nie mialam stycznosci Jędrzej - mialam 2 i obaj byli bardzo placzliwymi, wrecz histerycznymi chlopcami Ale to tylko takie zboczenie zawodowe. :) Ja nazywam swojego synka Filip :)

Gość klasyka ;)
Arkadiusz Odyseusz

Mój faworyt to Kajeten bo baaardzo mi się podoba :) (nie wiem czemu laczysz Kajtka - imię które jest u nas używane od dawnaa z Brajanami, ale widocznie Ci się nie podoba ;) ) A tak jeszcze to: Paweł Tomasz Marcin Krzysztof Mateusz Wiktor Takie "zwyczajne" mi się podobają. Zwłaszcza Paweł i Marcin.

Gość Modne są też
Miłosze, Kubusie i Filipy

Gość mirosław=mirek/miruś
o maaaatko, co to za imie, jakies z prlu od pijoczka;/ daj spokoj, masakra ja tez bym miala dylemat, wszystkie 4 imiona ladne, nawet nie wiem w jakiej kolejnosci bym rozwazala

Gość ale to nie ma znaczenia czy
wszystkjie propozycje autorki brzydkie albo dla pedala albo dla psa/kota te imiona mam kota marcela

Gość dedeeee
marcel ładne

Gość mirosław=mirek/miruś
a jakie wg ciebie nie sa "pedalskie" albo dla psa homofobie? kazde imie moze nosic gej lub pies, w zaleznosci jak go matka czy wlascicielka nazwie, wiec nie wiem do czego pijesz:/ imiona normalne, nie zadne brajanki i kewiny, nie franusie i kacperki

Gość klasyka ;)
Imię musi tez pasowac do nazwiska bo potem sa takie potworki jak Andrzej Andrzejewski czy Dolores Miednica ;)

Gość kamilllllpppp
Marcel najfajniejsze ;)

niezdecydowana mama - Sergiusz, jak juz wyzej pisalam, jest ok, tylko z tymi zdrobnieniami problem, ale pozniej w wieku doroslym takie imie moze rzeczywiscie robic wrazenie. A Igor? Krzysztof? Tomasz? Kacper?

Gość olalolokkkk
Marcel najładniejsze.