Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
jak możesz???!!! jesteś etatowcem i nie wiesz co to biznes!!!a jak masz biznes to jesteś jego niewolnikiem!!!! Nie piłeś MV to nie wiesz jak działa!!!tylko masz na celu oczernianie MV!!!!

Gość gość
A jak kupujesz głąbie owoce i warzywa to masz na każdym naklejkę ile ma witaminy , a , b itd ? Czego oczekujesz ? Jak kupisz witaminke c w aptece to masz wykaz np 500 mg proszku syntetycznego :) wartosc orac tyle co w śliwce...oj gościu ,to już wiem z kim mam do czynienia.Już żeś się tutaj pocił na tym forum jakieś dwa miesiące temu :) Smiem twierdzić,ze na spotkaniu monavie nawet teraz nie byłeś. Przekonaj mnie ze monavie nie działa :) ale widząc swoje wyniki krwi przed i w trakcie uzywania produktów oraz widząc róznicę w moim wyglądzie i wadze po używaniu produktów to bedziesz mial problem ;) żeby mnie przekonać

Gość Obiektywny1978
A więc... Jak to mówią, "uderz w stół, a norzyce się odezwą". nie musiałem długo czekać, aby potwierdzić swoją teorię. Już w pierwszym poście zostałem nazwany "etatowcem" - oczywiście w negatywnej konotacji, tak jakby praca na etacie to była jakaś hańba (nie każdy na etacie zarabia najniższą krajową). Widać w tej wypowiedzi wpływ szkolenia i skutek zrobienia papki z mózgu - wszystko "be", tylko mlm "cacy". Druga sprawa, to jak mogę negatywnie się wypowiadać? No tak, skoro wam wmówili że to jest super, to jak ktoś może twierdzić inaczej... toż to nie ppjęte, że nie wszyscy wierzą w te bajeczki. W kolejnym poście już zostałem nazwany "głąbem", i tak jestem w szoku, bo spodziewałem się osobistej obelgi już w pierwszym (nazwanie mnie etatowcem nie traktuję jak obelgę). Tutaj natomiast na argument braku możliwości poznania wartości witaminowej i składników mineralnych napoju usłyszałem, że na owocach też nie jest to podane. No fantastyczny kontrargument. Pięknie was zmanipulowali, chyba że sami już zdajecie sobie z tego sprawę, tylko wstyd się przed sobą przyznac, że kasę wtopiliście. Pozdrawiam przytomnych:)

Gość gość
Tak dla przykładu wklejam skład pierwszego lepszego suplementu witaminowego. Wszystko jasno napisane. Wiesz, co bierzesz. • Witamina E 6,6 mg Tiamina (witamina B1) 1,0 mg Ryboflawina (witamina B2 ) 1,3 mg Witamina B6 1,44 mg Witamina B12 0,8 μg Witamina C 39,6 mg Biotyna 100 μg Niacyna 11,8 mg Kwas pantotenowy 6,8 mg Kwas foliowy 264,0 μg Żelazo 9,9 mg Cynk 10,6 mg Jod 100,0 μg Rutyna 1,0 mg Luteina 300,0 μg i nie gadajcie mi, że to chemia. Witamina, to witamina. Wszystkie pierwiastki, to chemia. Ba nawet człowiek składa się z pierwiastków. Człowiek to też chemia. Skoro monavie lansuje się na takie cudo, to dlaczego nikt nie wie, co się tam znajduje. Monavie nie jest żadnym napojem funkcyjnym, nie jest suplementem, jest zwykłym napojem ubranym starannie w ideologie marketingową.

Gość gość
tu masz dla przykładu skład jednego z produktu Monavie głąbie betka wapń 565 mg żelazo 9,3 mg fosfor 375 mg magnez 159 mg cynk 5,2 mg miedz 0,5 mg chrom jód potas 892 mg wit a 692 wit d 4,5 witamina e 8,4 mg witamina b1 0,9 mg witamina b2 1,3 mg witamina b3 13,6 mg kwas panteonowy 5,2 mg witamina b6 1,3 mg kwas foliowy 180 witamina b12 0,9 biotyna 44,6 witamina c 54,3 mg chlorek 410 mg każda porcja dostarcza ekwiwalent przeciwutleniaczy , zawartych w ponad 10 porcjach owoców i warzyw. To tak z grubsza przepisany z opakowania skład z jednego z produktów Monavie . Lepiej ci już mądrusiu czy dalej będziesz pieprzył trzy po trzy

Gość zaciekawionyMV
Ooo, od jakiegoś czasu obserwuję forum, a tu w końcu widzę jakieś konkrety. Skład wygląda ciekawie. Jaki to produkt monavie? Podane wartości dotyczą jakiej ilości soku?

Gość gość
że się chce ludziom pisać takie pierdoły . betka zmiena tylko nicki , mamy handlowca , frycka , teraz kolejne wcielenie. Iw kółko to samo mielenie tego samego. Chcesz pracować na etacie ? pracuj , chcesz mieć firmę , miej . Nikt nie dokłada ideologii do mlm . Zadna forma zarabiania nie jest gorsza , dopóki daje ci kasę. Pogadaj z właścicielami małych sklepów osiedlowych , ktorzy zainwestowali kupe kasy i życia w rozkręcenie sklepu a teraz muszą się zamykać i uciekac przed rosnacymi długami dzieki żabkom,srabkom, tescom i innym. Pogadaj z włascicielami firm budowlanych i zapytaj jak jest fajnie jak mają nie zapłaconych faktur na pół bańki przez kontrachentów a sami są windykowani przez komorników bo nie mają za co załapcic czynszów lisingów i innych rzeczy. Spytaj się tych pracujących jak im jest gdy nagle obcina im sie pensje bo firma przynosi straty i musza sie zadowolić podstawą 1500 pln ,a gdzie indziej roboty nie ma . Może kiedyś zrozumiesz dlaczego mlm i dlaczego monavie .Jak nie , to twój problem wybór i życie .Nikt nie będzie cie przekonywał . Każdy jest dorosły , ty uważasz że to ściema , ja uważam że możliwość biznesowa .

Gość gość
Ten koleś to musi być jakiś agent może Tomek? :) nie dość że zmienia co chwile nicki to jeszcze na niektórych ma ponad 100 wypowiedzi, a ja nawet słyszałem że : "świstak siedzi i zawija..." mv przecież nie może podobać się więcej niż jednej osobie!!! tak mi powiedzieli na spotkaniu :)

Gość Obiektywny1978
Do wypowiedzi powyżej. Nie rozumiem, dlaczego myślisz, że wszystkie negatywne wypowiedzi pisze ta sama osoba. Ja pierwszy swój wpis na tym forum popełniłem dzisiaj. Jakiś miesiąc temu byłem na prezentacji i to co tam przeżyłem w skrócie opisałem parę postów wyżej. Postanowiłem to napisać, ponieważ prezentacja zawierała mnóstwo elementów socjotechnicznych i manipulacyjnych. Nie podobało mi się to i takim praktykom mówię stanowczo NIE! Czy wam podobają się prezentacje pościeli/garnków/itp za kilka tysięcy zł przeznaczone dla emerytów, którzy jeszcze kredyty na to biorą, czego po kilku dniach żałują, a robią to pod wpływem świetnie wyszkolonych socjotechnicznie osób? Tu wyglądało to bardzo podobnie! Powiedzcie mi, czy Wy też mówicie ludziom, że za kilka lat wszyscy będą pili sok MV, po to aby być zdrowym? No tego nie kupuję! Szansa biznesowa, ok, zgoda. Szansa na trafienie szóstki w lotto też jest. Mnie się nie podobało to, że żeby zdobyć klientów, gada się na prezentacjach takie bzdury i tak manipuluje się ludźmi. Zgadzam się, że takie osoby mają szansę coś w tym zarobić, ale na pewno nie będzie to dochód pasywny do końca życia. Mój dobry kolega wytrzymał w MV rok. Wtopił ok 7k, stracił mnóstwo czasu, a i znajomi od tego czasu dziwnie na niego patrzą. Ja absolutnie się od niego nie odwracam, bo jak sam teraz przyznaje, dał się wkręcić na wykreowane marzenia. Po prostu został zmanipulowany i nikt mi nie powie, że podjął własną decyzję. Owszem podjął ją pod wpływem maglowania mózgu, jaki przeżył na prezentacji i dzięki swojemu sponsorowi. To właśnie miesiąc temu on mnie namówił, żebym poszedł na spotkanie - wcześniej byłem sceptyczny, ale zadzwonił z informacją, że już fajnie zarabia. Co się okazało, nie zarabiał nic, tylko tracił, a jak ja z nim szczerze pogadałem po prezentacji, że nie kupuję tego, to przyznał mi się jak jest na prawdę. To była już desperacja, ale to właśnie wpływ manipulacji. Wielkim błędem jest to, że znajomi, których zapraszacie i nie chcą wejść, nie mówią Wam, co na prawdę myślą. Większość powie - "fajna sprawa, powodzenia, ale to nie dla mnie", "no, może jeszcze nie teraz, ale wygląda to ciekawie", a mało kto powie - "kurcze, aleś się wpierniczył..." Może takie sprowadzenie na ziemie dałoby Wam do myślenia. I na koniec - w monavie nie chodzi o sok, tu chodzi o model biznesowy. Piramida finansowa w najczystszej postaci. Zaraz pewnie mnie zbesztacie, jaki to ja jestem ograniczony etatowiec i głąb, nie zdziwię się jak padnie kilka wulgaryzmów. Ok, ale sami kiedyś zobaczycie kto miał rację. Pozdrawiam wszystkich i życzę szczęścia w życiu!

Gość gość
miało być "nie może nie podobać się..." - wybaczcie...

Gość gość
Tak byłeś miesiąc temu , a dziś tak cię akurat coś naszło .... Oj takie bajeczki to na dobranoc dzieciom. Piramida mówisz , No to zaiwaniaj do prokuratury zgłoś przestępstwo może jeszcze coś ci wpadnie z odszkodowania.;) Ty chłopie nawet nie wiesz co to manipulacja ....

Gość gość
Znajdź forum z informacjami o budowlance .Wczoraj mój znajomy ogłosił bankructwo ( minus 1500000 pln ) napisz tam żeby nikt nie otwierał firmy budowlanej bo to oszustwo ,No bo jak mój znajomy na tym interesie stracił to pewnie piramida i oszustwo ?

Gość Obiektywny1978
Właśnie chodzi o to, że dobrze wiem co to manipulacja, czyli programowanie neurolingwistyczne (ang. skrót NLP). Idealnym przykładem tej techniki są prezentacje MV. Jeśli ktoś nie wie co to NLP, to służę pomocą: Definicja za Wikipedią: Programowanie neurolingwistyczne (NLP) – uporządkowany zbiór technik komunikacji oraz metod pracy z wyobrażeniami, nastawionych na tworzenie i modyfikowanie wzorców postrzegania i myślenia u ludzi. Jeśli ktoś chce poczytać więcej, możne sobie wygooglować. Prezentacja MV, w której ja uczestniczyłem, była idealnym przykładem NLP. Czy ktoś myślący się ze mną nie zgodzi?

Gość Pan Marcin
Nie chce mi się już odpisywać, bo ciągle chodzi o to samo, a ja już na wszystko odpowiedziałem. Za to ciekawi mnie nowa postać na forum "obiektywny1978", który po jednym spotkaniu ma tyle do powiedzenia co niejeden, który został tu już zdemaskowany. Ja osobiście produkty polecam i proponuję obiektywnemu również spróbować produktów, ale nie na zasadzie 1 kiliszka, tylko na 2-3 miesiące. Może zmienisz zdanie co do socjotechnik itp, jak poznasz produkt.

Gość eroh
gość że się chce ludziom pisać takie pierdoły . betka zmiena tylko nicki , mamy handlowca , frycka , teraz kolejne wcielenie. Iw kółko to samo mielenie tego samego. Chcesz pracować na etacie ? pracuj , chcesz mieć firmę , miej . Nikt nie dokłada ideologii do mlm . Zadna forma zarabiania nie jest gorsza , dopóki daje ci kasę. Pogadaj z właścicielami małych sklepów osiedlowych , ktorzy zainwestowali kupe kasy i życia w rozkręcenie sklepu a teraz muszą się zamykać i uciekac przed rosnacymi długami dzieki żabkom,srabkom, tescom i innym. Pogadaj z włascicielami firm budowlanych i zapytaj jak jest fajnie jak mają nie zapłaconych faktur na pół bańki przez kontrachentów a sami są windykowani przez komorników bo nie mają za co załapcic czynszów lisingów i innych rzeczy. Spytaj się tych pracujących jak im jest gdy nagle obcina im sie pensje bo firma przynosi straty i musza sie zadowolić podstawą 1500 pln ,a gdzie indziej roboty nie ma . Może kiedyś zrozumiesz dlaczego mlm i dlaczego monavie .Jak nie , to twój problem wybór i życie .Nikt nie będzie cie przekonywał . Każdy jest dorosły , ty uważasz że to ściema , ja uważam że możliwość biznesowa . 18.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość . ; co do tej treści powyżej . jest to przykład żenującego kmiota podkreślam, zauważcie myślenie takiego pasożyta,który własnej matce jest w stanie wmówić i sprzedać soczek bo przecież zarobi kasę, to jest myślenie monavistów,wyprali wam umysł ,założyli smycz (taki duuuuży obóz pracy) i zapierda..cie na tych dziesięciu cwaniaczków którzy wami rządzą ,tylko gdzie sumienie i moralność

Gość gość
tak frycku i dlatego moje wyniki badań sa lepsze niż przez ostatnie dziesięc lat , a wciągu roku dorobiłem około 60000 pln z monavie.Jak na moje wyniki badań ma wpływ manipulacja to ja taką manipulacje polecam :) Biedny z ciebie człowiek i chory frycku epoh itd ;0

Gość eroh
do autora powyżej . . muszę Cie rozczarować i zdemaskować twoją strategię, jeśli to co napisałeś powyżej z19.03.14 kierujesz do fryckiem to się nie myliłem jesteś żałosnym,żenującym kmiotem i podtrzymuje to co napisałem 19.03.14 ,dodam że nie mam na tyle wolnego czasu, żeby udowodnić Ci że się mylisz. . eroh

Gość gość
No to udowodnij mi że dobre wyniki moich badań są takie dobre bo mną manipulujà frycku

Gość gość
Tak Mazgaj w pociskaniu kitu jesteś dobry

Gość gość
ale spokój na forum to już koniec Mv-stów.

Gość LASTCAFE
Są ludzie co wierzą we wszystko co im socjotechnika wciska a są ludzie co wolą sprawdzić. To tak jak z napisem na ławce "świerzo malowane". Wiekszość uwierzy w słowo pisane i będzie stała a sceptyk dotknie i sprawdzi. Dzięki sceptykom takim jak Frycek świat nie stoi w miejscu i ciągnie ciemnogród do przodu nawet wbrew jego woli i beeznadziejnego chodzenia w zaparte. Farmaceuci doskonale wiedzą, że większoś nie przebadanych przez odpowiedzialne kontrolowane społeczie instytucje to zwykłe placebo i sprzedawane są na podstawie doktryny Nie Szkodzić a jak przypadkiem jednemu czy drugiemu witaminki pomogą to super. Ostatnie badania pokazują natomiast, że rak reklamowane przeciw utleniacze tak jak i witamina E nie są takie hop do przodu. Dobra zdrowa i prosta dieta a nie żadne suplementy to jest to. Po co sporzywac odpowiednik kilku kilogramow warzyw i owoców jak można zjeść pyszną sałatkę i to absolutnie wystarcza. Pozdrowienia. I jeśli można to proszę bez ciemnogrodzkich inwektyw :).

Gość gość
monavie jesteś lekiem na całe zło....;)

Gość Pan Marcin
Podałeś przykład z ławką, że sceptyk sprawdzi i dotknie. Spróbowałeś jakiegoś produktu? Jeśli nie to nie jesteś w stanie nic na ten temat napisać. Na forum piszą ludzie, którzy z góry są na nie jak Frycek, oraz ludzi którrzy fizycznie dotknieli, spróbowali i sami ocenili produkty MV. Oczywiście, że można zrobić sobie sałatkę i trzymać dietę. Więc rób sałatki, soki owocowe, śweżo wyciskane. Tylko pamiętaj, że najlepiej robić z tych EKO/BIO upraw. Bo podobno są lepsze, bo droższe ;). To jest produkt dla osób które, nie mają czasu na robienie sobie sałatek, soków itp. Nie będę, tutaj po raz kolejny przedstawiał czym sok funkcjonalny MonaVie jest, bo sceptyk i tak, nie spróbuje. Co do suplementów się nie zgodzę, że nie są potrzebne. Każda osoba która chodzi na siłownie lub uprawia jakikolwiek sport, trochę częściej niż amatorsko, powie Ci, że żeby mieć jakikolwiek efekt, to trzeba się suplementować. Na stronach internetowcyh wypu onet i wp, zawsze jest jakiś artykuł o "zdrowiu" i przełomowy artykuł np. o kurczachach, które są sprzedawane w marketach. Każdy wie, że kurczak z mięsnego albo z ekologicznego skelpu jest lepszy i zdrowszy. Ale kupują tylko Ci co mają tego ŚWIADOMOŚĆ, że kurczaki z eko sklepów są zdrowsze. Ale Polak i tak kupi tam gdzie będzie taniej raz w Biedronie a raz w Lidlu. Podobnie jest z produktami MV, kupują Ci co chcą, i Ci co nie mają czasu na robienie sobie sałatek, i soków w sokowirówce. Ale co ja tam wiem, przecież jestem z ciemnogrodu i mam zlansowany mózg ;)

Gość gość
tak oczywiscie ,pyknij se sałetkę raz na dzien na pewno ci wystarczy :) Suplementy szkodzą jak najbardziej w nadmiarze , te w tabletkach . Owoce ci nie mogą zaszkodzić bo nie można ich przedawkować.Ewentualnie sraczki dostaniesz ;) Tym się różni suplement od żywności funkcjonalnej. Zgadzam się ,że jeżeli ktoś ma na to czas i możliwość to lepiej jeść 5 razy dziennie owoce i warzywa.Tylko pytanie kto to robi ? To tak samo jak z ruchem.Wszyscy wiedza ,że pół godziny ruchu dziennie dobrze wpływa na zdrowie , czy robią to wszyscy ? nie , bo trzeba ruszyc tyłek a się nie chce . Produkty monavie są dla tych ktrzy rozumieją jak trzeba się odżywiac czy jaki tryb życia prowadzić ale brak im czasu lub im się nie chce bawić w robienie swieżych soczków czy noszenie owoców i warzyw w woreczku do pracy . Czepiliście się soków jakby tylko to monavie miało w ofercie .Cicho to może nie jest , ale ile razy można odpowiadać na te same chore teksty w większości powtarzane przez tego samego głąba pod różnymi nickami .Tu betka , handlowiec lub frycek a na networkio paweł mazgaj Pozdrawiam największego debila network marketingu w Polsce Pawełku Mazgaju pozdrawiamy. Ci sami ludzie pisza te same bzdety , tylko po to żeby to forum utrzymywało sie w wyszukiwarce internetoqwej (pozycjonowanie ).Na szczęscie za niedługo to się zmieni więc wasze pisanie nie będzie miało wpływu na pozycjonowanie ;) A jeżeli ktos z Was naprawdę oczekuje odpowiedzi , to zapraszam cofnąć się o jakieś 20 30 stron znajdziecie już odpowiedzi na wasze zarzuty .Nic nowego nikt z Was nie odkrył .Tajemnic też nie ma

Gość gościu 999
druga sprawa , jak piszą i forum żyje znaczy się firma jest skuteczna a konkurencja trzęsie portami :) Ostatnie tygodnie awanse na silverów , goldów , rubinów , emeraldów i diamenta. Także wy sobie bijcie pianę a my robimy swoje ;)

Gość Wulgarny91
Jaka konkurencja debilu? :D

Gość gość
Zapytaj się Mazgaja :)

Gość eroh
Pan Marcin to dopiero zapyziały żenujący kmiot, ten to ma dopiero spraną głowę typowy pasożyt ,...".Hitler też wierzył że ma racje i że jest najmądrzejszy , a był masowym ludobójcą "

Gość eroh
kochani to forum jest strasznie cenzurowane, usunęli mój wpis chociaż nie używałem wulgarnych słów .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować