Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
To jak masz te dane to pokaż lub daj linka bo pewnie firmeka się ich nie wstydzi - ale jak dla mnie to znowu KŁAMIESZ!!! Jeżeli jest inaczej to wszyscy czekamy aż dam nam poznać te dane które ty masz... udowodnij coś a nie tylko piszesz głupoty i kłamstwa.

Gość gość
Wystarczy poczytac na wikipedii -po angielsku- jak monavie podszywala sie m.in pod Oprah Winfrey czy jak wprowadzala w blad reklamami. Aby dalej nie szukac.

Gość Wmordebajkopisarzom
Hehe , dobre , chyba z angielskuego chyba f**k tylko umiesz :) Oj bajkopisarze , spadajcie do tych swoich lepszych firm albo idżcie lizać tyłek swojemu pracodawcy.Monavie wprowadziło nowe produkty na rynku Amerykańskim i w pierwszym dniu sprzedaży pobili dotychczasowy rekord wejścia .Ale co ja Wam będe pisał :) i tak wiecie lepiej wiec was akurat przekonywać nie zamierzam .Szkoda czasu i szkoda monavie na takich trudnomyślących.

Gość gość
Do wmordekłamcy! Miales przedstawic nam dane z rynku USA za 2012 i 2013 r. Wszyscy wiemy juz ze jestes kłamcą tak jak twoi koledzy frajerzy z mvi! Bardziej nie musisz sie kompromitowac.

Gość gość
MV istnieje tak samo jak burdele, kasyna i legalna sprzedaż papierosów na która akcyzę posiada nasz kochny rząd któremu jak widać nie zalezy na naszym zdrowiu. Tak samo istnieja inne instytucje, które szkodzą. To że MV działa nie znaczy, że robi to etycznie i wywiązuje się z obietnic. Zdania w prezentacji są tak ułożone, że wykręcą się kiedy ktoś zarząda czegoś co jest przedstawionejako prognoza (szczególnie zarobki;) ). Całe mlm jest tak skonstruowane jeśli jeszcze nie zauważyłeś. Drzewko szczęścia MV też nie przypomina niczego innego jak piramidkę. A teraz przypomnę dlaczego soczki się tak dobrze sprzedają. Nie dlatego, że są dobre tylko dlatego, że dystrybutorzy muszą to robić aby mieć nadzieję na prowizję. A ludzie nowi zaciągają się głównie z chciwości na łatwe pieniądze, Hawaje, limuzyny, big party takie jak ostatnio w Berlinie (głupawka bo widziałem nagranie). Oczywiście to wszystko obietnice bez pokrycia. Zderzenie z rzeczywistością następuje kiedy zaczyna się przedstawiać flaszkę soku za stówę przeciętnemu znajomemu i widzimy jak jego oczy robią się jak 5zł :D Ale zaraz, zaraz! Jeśłi jest chciwy, naiwny, ufny, bardzo ceni zdrowie... bingo! Ziarenko MV trafiło na właściwy grunt :) Co tu pisać, tylko tacy ludzie wchodzą w MV i ogólnie mlm. No... chyba, że jak jeden z diamentów przenosisz swoją siatkę z innego mlm i nowym naiwniakom wmawiasz: "Brachu! To też tak możesz, mamy wszyscy równe szanse!" :D Haha jakie to zabawne, ale niestety ludzie w to wierzą a potem jest :"Jak mogłem się tak dać wkręcić..." Polecam filmy na YT o mitach mlm.

Gość gość
Pewnie teraz dzwoni do uplinów i prosi o jakieś oficjalne dane ale mvi ich nie publikuje bo są niekorzystne :) Na spotkaniach w Ossie, w kuluarach mozna sie jednak dowiedziec ze w stanach jest kiszka. Dla jednych to sygnal, a drudzy wolą zyć złudzeniami.

Gość Wmordesynergystówemgoldexów
Ale się uśmiałem , a ten diament co przeciągnął ludzi z innego mlmu to tych ludzi dostał po kimś w spadku ? Czy wypracował kontakty sam ? Oj lizodupcy , lepiej pytajcie się swoich szefciów przed lizaniem tyłka zeby podał wam wyniki finansowe firmy za ostatnie lata :) ale tępe mózgi .A jak widziałeś obrazek z Berlina to dokładnie wiesz jak było na spotkaniu.Rozumiem że masz takie zdolności ze jak zobaczysz zdjecie laski to od razu wiesz czym sie pryska i z kim śpi.Ale wy jesteście naiwne dzieci

Gość gość
I tu masz rację. Bo liczy się wizerunek :) Wizerunek firmy, że jest bogata, sie rozwija, podbija świat, daje miliony dystrybutorom (nie ważne, że 0,1% z nich je ma). I wizerunek świetnie mających się dystrybutorów w limuzynach, w marynarce i super lansowskimi fotami na fejsbuku :D Oni wiedzą tyle ile się im wkręci. A statystyki sa wyrywane z kontekstu. Kolega też robił "karierę" a teraz słyszę, że po kilku miesiacach och ah drzewo mu schnie w oczach. MonaVie zarabia na robienu szumu, jak już się nie kręci to przenosi się na inny kontynent i ogłasza jak to sie rozwija pięknie i jaka robi furorę w innych krajach. Phi! A na zagranicznej stronie przeczytałem komentaż gościa z Brazylii, że w jego kraju dużo osób wtopiło kasę w soki i zostało na lodzie. W ogóle nie wiem jak oni mogą nakręcać film w biednej azji w dżungli gdzie ludzie maja tropikalne nieskażone owoce i mówić, że ci ludzie sie garna do MonaVie! Ci biedacy im wierzą w te wielkie zarobki. Szkoda mi ich. I ta genialna supernazwa "nApOjE fUnKcYjNe" :P robi wrażenie co? No Tak, bo "sok" już się tak nie sprzeda. Poza tym MonaVie nie sprzedaje soku tylko napój.

Gość gość
Dla Monavie liczy się wizerunek, dlatego przegrywają tyle spraw kiedy wykorzystują bezprawnie wizerunki sławnych osób :D 🖐️

Gość gość
"Oj bajkopisarze , spadajcie do tych swoich lepszych firm albo idżcie lizać tyłek swojemu pracodawcy" - ot popisał się człowiek swoją kulturą :-o

Gość Wmordeemgoldexówisynergystów
Nie No wy dzieci kulturą wręcz tryskacie :) hehe , czy naprawdę myślicie ze to wasze pisanie bzdur na kogokolwiek działa ? Hehe Monavie nigdzie nie musi sie przenosić bo i wPolsce i Brazylii i w Stanach ma sie dobrze .I tego wam życzę w waszych superfirmach lub superrobotach lizodupcy ;) tak za rok

Gość gość
Monavie nie przegrało żadnej sprawy baranku :) czy ty jesteś tak ograniczony czy tylko takiego udajesz , hejterku

Gość gość
Bo on myśli, że nie liże nikomu tyłka :D A na fejsie pewnie same foty z liderami jak się obściskuja i pokazują kciuk jak jest cool :D Tacy sa dla niego idolami :P

Gość gość
Bo my u nas w MonaVie szukamy takich ludzi, którzy gardzą klasa roboczą i nazywają innych dupolizami. Mamy was za pleps i płaćcie nam za marzenia i wstępujcie w nasze szeregi. 1% z nas będzie zarabiało a 99% będzie kupowało soczki aby nabijać statystyki, że niby to inni je kupują. Jesteś zwycięzcą! Pozdrawiam. Wasz lider Black Diamond Janusz

Gość gość
kłamco, Monavie nie założyło żadnej sprawy o zniesławienie bo wie że z pewnością by przegrało, ciągle czekamy na dane ze stanów

Gość gość
nie pisz juz do niego bo on nie wie nic prucz wykutej na pamięć prezentacji :D nie jest kłamcą tylko błogo nieświadomym robocikiem MV. trzeba mu wybaczyć ;)

Gość Wmordeklamcomzionkurencji
Ty jesteś kłamcą i do tego perfidną mendą , bo monavie żadnej sprawy nie przegrała a krzyczeć moze każdy i wymyślać takie bzdety jak ty .W piaskownicy sie wam znudziło że tu sie bawicie w kto więcej bzdur napisze .hejterki od synergówemgoldexów ? ;) Lizodupcom mówimy kategorycznie nie

Gość gość
Jak można przegrać sprawę jeżeli nigdy się jej nie założyło :) ale siano z mózgu... a co z danymi ze stanów :)

Gość gość
Nie gościu to ty pitolisz od parudziesieciu stron o zarzutach dla monavie Wiec skoro monavie to takie oszustwo ,produkty nie działają i do tego jeszcze piramida to gdzie te sprawy sądowe ? Gdzie zakazano działalności firmy i kto udowodnił zawyżoną cenę plus brak dobroczynnego działania na organizm .Cienki jesteś a do tego próbujesz odwracać kota ogonem .Mam ważniejsze rzeczy n głowie niż szukać dpwynikow finansowych dla jakiegoś dzieciaka

Gość gość
Kłamco - Jeszcze kilka wiadomości temu twierdziłeś że w stanach MVi ma się świetnie - na jakiej podstawie? I kto tu jest idiotą? Ja napisałem że wiele firm, czasopism itp. twierdzi że mvi to oszustwo a to ty pisałeś że w sądzie mvi sobie radzi to dlaczego nie założy im sprawy? Tylko kompletny głąb będzie dalej twierdził że mvi na tym nie zależy. Wróć do szkoły podstawowej i kontynuuj edukację ale tym razem przyłóż się do lekcji.

Gość gość
Kto udowodnił zawyżona cenę soku? :D Kpisz? Potrzebujesz jakichś badań żeby stwierdzić, że 120 zł za butelkę napoju to manipulacja? Haha! :D I ty wierzysz, że to dobra cena? Haha. Jak myślisz, z kogo bardziej się smieją ludzie szukający teraz info o MonaVie, czytający mój komentarz? Potrzbujesz badań i wykresów śmiechu internautów? Bo ja nie. :)

Gość gość
I znów wychodzimy z punktu wyjścia .Woda z przyprawami wartości 8 pln sprzedawane w cenie 500 nie jest zawyżona ? Prawdziwy cwaniaczek , żal mi takich ludzi co wszystko wyliczają bo sam mógłby coś sobie zrobic i wtedy wyjdzie go taniej.Tak jak policzysz sobie pusta butelkę plus owoce i naklejkę to na pewno produkt nie jest wart 120 pln .Tak samo głąbie jak policzysz sobie cenę blachy , szkła , metalu i nafty to cena jakiegokolwiek samochodu też jest zawyżona .Biorac pod uwagę cenę plastiku, paru śrubek ,dwóch płytek elektronicznych to cena LCD-ka tez jest zawyżona.To dlaczego to kupujesz , przecież frajera z ciebie robią ,tyle przypinają na tobie .Zrob se sam samochód , telewizor , albo niech c***ani Tereska zrobi.Co do obrotów w Ameryce czy Brazylii , to juz lepiej nie brnij bos tępy , niedouczony , walisz ślepakami .Idż dowartościowuje sie w synergyemgoldex albo spytaj szefa czy odeszła mu tyłeczek wyliczać .Wiesz będziesz lizał tak do 67 roku.Nie martw sie przez całe życie na mieszkanie w kredycie zarobisz .Moze nawet na wczasy cię bedzie stać .I NA NIC WIECEJ.Zanim wypisywać bzdury , to policz sobie ile w życiu zarobisz lizodupcu.Nikt nie daje kasy za darmo, monavie też , ale napewno monavie daje szanse na coś wiecej niż 1 mieszkanie plus 1 piwko dziennie do 67 ,a No i lizanko :) Każdy jest dorosły i ma wybór , nie każdy zarobi duża kasę w monavie bo nie każdy chce .Niestety żeby zarabiać kasę trzeba być profesjonslitą i robić to na 100 % a nie wpisać się do mv czy jakiejkolwiek innej firmy i czekać na cud.I tu kłania się edukacja - większość w mlm wlasnie na tym przepada.

Gość gość
"Nikt nie daje kasy za darmo". Racja ba MONAVIE bierze ją za darmo od ludzi. :D Twoje niby porównania mnie nie przekonują. Podaj lepsze. Nie mam kredytów, nie pracuję dla szefa, nie liżę mu d**y. Wtłoczono ci, że wszyscy inni poza MONAVIE to tępe robole i nieudacznicy. Mnie tym nie obrażasz ale czytają to przeciętni wasi klienci. Ja kadzisz jak się czują kiedy wszystkich wrzucasz do wora dupolizów itp? Sam strzelasz swojej firmie w kolano prostaku. Dlaczego większość odchodzi z mlm? nie dlatego, że to uczciwy biznes sle dlatego, że jest nieetyczny, naciągacki i nieszczery. Jeśli wierzysz inaczej to nie masz wstydu i zasad uczciwości ogólnie przyjętych w społeczeństwie. Ludzie chandlujący narkotykami też mają się za superbiznesmenów i ci od burdeli także a jeszcze jak zarabiają! To pewnie dowód nato że robią dobrze? Oto twoje rozumowanie. Kasa nie zawsze = czysta i uczciw a kasa. A woda z przyprawami jest za droga więc już nie powtarzaj tego bo już nudzisz.

Gość gość
"Nie każdy zarobi dużą kasę w MV bo nie każdy chce". I ty w to wierzysz? :D Czyli 99% tzw. przez was czereśniaków, którzy wtopili kasę to nieroby, lenie, gamonie? Jeśli tak to tłumaczy MV to mam nadzieję, że ludzie dokładnie czytają wasze komenty, monawiści :). Jeśłi te 99% zarobiłoby godziwie to nie byłby to dobry interes dla tych na szczycie piramidy. Tak jest obliczome każde mlm i MV również.

Gość gość
Na początkowych stronach user 'fryckiem' rozłożył już temat na częśc****erwsze więc po co się powtarzać. Wykazał, że MonaVie to piramida i musisz kupować żeby mieć nadzieję na zysk. Potem naciągasz innych aby odzyskać pieniądze. Nikt Cię do tego nie zmusza ale zostałeś zmanipulowany. Nie ma tu żadnego jady tylko logika jak działa manipulacja MonaVie. Pozdrawiam i przestrzegam.

Gość gość
Kłamco, Czekamy na dane z usa oraz infirmacje ile już pozwów mfi złożyło do sądów ;) P.s. na drugi raz uważaj co piszesz bo kłamstwo ma krótkie nogi...

Gość gość
Nasz woly biznesmen MV chyba poszedł rano do pracy na etat bo jakaś niezręszna cisza zapadła. Brak szczekania i nogawki nie poszarpane :D

Gość gość
Haha , przekonajcie mnie ze to nie działa , nie jestem zadnym diamentem , nie miałem stycznosci wczesniej z mlm a po roku średnio mam 6000 pln :) ale wu się męczycie tylko po co ? W synergy nie idzie czy w emgoldexie przestali płacić a może jakues problemy w colwayu ;)

Gość gość
Spróbujcie mnie przekonac ze monavie nue działa. Po roku nie jestem diamentem , nie mialembdiswiadczenia w mlm a srednio mam 6000 pln Zastanawia mnie tylko poco wy sie tak męczycie co w synergy nie idzie, a moze w emgoldexie przestali płacić czy może jakies problemu w colwayu ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować