Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhghjjghjgj

Jeszcze nie zaczęłam pisać prezentacji maturalnej

Polecane posty

Gość jhghjjghjgj
no wiem, że mnie nie udupi raczej ale nie oszukujmy się - wiele zależy od egzaminatora. Fajnie by było jakby oceniali sprawiedliwie i w ogóle ale nie zawsze tak jest. :P a pomocy nie potrzebuję, dzięki :)

To że ma sie prosty temat niczego nie gwarantuje :) bo przecież komisja może zapytać o coś związanego z tematem, a czego sie nie spodziewasz :) ja np pisałam o prześladowaniu Żydów podczas II wojny światowej a babsko z komisji wcale nie pytało mnie z lektur tylko szczegółowo z obecnych konfliktów np w Izraelu, albo z tego jak to było kiedy po wojnie Żydzi musieli walczyć o swoje miejsce na ziemi, o to co Jan Paweł II sądzi na ten temat...i ogólnie o to co mowią np w wiadomościach :o uratowało mnie tylko i wyłącznie to że lubię oglądać odpowiednie stacje telewizyjne :p gdyby nie to nie wiem czy z 80% bym uzbierała :p Tak ze nigdy nie można być pewnym bo każdy jeden temat da sie odnieść do współczesności lub starożytności...dowolnie według gustu szanownej komisji :p

Gość jhghjjghjgj
Dzięki za pocieszenie :D :D

Gość autorko a jak
Ci poszło dzisiaj?:)

Gość hbxdhxgfrh
dla mnie matura to bylby pikus gdyby nie to ze to koniec swiata i ostatecznosc dla mojej szanowej rodziny..i przez ich czuje presje i sie sama stresuje,co sekunde slysze cos o maturze,nie dadzą mi spokoju..

Gość jhghjjghjgj
dzisiaj całkiem nieźle, chociaż Ludzie Bezdomni to z pewnością nie było to czego oczekiwałam. :D

Gość jhghjjghjgj
Też tu wejdę za rok i będę straszyć maturzystów :D

Gość afafsf
ja dopiero w tym momencie zaczynam coś tworzyć:P

Gość Mateuszzzzz_matura
elo! ja tez mam mature teraz,ale sie nie spinam.dalem do napisania.nie mam talentu pisarskieog ani nie idzie mi to za dobrze.ide na polibude.dla mnie matma,inform i fiza najwaznjszje.reszte mam gdzies.polecam ci written4you@poczta.fm maja tez strone internetowa.niedrogo,fajny kontakt i dobrze pisza.niestety,trzeba uwazac,bo niektorzy oszukuja.w marcu zaplacilem i nie dostalem nic, masakra. written4you sa ok. powodzenia,bez spiny! studia sa wazniejsze niz matura! nara :)