Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny Marek

Czy 35-letni facet który ma:

Polecane posty

Gość Samotny Marek

samochód pracę mieszkanie ale jest: niski łysawy grubawy okularnik nieśmiały ma szansę na: zgrabną i ładną dwudziestolatkę?

Gość ską ja to znam
nieeeeeeeeeeeeee

Gość ffffffffff
a co 30 latki ci się nie podobają ?

Gość taki jeden 34 latek
To zależy ile ma ka$y :)

Samotny Marek "ma szansę na: zgrabną i ładną dwudziestolatkę?" Marek, Ty kawalarzu. :)

Gość aaaaaaarwena
o ya yebie a ci znowu to samo :O

Gość trtytyuuyi
poszukaj kogos w swoim wielu oblesny ruchaczu

Jestem przystojnym i zadbanym facetem, dlatego zasługuje na ambitną dziewczynę z dobrą pracą.

Looooser "Poznam dziewczynę, która mnie będzie utrzymywać." Zapomniałeś dodać, że będzie to skrzyżowanie M. Bellucci i C. Cardinale. :)

Może chce atrakcyjną dziewicę. A mało która 30-ka atrakcyjna jest dziewicą.

"Poznam dziewczynę, która mnie będzie utrzymywać." Good choice :D

@ Samotny Marek 15:19 pyta: Czy 35-letni facet który ma: samochód pracę mieszkanie ale jest: niski łysawy grubawy okularnik nieśmiały ma szansę na: zgrabną i ładną dwudziestolatkę? **************** to chyba szło, mniej więcej, jakoś tak: "zdrowaś mario łaskiś pełna módl się za nami, zdrowaś mario łaskiś pełna módl się za nami, zdrowaś mario łaskiś pełna módl się za nami, zdrowaś mario łaskiś pełna módl się za nami zdrowaś mario łaskiś pełna módl się za nami..." itd, ta mantra nie ma nic wspólnego z "Twoimi szansami", ale za to pozostaje w ścisłym związku z samym pytaniem, o tym: "czy (ma/mam) szansę?" rozumiesz mnie? ___________________________

Gość wkurzona złotowłosa real
Jak średniawą trzydziestkę załapie, to będzie miał OGROMNE szczęście. Nie wiem, kim musiałby być, chyba jareedem leto, żeby 20 na niego poleciała :D

Gość ffffffffff
Bawią mnie tacy "35 latkowie" :D:D

Na idiotkę każdy ma szanse. A co macie do Losera? Niektóre kobiety też żyją z takim przekonaniem :classic_cool: Jemu po prostu płeć źle przydzielono.

Gość abcdefgkobieta
w wieku 35 lat mając samochód i pracę nie zabłyszczysz, bo to nic wielkiego... ja bym nie spojrzała na faceta 15 lat starszego, ale to zależy od konkretnej dziewczyny. zależy co masz do zaoferowania, jakie zainteresowania, charakter, czy jesteś ciekawą, zabawną osobą, inteligentną i wykształconą. im bardziej ciekawą masz osobowość tym mniej liczy się Twój wygląd. pytanie tylko czemu wymyśliłeś sobie taką gówniarę... być może dlatego, ze nie masz nic ciekawego do zaoferowania i inteligentne kobiety w Twoim wieku Cię nie chcą? looser Ty nie masz szans nawet na 16 letnią dziewicę na jeden raz a co dopiero na żonę... szukasz tępej frajerki co będzie Ci robić za mamusię, a nie kobiety...

"ale to zależy od konkretnej dziewczyny. zależy co masz do zaoferowania, jakie zainteresowania, charakter, czy jesteś ciekawą, zabawną osobą, inteligentną i wykształconą" Tak, osoba której kryterium jest wiek i wygląd na pewno ma barwną i niesamowitą osobowość:)

Gość Samotny Marek
to ja wasz stary, dobry prawiczek !offerma :D

Gość abcdefgkobieta
Wilczyca, zleży czego on szuka, ale jak się upiera na młode gówniary to pewnie tylko seksu ;) a jak chce seksu to w sumie pustakom wystarczy ładny wygląd (którego jak opisał za bardzo nie ma...) więc czymś musi nadrobić... eh, ciężka sprawa z takim ;)

Gość gare aux con!
heh no widzisz, mogę się zalozyc ze ma.... mój sąsiad lat 32 co prawda ma 2 auta jest wysokim brunetem bez okularów ale nieśmiałym i chyba nigdy nie miał dziewczyny a ja na niego lecę jak dzika...(mam 20 lat) ale on o tym nie wie,że tak bardzo mi się podoba...:(:(:(:(:(:(:(

Gość Ewa, Łopolskie
oczywiście, że praca, auto i mieszkanie nie wystarczy, ja np. chce więcej, jeśli ten facet ma do zaoferowania tylko tyle to nie ma nic

Albo szuka mniej doświadczonej dziewczyny, nie wiedzącej do końca czego oczekuje której łatwiej zaimponować i którą łatwiej manipulować. Jeśli nie trafi na 20latkę z dzieckiem co nie skończyła żadnej szkoły kierującą się tym, że facet który nie pije i nie bije jest ideałem (a co dopiero praca, mieszkanie, samochód,) to ma problem ;)