Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Dla tych facetów, ktorzy nie wierzą w moje piękno :P

Polecane posty

BluMen - rozumiem, wiem o tym, ale nadal sądzę, że to śmieszne. I chyba nie jestem w tym odosobniona. Kończę 16 lat w grudniu:P jaką Ty masz klasę, skoro się jeszcze biją? :P W takim razie ja nie mam co narzekać - u mnie skończyli się bić gdzieś pomiędzy podstawówką a gimnazjum, z paroma... ciekawymi wyjątkami. Mój ojciec zawsze mówi, że jak kogoś poznam, to mam go przyprowadzić:) naczeka się dobrych parę latek, bo nie mam takiego zamiaru. OCeny mam dobre, wręcz bardzo. Lady Love, 4 tygodniowy słodziak w stopce 👄

Gość BluMen14A
Melissandre ja tego nie pochwalam co moja siostrunia odpi..dziela z moją siostrzenicą .Na modelkę jeszcze jest za młoda a szkoła powinna być numero uno w jej wieku.Powinna mieć takie podejście do życia jak Ty ,ale chyba jednak nie jesteś już tą wiekszością tylko mniejszością .Naprawdę szacun dla Ciebie i twoich rodziców, bo chyba to trochę i ich zasługa.

Noc taka piękna, po co spać! Ja zaczynam oglądanie:P BluMEn - Nie wiem, czyja zasługa, rodzice jakoś nigdy mi niczego nie zabraniali, ale mi zawsze było głupio, że wsztstko by mi dali, więc nie chciałam brać od nich nic:P taki paradoks.Nie odczuwam też tego, że należę do mniejszości, ponieważ mój rocznik w mojej szkole też się nie maluje ani nie mizdrzy. Kosmetyków do makijażu użwają na codzień zaledwie 2 dziewczyny, i to nie jest żadna chamska tapeta. Kilka innych pomaluje rzęsy od wielkiego święta:)

Gość BluMen14A
Melissandre naprawdę mimo szczerych chęci ,to nie mogę w to uwierzyć, że w twojej klasie tylko 2 dziewczyny się malują.Na stałe mieszkam w Niemczech i gdy przyjeżdżam do naszej ojczyzny to widzę rewię mody nastolatek,a makijarz to dosłownie jak maska,śmiesznie to wygląda i plastikowo .Już nie będe pisał jaka masakra jest pod dyskotekami.

Owszem, trudno uwierzyć, ale tak jest:) dla porównania, w sąsiednim gimnazjum malują się wszystkie dzeiwczyny. Nasze gimnazjum jest tak delikatnie mówiąc 'elitarne', chodzą do niego myślące osobniki, nie ukrywające się za tapetą, farbą czy tynkiem:P

to też zależy jaka szkoła.. Ja mam malutką szkołę jak na wielkie miasto. Najmniejsze gimnazjum w Krakowie, jedyna 126 uczniów. Maluje się jakieś 1/4 szkoły, ale to taki mocny makijaż, a sam tusz do rzęs to co druga dziewczyna.

Gość chcialbym....
zebys byla moja lolitka !!!!!:]

Gość chcialbym....
mozesz byc ty ;)

Gość chcialbym....
no to co mozecie byc obie ;) trojkaciki sa fajne

Gość nie chce, ale muszę
:D

Gość Michał23lat45684
@Nastolatka. Taka rada na przyszłość nastolatko, od starszego kolegi. Twoja postawa przekreśla Cię w moich męskich oczach na całej linii, wiesz dlaczego? Nie dlatego, że nie podobasz mi się wizualnie, wcale tak nie musi być. Skreślam Cię na starcie dlatego, ponieważ przeraża mnie Twoja pycha i egoizm. Dla faceta, owszem ma znaczenie wygląd zewnętrzny u kobiety, ale związek nie będzie nigdy udany, jeżeli kobieta okaże się jałowa w środku. Mam spore wątpliwości co do Twojej piękności wewnętrznej. Ujawniłaś w kilku swoich wypowiedziach i w samych temacie cechy, które niszczą Twoją atrakcyjność. Mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli. Kobieta piękna, prawdziwie piękna, nie musi niczego udowadniać. Dba o siebie, ładnie się ubiera - stylowo. Ma poczucie smaku i taktu. Nie musi krzyczeć dookoła - zobaczcie jaka jestem piękna! Zobaczcie i uwierzcie w moje niepodważalne piękno itd. To świadczy o wielkiej niedojrzałości. Jest to żałosna forma budowania poczucia wartości. Kobieta, która stosuje tego typu środki jest dla mnie nieatrakcyjna, głupia, niedojrzała itd. Pozdrawiam

Gość Rensolma
cycuszki masz jeszcze w fazie wypiętrzania

wiesz. masz 23 lata. Ja się zmienię jeszcze z wiekiem. Mam dziwne humory. Pozatym nie mam mamy.. Więc też nie wszystko jest dla mnie oczywiste i wgl. Twoja wypowiedź na pewno mi pomoże na przyszłość :)

Gość Dancia........................
Michał23 madrze napisANE choc ja bym za wiele nie wymagala od 15latki

lubię gadać ze starszymi facetami i dziewczynami.. Bo oni zawsze mają większe doświadczenie, pomogą i podpowiedzą .. Chcę być bardziej dojrzała :(

Gość Rensolma
michał to ci takie bzdury z siebie wypluł ,ze mozesz miec lekka traume na łikend :-D lepiej za duzo nie czytaj starszych facetów i grubych bab bo ci wypoaczą spojrzenie na rzeczywistość

mam tez swoje zdanie i nie będę robić wszystkiego co oni piszą .. Ale jakieś drobne podpowiedzi się przydzadzą

Gość BluMen14
Michał23 Ty oczywiście masz poniekąd rację ale nie wymagaj od tej dziewczyny zbyt wiele(piękno wewnętrzne). No ja i Ty wiemy o co chodzi ale tak młoda dziewczyna ,chce zwyczajnie być akceptowana przez rówieśników min dlatego udają często idiotki w grupie przyjaciół,a jak porozmawiasz z taką poza zasięgiem ich radarów to okazuje się że to fajne bystre dziewczyny.Wiem o czym piszę mam siostrzenicę w wieku tej dziewczyny i chcąc nie chcąc poznałem jej koleżanki i uważałem że co niektóre są zwyczajnie głupie(kiczowaty skąpy ubiór,tapeta na twarzy ,słownictwo to łacina) a okazało się ,że co do kilku z nich ,zwyczajnie się myliłem bo to tylko taka poza.Jest coś takiego jak pressing grupy.

BluMen. Masz rację .. Nie wiem co mi przyszlo do głowy .. poprostu wkurzył mnie tu jeden facet i chciałam pokazać jaka jestem :( Teraz zaczynam żałować, że dałam ten post .. Wcale nie uważam się za jakieś piękno.. Jestem zwykłą nastolatką po wielu przejściach, nie mam matki i głupieje

Gość wez juz nie zwalaj wszytkiego
na ten brak matki ludzie z matkami a tez maja problemy komplmenty na to jaka jestes piekna ci nie wyszly to teraz bedziesz zgrywac pokrzywdzona przez los

nie.. nie chce byc speecjalnie traktowana .. Poprostu mówię. hmm. jak to uzasadnić .. hmm. Poprostu chodzi mi o to, że niektórym dziewczynom mama coś pomoże (ubiór, kosmetyki, zachwanie). I jeżeli coś jest źle no to przepraszam