Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Dla tych facetów, ktorzy nie wierzą w moje piękno :P

Polecane posty

Gość wez juz nie zwalaj wszytkiego
wez moze idz na forum dla ludzi w swoim wieku ? jakas samosia, albo literaki czy cos ? 🖐️

Gość niee wieeem
Boze jaki bazyl... Masz chyba wade zgryzu nie? No tragedia.. Nie wiem ale zauważyłam ostatnio ze dziewczyy są coraz brzydsze (chodzi mi o takich 14-15latków) zas chłopcy odwrotnie.. Mowie na przykładzie klasy mego brata gdzie dziewczyny to pokrój tej ze zdjecia a chłopcy przyznam szczerze ze naprawdę dobrze rokują na przyszłość :)

Gość BluMen14
niee wieeem - hahahaha nie no opinia innej dziewczyny się najbardziej liczy.Licytować się między sobą to możecie ,która jest bardziej zazdrosna i zawistna od drugiej hehe.Stary koń już jestem ale dziewcyna wygląda spoko . Jesteś nie obiektywna i zawistna.Jak pisałem wcześniej moja siostra jest stylistką i zrobiła by z niej super Laseczkę tak więc bez przesady.

A wiesz co? Przyjrzałam się zdjęciom jeszzce raz. Na pewno nie jesteś paszczurem:P pięknością też nie, tak pomiędzy. W twarzy masz coś takiego, co przypomina mi moją znajomą, która ma już 20 lat, ale nie sądź, że to znaczy dorośle;) Powiem szczerze: zanim pokazałaś zdjęcia, miałam o Tobie takie zdanie 'taka tam normalna nastolatka, nie plastik, za co chwała jej'. Jak pokazałaś zdjęcia, zaczęłam myśleć 'o Boże, co za rozkapryszone dziewczę, musi się dowartościować'. Teraz moje zdanie się unormowało. Według mnie jesteś z wyglądu przeciętną dziewczyną, z charakteru (nie znam Cię osobiście, mówię na podstawie obserwacji na tym topiku i na innych) starasz się troszkę przypodobać, jednocześnie zachowując część siebie, ale i tak lubisz pochwały, bo kto ich nie lubi? :P Nikt nie jest idealny, MOŻE Twoje oczy nie są ogromne, a nos super zgrabny, ale jesteś ok;) nie wiem, czy chcesz rady, jesteśmy w końcu niemal w tym samym wieku, więc co ze mnie za ciocia dobra rada, ale nie zacznaj malować się, nie masz po co, nie zsolaryzuj się, nie zrób z siebie perfidnej dziuni, nie niszcz sobie fajnego startu, i nie zaczynaj zajmować się bardzo chłopakami:D tak byłoby dobrze;)

Gość nie ma sie czym chwalic
moja droga ale ty jestes paszztetem!

Gość heniu
Brwi wydepiluj sobie, wąsika usuń i zrób coś z włosami!! Może coś z Ciebie będzie.

Gość Poszukiwaczka Bajki
pasztet i to do tego tępawy Po co się chwalić? Masz co masz i się ciesz ze jeszcze masz.

Gość rtdfdsgddffg
Czy wam kurwa tylko wygląd w głowie, tępe śmiecie.

Gość heniu
Brwi wydepiluj sobie, wąsika usuń i zrób coś z włosami!! Może coś z Ciebie będzie.

Gość smutekstraszliwy
bzykasz się już?

Gość Drogi kłębku myśli
ale byłaś kiedyś zgwałcona, zgadza się?

Glixe -- > nie mam długich nóg, mam grube i krotkie nogi. Ogólnie jestem niska...

Gość Drogi kłębku myśli
Na oko nie jesteś niska, ile masz wzrostu?

Gość Drogi kłębku myśli
A to faktycznie niewiele. Nie przejmuj się, ja będąc najniższą w gimnazjum, w liceum jestem najwyższa:)

Gość Drogi kłębku myśli
Identycznie miałam. W podstawówce jak na dziecko wysoka, w gimnazjum niziutka, w liceum z dziewczyn najwyższa, a tylko 2 faceci są wyżsi niż ja.

Gość Drogi kłębku myśli
Nie życzę Ci moich 178 :classic_cool:

Gość Drogi kłębku myśli
Masz 15 lat i szpilki nosisz? :O

Gość sonja24
"Może mis świata nie jestem, ale nie ukryam, że jestem jedną z ładniejszych lasek w szkole.." buhahahah sory dziewczyno ale masz za wysokie mniemanie o sobie no chyba ze w twojej szkole sa same takie "piekne" jak ty. Ja nic ladnego w tobie nie widze a wrecz przeciwnie 2/10

Gość Drogi kłębku myśli
jasne, że za wysokie mniemanie, a dzieciak tymi szpilami to mnie zagiął. Po gimnazjum na obcasach, idź się lecz, i wyrżnij się najlepiej po drodze

nie chodzę po szkole .. do kościoła, do znajomych , na imprezy. nie na codzień .. Boże, co za ldzie ...