Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Dla tych facetów, ktorzy nie wierzą w moje piękno :P

Polecane posty

Gość lewinsccz
jedna z najladniejszych w szkole? to MUSI być specjalna,innego wyjścia nie ma biedna dziewczyna skrzywdzona taką twarzą :o

Gość Co z tego że
co ty masz chlopie do żydowek,one sa pieknymi kobietami,a nastolatka calkiem ladnie wyglada jak na swoj wiek

ale wy jesteście okropni:P przecież to nie prawda

Gość Żeberko
Brwi do regulacji i zajęcza warga do operacji.

Gość zjeeeb1
lu to nieprawda ze ona brzydka, bo ona jest ladna , pukalbym az milo

Gość lu92, nie klam
kobiety umieja dobrze klamac tylko po co? skoro ma lustro i widzi jak wyglada to po co ją oszukiwać ? lepiej powiedziec prawde,moze wezmie sie za siebie i przynajmniej nie bedzie pozniej miala zlamanego serca i sie nie bedzie zastanawiala z jakiego powodu

Gość hfccfrurdeudeyesettsetesysyesy
to jestes pedofilem :O:O:O ta laska ma cos zarozumialego,wrednego w twarzy i okropny kinol no ale jakims wielkim pasztetem nie jest..

Gość zjeeeb1
nie jestem, ladna jest i tyle, ma w sobie cos miłego, chcialbym miec taka dziewczyne

Gość drapaczka
chyba masz o sobie zbyt wysokie mniemanie dla mnie jestes zupełnie przeciętna w kierunku do brzydkiej masz paskudne wąskie usta i wyreguluj brwi bo to cie podwójnie szpeci

A mogę wiedzieć, według KOGO jesteś jedną z ładniejszych w szkole? Jesteś zupełnie przeciętna. Sądziłam, że jako jedna z niewielu tutaj nie będziesz strzelać fotkami. Myliłam się, każdy, prędzej czy później, musi pochwalić się sobą. W twoim przypadku - niestety, urodą na kolana nie powalasz...

Jeszcze więcej twarzy zakryj, ocenimy:P wąskie, spierzchnięte usta, bure włosy, duży nos, dziwne brwi i... zaraz, czy to nie makijaż? :O

Gość A może zrób coś z brwiami,
i zainwestuj w porządny balsam na pękające usta.

Gość Z takimi brwiami
i popękanymi ustami dziwi mnie że leci na ciebie jakikolwiek małolat.Zrób coś z tym.

Brwi wyregulowałam a akurat co do ust, to słyszałam , że są pociągające. Ale wsze oinie tez się liczą. Ja nie twierdzę, że jestem cudowna. Ale patrząc na moją szkołę i osiedle, nie patrząc na mianury tylko naturalne laski jestem jedną z ładniejszych. Przynajmniej dla moich znajomych w wieku od 13do 20 lat .. I nie prosiłam o ocene charakteru. Jeśli ktoś uważa, że jak na mój wiek mądrze piszę to spoko. Ale jeżeli ktoś nie czytając moich postów i nie znając mnie mówi, że wyglądam na zarozumiałą to sorki ,ale lepiej się nie wypowiadaj. Nie wiem czy wiesz, ale ludzi nie ocenia się po wyglądzie !

a. i co do tego , że suche usta .. Chyba każdy czasami ma suche usta, szczególnie w zimie .. Teraz się opaliłam, usta mam ok, wyregulowałam brwi :) Jak zrobię fotki to dodam

Gość MŁŁODA
bez urazy ale jestem jedna z najbrzydszych lasek jakie widzialam i te waskie usta jak u faceta fuu jak tu calowac takie cos zdjecie pozowane a i tak koszmarne. jestem szczera przynajmniej i niechce wiedziec jakie paszczury masz w szkole ze ciebie ktokolwiek uwaza za laske bo wierz mi jedna zwykla przecietna laska i napewno wieksze wrazenie by robila niz ty dziecko

po pierwsze czytalam twoje posty po drugie nie ocenilam Twojego charakteru tylko sam wygląd,napisalam ze wyglądasz na zarozumiałą a nie ze jestes zarozumiała. To różnica. Nie mowie jestes zarozumiala bo to widać tylko że takie sprawiasz wrażenie z wyglądu tak jak mozna stwierdzic ze jakas potrawa wyglada smakowicie ale jednak nie smakuje

/Ale jeżeli ktoś nie czytając moich postów i nie znając mnie mówi, że wyglądam na zarozumiałą / no wlasnie mozna tak powiedziec bo ocenilam tylko jak wyglądasz :) nie trzeba Cie znać by uznać że wyglądasz tak czy siak ale po postach stwierdzam..że faktycznie jesteś troche zarozumiała.ALe to typowe dla Tego wieku więc sie nie martw

Gość chełm1
dziewczyny nie badzcie zazdrosne, zazdrosnicie jej oryginalnej urody, nastolatko chcialbym miec taką dziewczyne

Gość MŁŁODA
:) jak ktos upublicznia swoje zdjecia juz to niech bedzie gotowy tez na krytyke co panienka myslala ze ludzie tutaj slepi

ja jej nie zazdroszcze,uwierz zwlaszcza ze pisala ze ma ciezkie zycie a tego co ona przeszla to bym sobie nie zyczyła chociaż sobie samej tez nie zazdroszcze

oj tam oj tam :D autorka wygląda na całkiem miła dziewczynę mniej więcej na swój wiek :P

JA nie jestem zła o krytykę, bo każdy ma swoje zdanie. Ale teraz przynajmniej mam dowód, że to co mówią w szkole i na osiedlu to kłamstwa... Jesli ktoś ma do mnie wątpliwości co do charateru to mogę hmm.. jak by to nazwać .. Porozmawiać prywatniej. Wcale nie jestem jakąś zarozumiałą nastolatką. Nie przechwalam się. Tytuł postu może taki , ale przzecież nie piszę, że jestem najpiękniejsza. Powiedziałam , że jestem jedną z ladniejszych , ale nie najładniejsza, powiedziałam, że nie jestem miss polski ani świata i wiem, że jest milion ladniejszych lasek.. Ale do tych wszystkich, co narzekaja np na brwi. Czzy wy w wieku 14-15 lat modelowałyście sobie brwi ?? Nosiłyście mocny makijaż ?? I stroiłyscie się dla facetów ?? Bo ja niedawno pierwszy raz w życiu modelowałam brwi , makijaż miałam tylko do zdjęć bo na codzien bardzo rzadko się maluję i wolę naturalną urodę niż kilo tapety

dodałabym więcej zdjęć ale się nie da, bo wykorzystałam limit . Nie ważne. Już się nie będę pokazywać dla tych, którym się nie podobam :)

Gość chełm1
nastolatka jestes sliczna,naturalna dziewczyna :)

Gość slodkilu
Też jestem tego samego zdania.

już wiem czemu sie podobasz chłopakom! właśnie dzięki temu że jestś naturalna, bo teraz większość 15-latek robi z siebie stare panny, kilo tapety, tlenione włosy czy coś...