Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Dla tych facetów, ktorzy nie wierzą w moje piękno :P

Polecane posty

miło mi to słyszeć :) Na reszcie jacyś chłopcy/mężczyźni a nie zazdrsne dziewczyny dodali jakis normalny omentarz :) I z tym się zgodzę ..Nie jestem wytapetowaną maniura i nie przejmuję się brwiami .. Kiedyś chcialam wymodelować (teraz juz to robię , ale zanim to zrobiłam) to chłopak mi powiedział, żebym zostawiła bo sa słodkie i wyglądam bardziej naturalnie. Co nie znaczy, że chodzezarośnięta wszędzie jak niektóre laski :o

Gość tuuuuuuuuuuuuuuuuu
z tą naturalnością masz racje ja zaczelam wlasnie jakos w 3 gimnazjum brwiami regularnie sie zajmowac.. nie maluje sie do tej pory :P

Gość AveDave
a jesteś dziewicą ?

no, a tu mi narzekają .. w 2 gim jestem to nie potrzebuję kosmetyczek, modelacji brwi .. Wystarczy maszynka do nóg i pod paszki i tyle :P No i oczywiście kosmetyki (dezodorent, perfumy, żel itp [inne tez mam ale uzywam raz na 2 tygdnie])

AveDave. To jest moja prywatna srawa. Niektóre osoby wiedzą, onieważ śledzily moje topiki, komentarze .. Poszukaj to może gdzieś znajdziesz.

Ja także nie maluję się, używam tylko kosmetyków do higieny, nie do makijażu. Także jestem naturalna, ale nie lecę na pochwały tak jak Ty. O, zaraz zostanę wyzwana od zawistnej.

Gość AveDave
mhm, czyli nie jesteś zrobiłaś to z kolegą ale teraz jesteście przyjaciółmi

O, przepraszam, nie zawistnej, tylko zazdrosnej. Ale, zupełnie szczerze powiem, że nie chciałabym być Tobą nawet gdyby mi zapłacili.

ninie zrobiłam tego z kolegą ! To nie była moja wina ! Po co wgl o to pytałeś ;( Melissandre , nie mówię, że jesteś zazdrosna.. Zrozum, że jestem nastolatką i myślę troszkę inaczej niż Ty.. Zresztą wstawilam to po to, by udowodnić znajomym, że nie mówią prawdy .. Bo ja sama o sobie tak nie uważam :/

aha, no to sorki :P Nie no .. Poprostu wszyscy mi mowią, że jestem piękna, faceci latają jak pies za suką z cieczką :/ w sumie teraz juz troszkę mniej ale w 6 klasie to pełno i mlodszych i starszych prosiło o chodzenie :/ Ale tutaj ludzie uważają inczej niż przyjaciółki i znajomi, trochę się pogbiłam :o Bo ja uważam, że mam małe oczy, grube nogi i wielki nos :P A inni zaprzeczają ..

Gość jutrzenka Twa...
hahahahah :D wiecej pokory by ci sie przydalo dziecko :) dziecko- podkreslam..

Czy prospozycje 'chodzenia' w 6 klasie to nie są tylko i wyłącznie jaja? I tak mniej więcej do 2,3 liceum latanie za dziewczyną też nie brzmi zbyt poważnie...

Gość BluMen14A
Melissandre to Ty naprawdę poważnie się pytasz?Na jakiej planecie Ty żyjesz ? Stary koń już jestem ale wiem że teraz to nic dziwnego.Co do dziewczyny na zdjęciu ,moja sistra stylistka ,zrobiła by z niej mega laskę.Dziewczyna jest niezła , jeszcze się wyrobi.

iem, że jestem dzieckiem i jestem z tego dumna. Nie chce byc starą babą i chce wykorzystać ten czas kiedy jestem dzieckiem a nie postarzać się..

BluMan--> Dokładnie .. Brakuje mi kobiety .. Bo nie mam matki i wszystkiego uczę się sama. Ona na pewno by mi pomogła ale ja w Krakowie mam tylko babcię .. babcia jest starej daty i nie ma mi kto pomóc , doradzić :(

jest ktoś z krakowa, kto zjamie się moją buźką ?? A widzieliście drugie zdjęcie ??

BluMen: wiem, ze teraz tak jest, ale na usta ciśnie mi się słowo NIESTETY. Dlaczego teraz młode dziewczyny, a mówiąc młode mam na myśli 10, 12 latki, latają za chłopakami i chcą się umawiać? PO CO?

ja nie latałam za nimi tylko oni za mną :p ale jak miałam 12-13 lat. No i teraz. Mam "chłopaka" od 5 miesięcy. Ale chłopakiem można nazwac bliższego przyjaciela .. (w tym wieku) bo w sumie .. To, że z nim jestem niewiele znienia, częściej go widuję niż innych przyjaciół i całowanie wchodzi w grę a z przyjacielem nie .. Ale takto .. Sama się zastanawiam po co mi facet ..

Nastolatko - które drugie zdjęcie? Na nim nic nie widać:P Już pisałaś, że to oni za Tobą, ale chciałam nawiązać do tego, że teraz to częściej dziewczyny latają za chłopakami;) Mi facet niepotrzebny. Nawet nie muszę się nad tym zastanawiać, nawet nie skończyłam gimnazjum, po co zajmować się tymi kurduplami:D po wakacjach nastrój w klasie się zmieni, chłopacy poczują się, sama nie wiem, "doroślej"? Bo to już liceum? Echh, będzie ciekawie:P Ale kurduplami raczej zostaną...:)

no ja jestem w 2 gim. Ale mam skończone 15. Chłopak jest o 2 lata starszy :) I w sumie .. no .. nie zachowuje się juz jak dziecko czy faceci w mojej klasie, którzy nie mają umiaru w żartach i "bójkach" dla zabawy.. Umie się zająć dziewczyną, jest poważniejszy , ale czasami mam go dość . Mówi takie głupoty, że mi się płakać chce .. :p

Gość tak to widze
normalna wesola niebrzydka zwykla dziewczyna i tak trzymaj bo młodosc ma sie tylko raz i to na jakis czas a potem szkoda gadac ................

Gość BluMen14A
Melissandre wiesz chyba co to jest moda? To teraz w modzie i właściwie nie "chodzić " to obciach.Mam siostrzenicę w wieku tej dziewczyny a prowadza się już z drugim chłopaczkiem.Oczywiście to kosztem nauki no inaczej się nie da,a moja siostrunia przymyka na to oko.Śmieszne jest to że pozwala się jej ostro malować,a do klientek w salonie to mówi że by nie przesadzać z makijarzem,naturalność ,naturalność powtarza haha i jak taką zrozumieć ? Ale w swoim fachu jest dobra,potrafi z szarej myszki zrobić księżniczkę to fakt.

Mi ojciec na faceta nie pozwala :o mówi, że jestem za młoda .. No cóż. Od 5 miesięcy mam chłopaka i nie zauwazył :p O makijarz tez się nie czepia , ale żadko go robię, bo mam małe oczy. Owszem. Jakimś makijarzem da się je powiększyć, ale jak zrobic dobry makijaż ??

Ale ja nauki w sumie nie zawalam. Chłopak to motywacja do nauki. Po 1. żebym mogla wychodzić i go widywać muszę miec dobre ocey 2.Chcę dobrze przed nim wypaść, żeby nie było, że dziewczyna uczy się gorzej :P Więc dla mnie to akurat pomaga a nie przeszkadza w nauce.

ladna jestes :) naturalna, tak trzymaj :) ale brwi troszeczke moglabys "wyskubac" :)