Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co by było gdyby pis wygrał...

chcielibyscie żeby to pis wygrał wybory ?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 4
23:41 [zgłoś do usunięcia] załatwcie offermie jakąś laskę żeby go rozprawiczyła No wlasnie offerma - skoro tu jestes: Potrzebna bedzie Twoja data urodzenia oraz wymagania odnosnie plci przeciwnej: 1.Brunetka/blondynka/ruda ? - kolor wlosow i oczu 2. Chuda/gruba/ puszysta/ przysadzista - czyli tusza 3. Biust duzy/maly/ sredni 4. Nogi - zwracasz na to uwage czy w ogole nie 5. Preferowany typ seksu anal/oral/klasyka /mozna wybrac kilka opcji i w kilku roznych pozycjach 6. Ekstra dodatki ? Masaz/kapiel/ lizanie/drabanie/ skrobanie - niepotrzebne skreslic 7: Styl bycia ? Wamp/ niesmiala/ pyskata/ gadatliwa/milczaca? 8.Jakies dodatkowe specjalne wymagania ? Ubior/gadzety 9. O czyms zapomnialam ?

"tylko dlaczego nikt sie nie zastanowi jak to mozliwe ze mniej dochodu z podatkow a wiecej kasy w skarbcu na finansowanie obietnic " Dlatego, ze im mniejsze podatki, tym wiecej pieniedzy ludzie maja w kieszeni, tym wiecej wydaja, wiec jest wiecej pieniedzy na rynku. Jesli jest wiecej zakupow, czyli rosnie popyt, jesli rosnie popyt to trzeba wiecej produkowac i robic wiecej uslug. Jesli trzeba wiecej produkowac i robic wiecej uslug, to trzeba zatudniac wiecej ludzi. Jezeli trzeba zatrudniac wiecej ludzi, to wiecej ludzi zarabia pieniadze i wplaca podatki do budzetu. Jezeli malo ludzi pracuje, to sa klientami MOPS i utrzymuja ich pracujacy.

Jeszcze co do tych emerytur częściowych - ochłap, nie pieniądze.

Gość Zuzanna Amelia & 4
offerma - czemu nie spotkałeś się z mp - 30 jak była chętna ?

Gość a ten pochód 1 majowy
odbył się bez awantur i rozrób?

Gość jak mozna miec trzydziesci
Dlatego, ze im mniejsze podatki, tym wiecej pieniedzy ludzie maja w kieszeni, tym wiecej wydaja, wiec jest wiecej pieniedzy na rynku. - co za brednie :D pieniadza na rynku jest mniej wiecej zawsze tyle samo bo ma pokrycie w towarze.jesli nie ma to jest presja inflacyjna i to ze masz wiecej nic nie daje bo ceny rosna. ja pytalem skad pis wezmie na finansowanie obietnic skoro podatki beda nizsze :D rzad nie bierze kasy z marketu tylko z podatkow(pomijajac vat ale markety tak to ksieguja aby tego vatu placic jak najmniej np. wydajac bony rabatowe ale nie bede sie w szczegoly wdawal jak sie na vacie oszukuje)

"tylko dlaczego nikt sie nie zastanowi jak to mozliwe ze mniej dochodu z podatkow a wiecej kasy w skarbcu na finansowanie obietnic" no jakoś było możliwe gdy kaczor rządził. przypominam że to te "straszne czasy" gdy deficyt budżetowy był 5 razy niższy niż obecnie, dług publiczny ze dwa razy niższy i niższe podatki. również w tych strasznych czasach kaczystowskiego reżymu chorzy na raka nie umierali z barku leków, chorzy na nerki z powodu zamykania stacji dializ, nie likwidowało się posterunków policji a jakby tego zła było mało to dodatkowo obniżano podatki i składki na zus. po prostu zgroza i stalinizm. a co do podsłuchów to jakoś tak za tuska właśnie jesteśmy najbardziej inwigilowanym społeczeństwem w europie: http://www.wykop.pl/ramka/624803/jestesmy-najbardziej-inwigilowanym-spoleczenstwem-w-europie/ no ale przecież to "słuszny" tusk nas inwigiluje więc to nic takiego. co innego jak kaczor powołał służby które dobrały się do dupy malwersantom (czyli robiły to co każde państwo robić powinno), to oczywista "kaczystowska zbrodnia" którą w ostatniej chwili powstrzymały przemówienia wygłaszane przez posła sekułę do pustych krzeseł w tzw "komisji hazardowej" (czyli tej zajmującej się "aferą której nie było" bo miro rysio i zbysio to nie żadni przekręciarze tylko "trzej przyjaciele z cmentarza")

"ja pytalem skad pis wezmie na finansowanie obietnic skoro podatki beda nizsze rzad nie bierze kasy z marketu tylko z podatkow(pomijajac vat ale markety tak to ksieguja aby tego vatu placic jak najmniej np. wydajac bony rabatowe ale nie bede sie w szczegoly wdawal jak sie na vacie oszukuje)" www.pis.org.pl --- zakladka program EOT z mojej strony pozdro 🖐️ Ps. przede wszystkim ciecia w administracji, to na pewno

chorzy na raka nie umierali z barku leków, chorzy na nerki z powodu zamykania stacji dializ, - oczywiscie nikt nie umieral kazdy zyl w dostatku :D gdyby teraz rzadil pis to bys pisal ze te zle media pisza o tych chorych :D znowu nie odpowiedziales na proste pytanie skad wiecej kasy na finansowanie obietnic bo kaczor obiecuje wiecej przy nizszych podatkach :D tylko trujesz o wzroscie gospodarczym x lat temu za gierka tez czasami byl wzrost gospodarczy ponad 5% ale jakos nie zylo sie lepiej. to nie sztuka wzrost napedzic bo on sie sam napedza w okreslonych warunkach albo jak po mozna napedzic sztucznie pompujac kase w drogi i stadiony. pytanie bylo skad sie wezmie kaczorowi wiecej pieniedzy jesli obnizy wiek emerytalny, podniesie renty zwiekszy zasilki i place minimalne :D bo za cholere nie rozumiem logiki ani kaczora ani jego wyborcow.

Gość Zuzanna Amelia & 4
00:02 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie EOT z mojej strony pozdro Slusznie , bo ile mozna truc o polityce , na ktora i tak nie macie zadnego wplywu. Napiszcie raczej cos wesolego. Offerma : chociaz raz zrob cos na wesolo.

"ja pytalem skad pis wezmie na finansowanie obietnic skoro podatki beda nizsze" po prostu skala malwersacji w polsce jest niewyobrażalna. za czasów komuny, pzpr transferowała na zagraniczne konta pieniądze z pewexu. potrzebowała na to specjalnych "zezwoleń dewizowych" których w latach '88-'89 otrzymała ok 800, czyli ponad jeden dziennie. ujawnione transfery z jednego dnia wyniosły 22 mln chf i 750 tys usd. uważacie że teraz jest inaczej? uważajcie dalej. jak sądzicie, dlaczego autostrady których cena wynosi tyle co na zachodzie a które tam stoją kilkadziesiąt lat u nas rozpadają się przed oddaniem do użytku? dlaczego firmy budujące te autostrady bankrutują? ano dlatego że pieniążki już dawno są w "bezpiecznym miejscu" a dzieki "bankructwom" nie będzie kogo pociągnąć do odpowiedzialności. jak zwykle.

program pisu to ty przepisujesz a ja pytam skad a nie co za brednei pis ma na stronie. w zadnym programie nie spotkalem informacji skad brac kase tylko zawsze opisuja tam na co ja wydadza :D w kazdym programie kazdej partii chyba tak jest. no za wyjatkiem paru wzmianek u palikota jakie to niby kokosy kosciolowi mozna zabrac to reszta pisze na co wyda :D

"program pisu to ty przepisujesz a ja pytam skad" już ci napisałem skąd. pis jest partią socjalistyczną (w tym się od PO nie różni) i cudów gospodarczych nie będzie bo socjalizm to ustój utopijny. natomiast kaczyński nie należy (i chyba nie chce należeć) do mafii okupującej nasz kraj. i stąd się "wzięły pieniądze" za rządów pisu i wezmą się pieniądze teraz. bo skala malwersacji jest niewyobrażalna i to na każdym właściwie szczeblu władzy. to jest właściwie jedyna zaleta kaczyńskiego - jest socjalistą ideowym a nie kanalią która dzięki socjalistycznym hasłom chce się dorwać do naszych porfeli. i będzie ścigał złodziei tak jak ścigał wcześniej. i dlatego zresztą jest tak przez tę złodziejską sitwę nienawidzony.

po prostu skala malwersacji w polsce jest niewyobrażalna - tak myslalem to jedyny argument pisu na pytanei skad brac kase :D nie ma bo ukradli jak sie ich zlapie to bedzie :D walesa jeszcze dodawal ze w skarpetkach sie ich pusci :D taka demagogia u faceta po zawodowce jest zrozumiala ale od ludzi wyksztalconych wymagac powinno sie wiecej. w polsce majatek 100 najbogatszych to kilkadziesiat miliardow czyli gdyby im wszystko zabrac i znacjonalizowac to wystarczyloby na pokrycie JEDENJ dziury w buzdzecie czyli na rok bez dodatkowych wydatkow. pis mnozy wydatki i ma jeden argument ze jak sie nie bedzie krasc to na wszystko wystarczy a jego wyborcy lykaja to jak pelikany bo poziom matematyki w tym kraju jest zalosni niski. uczy sie ludzi calek a oni w praktyce nie potrafia prostego dodawania wykorzystywac albo powieszchni dachu policzyc. to tyle ode mnie bo z przyglupami nie dyskutuje dluzej jak pol godziny. jak ktos sensownie wyjasni program pisu,po czy sld to chetnie z nim podyskutuje dluzej o szczegolach.

jak mozna miec trzydziesci "co rydzyk giertych i kaczor poprawili zycie polakom ? od kiedy to dyskusje o dupie marynie , szukanie spiskow i debaty nad tym czy aborcja moze byc w pewnych okolicznosciach czy nie poprawiaja zycie polakow ?" Oni wiedzą lepiej, przecież kogo obchodzi, że prawie w tym samym czasie Polska weszła do Unii i głównie dzięki temu nastąpił wzrost gospodarczy, oczywiście kraje które z nami weszły w tym samym czasie też to odnotowały u siebie. a ten pochód 1 majowy "odbył się bez awantur i rozrób?" Tak, ale po pochodzie PiS musiał oczywiście złożyć doniesienie na SLD, bo ktoś niósł jakiś transparent z sierpem i młotem. A przecież nie zapominajmy o tym co jest symbolem NOP (znak "zakaz pedałowania" i krzyż celtycki), więc nie rozumiem tego oburzenia posła z PiSu.

za parę lat prokuratura będzie umarzała śledztwa w sprawie "korupcji przy budowie autostrad" tak jak teraz umorzyła śledztwo w sprawie korupcji przy prywatyzjacji stoenu za którą słynny "gromosław cz." miał wziąć dwa miliony usd w łapkę. no ale sprawa była tak prowadzona że się PRZEDAWNIŁA, a to ci pech :D i trzeba było umorzyć.

"oczywiście kraje które z nami weszły w tym samym czasie też to odnotowały u siebie." łżesz panienko, jak zwykle. właśnie w czasie rządów pisu upadał rząd na węgrzech (tych samych które razem z nami weszły do unii) i to właśnie z powodu gigantycznego deficytu. właśnie wtedy padły tam słynne słowa premiera o strasznym, węgierskim nazwisku: "kłamaliśmy rano, wieczorem i w nocy". podobne słowa pewnie padają teraz w gabinecie donalda. proszę bardzo, jest nawet strona na wiki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zamieszki_w_Budapeszcie_(2006)

to jest właściwie jedyna zaleta kaczyńskiego - jest socjalistą - w jednym sie z toba zgodze tylko nie wiem dlaczego piszesz ze socjalizm to utopia a pozniej ze to dobrze ze jest socjalista. dla mnie kazdy socjalista to pasozyt i wypierdolibym go do chin. faszyzm , komunizm i socjalizm to dla mnie wszystko patologia. do tego trzeba jeszcze dodac religijny fanatyzm to juz jest niebezpieczne i tlumaczy dlaczego w przeciwienstwie do innych socjalistow kaczor kazde wybory przegra. ludzie juz wiedza na przykladzie stalina co sie dzieje jak wygrywa socjalizm i na przykladzie iranu i panstw islamskich co sie dzieje jak wygrywa fanatyk. kaczor to miks fanatyka z socjalista wiec nawet jak bedziecie pisali jaki pis jest cool to daremny trud ludzie zaglosuja nawet na psl jak bedzie trzeba byle kaczor nie wygral.

W świetle obecnej konstytucji - zabrania się propagowania ideologii komunistycznej (a znak sierpa i młota z takową się kojarzy) i faszystowskiej. Więc się temu posłowi nie dziwię.

Gość Zuzanna Amelia & 4
Konstytucja Polski zabrania propagowania idei komunistycznej ? Jestes pewien ?

Gość kuna_ domowa
Jak mozna miec trzydziesci - Ty to jestes naiwny do kwadratu. To ty polegasz na usmiechajacych sie facecikach Tuskach Komorowskich i innych, co to w bialych rekawiczkach z usmiechem ( szatanskim) pograzaja kraj. No wiesz Kaczynski to widzi i wcale mnie nie dziwi ze go krew zalewa, bo i mnie sie tez scyzoryk otwiera w kieszeni jak sie na to wszystko patrzy co oni wyrabiaja...

"ludzie zaglosuja nawet na psl jak bedzie trzeba byle kaczor nie wygral. " ludzie urobieni przez propagandę głosowali na pzpr więc będą i głosowali na "antypisa", to jest oczywiste. a "grupa trzymająca władzę" zrobi wszystko żeby takie osły jak ty dawały się dymać i jeszcze cieszyli się jacy są "postępowi i oświeceni bo na pis nie głosują".

Argen, przecież wiem o tym, ale symbole NOP jawnie godzą w uczucia niektórych osób i mimo zainteresowania tą sprawą Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka zostały przyjęte. ZAAKCEPTOWANE. A tu robią aferę o transparent.

najmadrzejszy na swiecie "PiS nie ma nic wspolnego z NOP" No i? Czy ja gdzieś coś podobnego napisałam?

A co jest złego w krzyżu celtyckim? Z faszyzmem ani komunizmem nie ma on nic wspólnego, więc dlaczego zakazywać? Zakaz pedałowania? Nie wiem, czy aż tak godzi w czyjeś uczucia.

"No i? Czy ja gdzieś coś podobnego napisałam? Nie, ale wypowiadasz sie w watku pt. "chcielibiscie, zeby wybory wygral pis", poslugujesz sie tematyka nopowska, wiec musialem sprostowac.

"dla mnie kazdy socjalista to pasozyt i wypie**olibym go do chin" a ty jesteś coraz bardziej żałosny. nadymasz się tu jak balon a jedyne twoje poglądy to nienawiść do pisu i kaczyńskiego. bo akurat jeżeli chodzi o socjalizm, to PO jest na pewno bardziej socjalistyczna niż pis. przynajmniej jeżeli socjalizmem jest wprowadzanie coraz większej dyktatury urzędników. przeczytaj sobie to, może ci coś do głowy dotrze, chociaż wątpię: http://www.prawica.net/opinie/22903 tytuł jest "by zyło się lepiej, czyli trzy lata psucia państwa" ale po ponad pięciu latach do tego tekstu można po prostu dopisać kolejne rozdziały.

"Zakaz pedałowania? Nie wiem, czy aż tak godzi w czyjeś uczucia" oczywiście jest to dyskryminacja rowerzystów. ale jakoś nie protestują :D w ogóle o czym ty dyskutujesz. ciekawe co by było jakby ktoś przyniósł na demonstrację swastykę? sprawa by była oczywista. a komuchy których zbrodnie są o wiele potworniejsze (jeżeli można to porównywać) są u nas traktowani jakby "popełnili pewne błędy ale przecież chcieli dobrze". no ale tak to jest w kraju postkomunistycznym.